Gå til innhold

Lusca

Medlemmer
 • Innholdsteller

  324
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lusca

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 29. mars 1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  https://www.fitocracy.com/profile/lusca/?feed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ja det er neste steg å prøve.......ikke heelt troa hehe
 2. Har ingen aning om hva det er. Har hatt en liten plage over lengre tid, den får jeg om jeg sitter lenge. Type 1 times i bil.. Da blir det ett varmt punkt som går over i en sviende smerte, helst på venstre side. Rett der rompa begynner. Denne smerten forsvinner etter få få minutter når jeg går ut av bilen.. Og kommer ikke igjen før ny biltur normalt sett, av og til i sofa/stol.. Dette har jeg nesten blitt vant til... Men denne plagen som er nå er litt av samme, men mer sentrert gjerne rett over cracken..Kjennes stiv, og øm. Naprapaten sier hofteleddsbøyer.. Men jeg tøyer og ruller og han
 3. Hei Har over en periode på ca 1mnd hatt noe jeg velger og kalle "gammelmanns syndrom". Det betyr at jeg får smerter når jeg skal reise meg opp fra en bøyd posisjon, type sitte på huk, leke med ungene, om jeg bøyer meg ned med "strake" ben, sitter i stol/sofa over tid, generelt krummer ryggen.... Jeg må være i en slik posisjon over litt tid, og har ingen smerter i posisjonen. Men når jeg skal reise meg opp igjen får jeg "gammelmann syndromet" Lumbar 1-5 ish... Smerte på veg opp til stående posisjon. Under trening, mark,bøy etc. Så har jeg 0 smerte.. Hvordan bli bedre? Jeg rul
 4. Lusca

  Traning Mask

  awesome takk
 5. Lusca

  Traning Mask

  Her er mange bra svar her. Men jeg er ikke en toppidrett utøver. Northug f.eks har nok LITT høgere terskel for effekt en meg... Så litt andre tiltak må nok iverksettes der. For meg som er hovedsaklig styrkeløfter, og kunne ønske litt mer kondis/mindre flesk. Så var tanken at dette kunne booste det ønsket.
 6. Lusca

  Traning Mask

  Har lest litt mer om det her nå.. Og viser til at økt oksygen opptak skal gi høgere fett forbrenning.. Og masken hjelper og med å øke produksjon av røde blodlegeme.. som er er bra ting. Dette vil jo funke både ved høg intensitet og lav vil man tro?
 7. Lusca

  Traning Mask

  snedig.. janei .."sparer" 300kr da.
 8. Lusca

  Traning Mask

  Tenker mer på rusleturer og rolig fjellturer.. Er ingen kondismaskin , men om denne masken "dobbel result med lik effort"... så er jo det en win win.. ? Men det du sier er at man må ligge på maks hele veien for resultat?
 9. Lusca

  Traning Mask

  Noen med erfaring med de maskene her? maske Erfarninger?
 10. Hei.. fikk nyss i en litt små nice side.. Planlegger måltider basert på ønske, kcal, macro ønsker, antall måltid etc.. Høg dag, lav dag.. Den genererer handleliste også, ikke fått testet dette enda skikkelig.. men første inntrykket er bra. Tenkte å prøve en måneds tid for noen gode mat tips.. var en 50lapp ca.. Om noen vil prøve eller har erfaringer med det gi en lyd... http://www.eatthismuch.com/a/lusca
 11. Skal en tur til Oslo imorgen får å se Slipknot og om kroppen tillater det etter den konserten, var planen å få inn en økt for hjemreise på kvelden.. Sover på Thon spektrum.. Ser SATS spektrum er nærmeste.. Er det kurant, eller er det noe bedre i området?
 12. tror det var cookies eller noe slikt.. ordnet seg idag .. har ikke slettet noe bevist.. julemysterie.
 13. Blir logget ut mellom hver tråd på forumet.. " du må være innlogget for å gjøre dette".. edit: det skjedde seff her og : http://imgur.com/w9HG0fL edit 2: fikk postet i incognito... cookie problems?
×
×
 • Opprett ny...