RomfordPelé Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips? Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost ( ). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min. Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt. Frøken Larsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Havregryn, egg og tunfisk funker fjell(y) Anna82 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005158 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Benksliteren Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips? Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost ( ). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min. Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt. Prøvd Buffdudes sin blomkål pizza? Meget enkel og smaker godt! Anbefales Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005159 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RomfordPelé Skrevet 1. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 1. mai 2014 Som sagt i førstepost: jeg kan ikke lage blomkålpizza da jeg ikke har blender, og jeg vil ikke lage tunfiskpizza da jeg ikke vil at pizzaen skal smake fisk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Som sagt i førstepost: jeg kan ikke lage blomkålpizza da jeg ikke har blender, og jeg vil ikke lage tunfiskpizza da jeg ikke vil at pizzaen skal smake fisk. Jeg lover det, den smaker ikke fisk:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Langsiktig Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Jeg er en fattig student uten stavmikser, blender eller food processor som gjerne vil lage pizza med færrest mulig ingredienser. Gjerne basert på egg og havregryn. Noen tips? Så at buff dudes lagde en pizzabunn av blomkål, egg og revet ost ( ). Går det an å erstatte blomkål med havregryn i denne oppskriften? Har også sett noen oppskrifter på pizzabunn med egg, havregryn og tunfisk, men jeg vil helst ikke at det skal smake fisk av pizzaen min. Setter stor pris på hjelp! Er sulten på pizza, men grandis er ikke kompatibelt med #SK2014-prosjektet mitt. Hvis du vil ha noe som er "Bedre" enn grandis.. Så er vel speltlumper, evt "meatza" noe for deg Du kan ikke få "vanlig" pizzabunn uten fjas og hjelpemidler hvis du alikevel skal holde deg under grandis "grensen".. En grandis er vel 1200kcal.. noe som LETT blir oversteget med hjemmelagd pizza Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RomfordPelé Skrevet 1. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 1. mai 2014 Jeg lover det, den smaker ikke fisk:) Virkelig? Høres litt fishy ut (høhø). Får prøve det til helgen da! Skal komme med tilbakemelding etter at den har blitt konsumert. FitFish 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Egg, havregryn og litt revet ost for at den skal henge sammen burde funke. Bruk litt oregano for å få litt brød aktig smak. Burde gå og forrsteke i panne, ta på fyll og sleng i stekeovnen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Virkelig? Høres litt fishy ut (høhø). Får prøve det til helgen da! Skal komme med tilbakemelding etter at den har blitt konsumert. Man smaker mest av fyllet, også tror jeg det har mye og si at det er egg og havregyn i den. Nøytraliserer smaken på en måte Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Benksliteren Skrevet 1. mai 2014 Del Skrevet 1. mai 2014 Jeg lover det, den smaker ikke fisk:) Er ikke glad i tunfisk selv. Jeg kjenner tunfisksmaken om jeg kjenner etter på de bunnene, er ikke så fan av dem:) Sorry leste litt fort! Kan sikkert finne en billig stavmixer/blender om du leter litt (under 300kr?) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RomfordPelé Skrevet 1. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 1. mai 2014 Må bli etter sommerferie og -jobb i så fall. Har nok med å overleve ut eksamensperioden. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1005194 Del på andre sider Flere delingsvalg…
torifug Skrevet 2. mai 2014 Del Skrevet 2. mai 2014 Selv hiver jeg ofte sammen kun havregryn og vann (+litt salt), har evt. i et egg eller to om jeg har det tilgjengelig, om jeg er ekstra dristig kan jeg ha i litt olivenolje og annet krydder. Om deigen blir fast eller litt klissete har ikke så stor betydning. Hiver deigen på et bakepapir, finner frem en plastpose/plastfolie og trykker ut deigen med fingrene (plastposen mellom deig og fingre), forsteker i 6-10 min på 200-250 grader. Tar ut, kjøler ned litt, hiver på det som finnes i kjøleskapet og steker videre til osten bobler. Enkelt og greit. Ps. Ofte enklest å lage små pizzaer, for ikke alltid at pizzaen henger sammen med bare havregryn og vann. hop 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1006026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Schwarzenegger Skrevet 2. mai 2014 Del Skrevet 2. mai 2014 1 pose karbolett (fås kjøpt på dei fleste dagligvarebutikkar) 100g sesammjøl (kjøp på helsekost) 3 egg 1dl vatn Så godt som 0 karbs, villt med protein (46% i sesammjøl) og tar 2min å miksa sammen Steik på 220 grader i 10min før du har på fyll og steiker vidare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1006117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Msis Skrevet 26. juli 2014 Del Skrevet 26. juli 2014 JEG syntes vertfall denne er verdens enkleste og supert næringsinnhold OPPSKRIFT - Jeg bruker også å bruke f. eks 2 egg og 2 hvitter - kokosmel kan byttes ut med havremel TEW og Swålruz 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1046846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 26. juli 2014 Del Skrevet 26. juli 2014 JEG syntes vertfall denne er verdens enkleste og supert næringsinnhold OPPSKRIFT - Jeg bruker også å bruke f. eks 2 egg og 2 hvitter - kokosmel kan byttes ut med havremel Nesten identisk med med hvordan jeg gjør det. Eneste forskjellen er at jeg bruker 20g revet ost i bunnen + fiberfin og bakeprotein. Fiberhusk fungerer nok veldig bra, skal huske på det til neste gang, og måten du ikke pisker alle eggehvitene høres ut som en greie jeg må prøve. Et annet tips fra meg, er å bruke Santa Maria medium chunky salsa som pizzasaus. Masse smak, lite kalorier, og null fett. Pr. 100g, 5.5 g karb, 1,5 g protein, 0, g fett. Er også digg til wok. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1046880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Msis Skrevet 26. juli 2014 Del Skrevet 26. juli 2014 Nesten identisk med med hvordan jeg gjør det. Eneste forskjellen er at jeg bruker 20g revet ost i bunnen + fiberfin og bakeprotein. Fiberhusk fungerer nok veldig bra, skal huske på det til neste gang, og måten du ikke pisker alle eggehvitene høres ut som en greie jeg må prøve. Et annet tips fra meg, er å bruke Santa Maria medium chunky salsa som pizzasaus. Masse smak, lite kalorier, og null fett. Pr. 100g, 5.5 g karb, 1,5 g protein, 0, g fett. Er også digg til wok. Ja, revet ost er også godt! Prøvde også en gang å lage "bunn" LCHF, bestående av ost, egg og kesam - helt ok, men ikke favoritten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1046892 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darach_Ùr Skrevet 23. september 2014 Del Skrevet 23. september 2014 Gjør det enkelt. Kjøp polarbrød eller pitabrød=) Laveshbrød dersom du har tilgang til det. Ellers har jeg prøvd havregryn og tunfisk med et egg. Å si at tunfisksmaken er fraværende er en overdrivelse imo, men den er minimal. Alt i alt smakte det ganske godt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1069645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kari Amalie Skrevet 24. september 2014 Del Skrevet 24. september 2014 Verdens enkleste pizzabunn er en tortillalefse, grov om du foretrekker det. Jeg synes dette er det beste, fordi da blir det ekstremt lite deig/skorpe. Gjerne med hvit saus: lages med creme fresh, en liten spisesje olje (til et helt beger), fersk hvitløk, salt, pepper, gressløk/andre ferske urter. Dandér med ost og hva enn man foretrekker å ha på pizza (norzola - nlåmuggost - er digg å ha oppå som ingrediens, altså på toppen av den andre osten). Stek i ovnen på 215 grader i sirkus 10 min. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1069881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 24. september 2014 Del Skrevet 24. september 2014 Mye forskjellig i denne posten. Kanskje ikke så verst på smak heller - men pizza er det ikke SlayerDad, 02-snapper, Inger-Lise og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1069892 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Interbellum Skrevet 24. september 2014 Del Skrevet 24. september 2014 Verdens enkleste pizzabunn lager du med mel, vann, salt og gjær Bruk en kjevle til utbakingen og bakestål eller pizzastein til stekingen, og du kan få en tynn tynn bunn som langt overgår det meste når det gjelder pizza (ovnen forvarmer du på max). Kaloriene styrer du på annet vis enn å tulle med pizzabunnen Inger-Lise, Aurelius og Isa24 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29538-hvordan-lage-verdens-enkleste-pizzabunn/#findComment-1069924 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.