Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips?

Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost (

). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min.

Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt.

Fortsetter under...

Skrevet
Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips?

Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost (

). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min.

Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt.

Prøvd Buffdudes sin blomkål pizza? Meget enkel og smaker godt! Anbefales

Skrevet
Som sagt i førstepost: jeg kan ikke lage blomkålpizza da jeg ikke har blender, og jeg vil ikke lage tunfiskpizza da jeg ikke vil at pizzaen skal smake fisk.

Jeg lover det, den smaker ikke fisk:)

Skrevet
Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips?

Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost (

). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min.

Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt.

Hvis du vil ha noe som er "Bedre" enn grandis.. Så er vel speltlumper, evt "meatza" noe for deg ;)

Du kan ikke få "vanlig" pizzabunn uten fjas og hjelpemidler hvis du alikevel skal holde deg under grandis "grensen".. En grandis er vel 1200kcal.. noe som LETT blir oversteget med hjemmelagd pizza :)

Annonse

Skrevet

Egg, havregryn og litt revet ost for at den skal henge sammen burde funke. Bruk litt oregano for å få litt brød aktig smak.

Burde gå og forrsteke i panne, ta på fyll og sleng i stekeovnen.

Skrevet
Virkelig? Høres litt fishy ut (høhø). Får prøve det til helgen da! Skal komme med tilbakemelding etter at den har blitt konsumert.

Man smaker mest av fyllet, også tror jeg det har mye og si at det er egg og havregyn i den. Nøytraliserer smaken på en måte ;)

Skrevet
Jeg lover det, den smaker ikke fisk:)

Er ikke glad i tunfisk selv. Jeg kjenner tunfisksmaken om jeg kjenner etter på de bunnene, er ikke så fan av dem:)

Sorry leste litt fort! Kan sikkert finne en billig stavmixer/blender om du leter litt (under 300kr?) o_O

Skrevet

Selv hiver jeg ofte sammen kun havregryn og vann (+litt salt), har evt. i et egg eller to om jeg har det tilgjengelig, om jeg er ekstra dristig kan jeg ha i litt olivenolje og annet krydder. Om deigen blir fast eller litt klissete har ikke så stor betydning. Hiver deigen på et bakepapir, finner frem en plastpose/plastfolie og trykker ut deigen med fingrene (plastposen mellom deig og fingre), forsteker i 6-10 min på 200-250 grader. Tar ut, kjøler ned litt, hiver på det som finnes i kjøleskapet og steker videre til osten bobler. Enkelt og greit. Ps. Ofte enklest å lage små pizzaer, for ikke alltid at pizzaen henger sammen med bare havregryn og vann.

Skrevet

1 pose karbolett (fås kjøpt på dei fleste dagligvarebutikkar)

100g sesammjøl (kjøp på helsekost)

3 egg

1dl vatn

Så godt som 0 karbs, villt med protein (46% i sesammjøl) og tar 2min å miksa sammen :) Steik på 220 grader i 10min før du har på fyll og steiker vidare.

  • 2 måneder senere...

Annonse

Skrevet
JEG syntes vertfall denne er verdens enkleste :) og supert næringsinnhold (y)

OPPSKRIFT

- Jeg bruker også å bruke f. eks 2 egg og 2 hvitter

- kokosmel kan byttes ut med havremel :)

Nesten identisk med med hvordan jeg gjør det. Eneste forskjellen er at jeg bruker 20g revet ost i bunnen + fiberfin og bakeprotein. Fiberhusk fungerer nok veldig bra, skal huske på det til neste gang, og måten du ikke pisker alle eggehvitene høres ut som en greie jeg må prøve. :)

Et annet tips fra meg, er å bruke Santa Maria medium chunky salsa som pizzasaus. Masse smak, lite kalorier, og null fett. Pr. 100g, 5.5 g karb, 1,5 g protein, 0, g fett.

Er også digg til wok.

Skrevet
Nesten identisk med med hvordan jeg gjør det. Eneste forskjellen er at jeg bruker 20g revet ost i bunnen + fiberfin og bakeprotein. Fiberhusk fungerer nok veldig bra, skal huske på det til neste gang, og måten du ikke pisker alle eggehvitene høres ut som en greie jeg må prøve. :)

Et annet tips fra meg, er å bruke Santa Maria medium chunky salsa som pizzasaus. Masse smak, lite kalorier, og null fett. Pr. 100g, 5.5 g karb, 1,5 g protein, 0, g fett.

Er også digg til wok.

Ja, revet ost er også godt! Prøvde også en gang å lage "bunn" LCHF, bestående av ost, egg og kesam - helt ok, men ikke favoritten :)

  • 1 måned senere...
Skrevet

Gjør det enkelt. Kjøp polarbrød eller pitabrød=) Laveshbrød dersom du har tilgang til det. Ellers har jeg prøvd havregryn og tunfisk med et egg. Å si at tunfisksmaken er fraværende er en overdrivelse imo, men den er minimal. Alt i alt smakte det ganske godt.

Skrevet

Verdens enkleste pizzabunn er en tortillalefse, grov om du foretrekker det. Jeg synes dette er det beste, fordi da blir det ekstremt lite deig/skorpe.

Gjerne med hvit saus: lages med creme fresh, en liten spisesje olje (til et helt beger), fersk hvitløk, salt, pepper, gressløk/andre ferske urter.

Dandér med ost og hva enn man foretrekker å ha på pizza (norzola - nlåmuggost - er digg å ha oppå som ingrediens, altså på toppen av den andre osten).

Stek i ovnen på 215 grader i sirkus 10 min.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...