Sjøstjerne Skrevet 26. januar 2014 Del Skrevet 26. januar 2014 Jeg har laget meg en suppe grytr ting nå, lukter i alle fall himmelsk. Er så lei av egg til frokost, så måtte finne på noe annet. Suppegryte tingen til frokost, kylling salat til lunsj. Har ikke helt dreisen på greiene enda da.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-935377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MsMjau Skrevet 27. januar 2014 Del Skrevet 27. januar 2014 Jeg fikk min i posten allerede fredag, lørdag laget jeg kylling chop suey i den og det gikk knirkefritt! Anbefales! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-936099 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 27. januar 2014 Del Skrevet 27. januar 2014 Jeg fikk min i posten allerede fredag, lørdag laget jeg kylling chop suey i den og det gikk knirkefritt! Anbefales! Har du oppskrift på den? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-936116 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gammelkaffe Skrevet 27. januar 2014 Del Skrevet 27. januar 2014 Det ser ut som en elektrisk variant av denne; romertopf Min kjøpte jeg for 25 kr i ei bruktsjappe... men jeg må bruke stekeovnen samtidig da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-936139 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 27. januar 2014 Del Skrevet 27. januar 2014 Jeg bruker sous vide mye. Noen som har erfaring med begge som vil anbefale crockpot vs sous vide? Sous vide krever litt mer forarbeide siden du må vakumpakke kjøttet, ha vann i sirkulatoren, men til gjengjeld har du mye bedre kontroll på tempetaturen, så sousvide er brukandes til fler forskjellige ting, fra grønnsaker til eggerøre til andebryst og indrefilet til spareribs og bibringe. slow cookers er nok igjen hakket enklere; legg maten oppi, tilsett væske, skru på ønsket innstilling, på med lokket og gå men temperaturene er forhåndsinnstillt, og satt ganske høyt i forhold til sous vide, så den egner seg bra til gryteretter og stuinger og sånn. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-936291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lusca Skrevet 27. januar 2014 Del Skrevet 27. januar 2014 Hva skjer her.... 2 pakker solvinge kyllingbrøst i cookern, med en skvett vann og krydder.. 600g per pakke. = 1200 g.. 4-5 timer etterpå tar jeg ut sakene, river det opp og har...............760gram.. WTF ... 0o tenkte og fordele dette i poser på 200gram "tørr" kylling i hver..... WTF .. wtf..what da fok.. ? kan ikke være 500gram vann liksom tenker jeg.. o0 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-936413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MsMjau Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Har du oppskrift på den? Ja.. men dessverre ikke nøyaktige mål på alt Jeg skar opp kål, gulrøtter, løk, purre, stangselleri, blomkål, brokkoli og kålrabi og la oppi, det dekket vel opp til 1/3 av formen. Strødde over 1 dl jasminris (sørg for at risen ikke kommer på toppen for da koker den ikke skikkelig), buljong, ingefærpulver, hakket hvitløk, soyasaus, et ørlite dryss sukker, salt og pepper. Så helte jeg over 4 dl vann og blandet litt. 4 krydrete kyllingfileter på toppen av grønnsakene (har lurt på om jeg bør legge dem oppi frosne når jeg skal koke på 8 timer så de ikke blir tørre). Rett før servering kan du røre inn etpar spiseskjeer brun Maizena - ikke gjør dette før koking, da går det i bunnen.. Sjøstjerne og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-937768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MsMjau Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Hva skjer her.... 2 pakker solvinge kyllingbrøst i cookern, med en skvett vann og krydder.. 600g per pakke. = 1200 g.. 4-5 timer etterpå tar jeg ut sakene, river det opp og har...............760gram.. WTF ... 0o tenkte og fordele dette i poser på 200gram "tørr" kylling i hver..... WTF .. wtf..what da fok.. ? kan ikke være 500gram vann liksom tenker jeg.. o0 JO.... dessverre... %&#¤%& irriterende... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-937770 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sjøstjerne Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Ja.. men dessverre ikke nøyaktige mål på alt Jeg skar opp kål, gulrøtter, løk, purre, stangselleri, blomkål, brokkoli og kålrabi og la oppi, det dekket vel opp til 1/3 av formen. Strødde over 1 dl jasminris (sørg for at risen ikke kommer på toppen for da koker den ikke skikkelig), buljong, ingefærpulver, hakket hvitløk, soyasaus, et ørlite dryss sukker, salt og pepper. Så helte jeg over 4 dl vann og blandet litt. 4 krydrete kyllingfileter på toppen av grønnsakene (har lurt på om jeg bør legge dem oppi frosne når jeg skal koke på 8 timer så de ikke blir tørre). Rett før servering kan du røre inn etpar spiseskjeer brun Maizena - ikke gjør dette før koking, da går det i bunnen.. Kyllingen skal jo i utgangspunktet ikke bli tørr når den tilberedes i slowcooker Trur det ikke er anbefalt å bruke frosne varer, pga keramikken ikke tåler kjappe temperatur forandringer. Hvordan vasker dere keramikk bollen? Står at man ikke skal bruke skuremiddel eller skurekost. Har brukt myke siden på svampen og varmt vann, men føler at det ikke tar bort lukta av kyllingen. Har allerede laget to batcher med strimlet kylling, skal ha det til lunsj fremover, namnam! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-937882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Santon Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Jeg har nå laget to batches med pulled chicken. Første var drittørr, men god, andre ble laget med en paste som jeg hadde kjøpt feil, og denne var forholdsvis fuktig, men smakte jævlig. Dersom jeg skal holde meg på 0karb, hva kan jeg gjøre for å få en fuktigere pulled chicken? Må jeg til med fett og karbs, eller er det håp for at dagene med psmf skal bli lettere? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 bruk kyllinglår fremfor kyllingbryst, tilsett kraft, om du har? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Santon Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Bruker kyllingfileter (tinte), brukte denne oppskriften , men den ble tørr. Trengs det kraft når jeg har vann i fra før? Hadde i nok vann til at det ble dekket- Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 29. januar 2014 Del Skrevet 29. januar 2014 Hvis du legger filetene i 16%saltvann/lake i 24 timer (brining) så vil du binde opp mye at saften i filetene. skyll de og tilbered som normal. Er usikker på om det funker ved slow Cooking,men funker perfekt i sous vide etc. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 16% saltlake? blir ikke det utrolig salt kylling? havet er jo 5% salt, og er ikke mange som kan drikke havvann. eller er det så lite brine som finner veien inn at det er NP? vil uansett anbefale brines med 2-1 forhold salt-sukker for å runde av litt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938554 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Ooops... mente seff 6% saltlake, bra noen er våkne her Blir ikke markant salt synes jeg, det jeg er usikker på er om slow cook prosessen vil fjerne saftene igjen, må vel handle en slow cooker og teste he he. Nå i etterdønningene etter jul så er det jo mye billig kalkunbryst og halve fugl å få kjøpt, er perfekt å brine disse, blir myye saftigere. Se ellers her for eks, Heston B: http://www.youtube.com/watch?v=EgU-WycA54I Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MsMjau Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Kyllingen skal jo i utgangspunktet ikke bli tørr når den tilberedes i slowcooker Trur det ikke er anbefalt å bruke frosne varer, pga keramikken ikke tåler kjappe temperatur forandringer. Hvordan vasker dere keramikk bollen? Står at man ikke skal bruke skuremiddel eller skurekost. Har brukt myke siden på svampen og varmt vann, men føler at det ikke tar bort lukta av kyllingen. Har allerede laget to batcher med strimlet kylling, skal ha det til lunsj fremover, namnam! Det er ikke et problem at kyllingen er frossen, alt er jo kaldt når kokeren settes på Den ble faktisk litt for tørr (etter min smak). Jeg kommer ikke til å dele opp filetene heller, jeg er jo fremdeles i testfasen så det blir nok litt prøving og feiling Jeg har vasket den med Zalo. Men jeg er allergisk mot å finlese bruksanvisninger da. Tror ikke jeg vil føle meg komfortabel med å vaske uten såpe; kanskje jeg skal unngå å bruke mye såpe og bruker ikke hard skrubb. Sjøstjerne 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Santon Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Får vel heller prøve kokosmelk og krysse fingrene for at fettet fordamper. :-P MsMjau 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinglo Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Dette er en sinnsykt mye fetere fitnesstrend enn speltlumper og WR-up-bukser. Jeg kjører oldschool i jerngryte i stekeovn, men ulike matinnspill er alltid kjekt å ha! ubertass, MsMjau, Aurelius og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Dette er en sinnsykt mye fetere fitnesstrend enn speltlumper og WR-up-bukser. Jeg kjører oldschool i jerngryte i stekeovn, men ulike matinnspill er alltid kjekt å ha! Om et år har hele fitnessnorge slow cookers. Må bare kjøre på med noen flere oppskriftssaker! Jane, Aurelius og Pinglo 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938830 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PB jellytime Skrevet 30. januar 2014 Del Skrevet 30. januar 2014 Om et år har hele fitnessnorge slow cookers. Jeg tror faktisk du har rett.... Men står de alle nedstøvet i fitnessskapene om 2 år? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27275-oppskrift-for-slow-cooker-crock-pot-samletr%C3%A5d/page/3/#findComment-938891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.