Gå til innhold

Sjøstjerne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sjøstjerne

 1. Jeg lå i overskudd helt til jeg begynte å reagere på alt, dermed havnet jeg jo automatisk i underskudd. Nå når jeg først orker å spise så spiser jeg ting som avokado, fet fisk og grønnsaker, har greid å holde meg på 2000kcal +/-, med enkel trim som gåtur. Har bestilt legetime til neste uke, jeg ville bare høre om det var noen som hadde fått en diagnose på noe jeg tenker kan være relevant, siden jeg fant lite om det på norske nettsider. Herregud
 2. Det er nok ikke det, den siste tiden har formen min nådd bunn, selv om jeg trener og spiser ren, hjemmelaget mat. Nå i det siste har jeg reagert på nesten alt av mat, magen gjør opprør og jeg orker ikke å spise, samtidig er jeg vannete og går opp i vekt. Kaldsvetter om nettene, sover dårlig og er trøtt hele tiden, selv om jeg legger meg ni og står opp sju. Så det er nok ikke "horoskop" symptomer, livskvaliteten har nådd bunn.
 3. Jeg husker ikke produktet, men trur ikke det var MoreWoman. Jeg tenkte ikke å kjøpe produktet, men etter litt google søk så fikk jeg opp ett par treff om kvinner som har fått det diagnosert og så fått resept på legemiddel, en krem. Dette handler om sykdommen, ikke produktet.
 4. Hei, satt å leste et blad hvor jeg kom over en annonse til et produkt som hjalp mot Østrogen dominans. Jeg har aldri hørt om at østrogen kan bli et problem, men da jeg leste igjennom symptomene så var det mange av disse som stemte overens med meg. Jeg lurer på om det er noen andre som sliter med dette? om det er noen som vet mer eller har fått diagnosen stil av leger? Ha en fin dag!
 5. Kan legge til at jeg begynte å tøye og endte opp med overbelastet skulder, har ikke kunnet løfte noe med venstre arm de siste tre dagene...spikern i kista var benkpress, av alle ting. Legen sa den bare trengte hvile da.
 6. Æsj, skatt, moms og frakt, mine erkefiender. Noen som har handlet fra eBay? Btw. Ikke se på VS siden i timen hvis du går i klasse med kun gutter..
 7. Har sett mye snacks fra VS, men bestiller dere fra nettbutikken dems?
 8. Jeg merker jeg har bedre kontakt med rumpa hvis jeg trener litt lettere på f.eks knebøy og markløft, og heller fokuserer 100% på rumpa. Så synes jeg også glute brudge er bedre en hipthrust, selv om det er mindre ROM, bare fordi jeg får bedre "tak" på toppen.
 9. Jeg har ikke fått forsøkt det enda, før har jeg bare trent knebøy og markløft. Har også treningsfri denne uka. Begynner igjen på Mandag :/
 10. @Linjemann, . Det er bare det at jeg går i yogabukser mesteparten av tiden, men nå skulle jeg prøve meg på jeans igjen, å det GIKK ikke! Har en ellers trøblete fortid med bukser pga min såkalte "pære" fasong. Er nervøs for å ende opp som et slags freak med monsterbein og ingen overkropp...
 11. Jeg er jo veldig glad i både bøy og mark, jeg føler det er litt drøyt å kutte dem kun for estetiske grunner. Rumpa har jo strammet seg opp, men lårene virker gigantiske! Jeg har lagt til Glute bridge, amerikansk markløft (på onsdager, hvis jeg trener vanlig markløft tar jeg pullthrough) og reverse hyper i kabel på Fredag. Kanskje det vil etterhvert jevne seg ut
 12. Jeg trener tre ganger i uka, fullkropp. Markløft og knebøy annenhver økt.
 13. Overnight oats (2dl gryn, 2dl lettmelk) med 1 scoop ON 100% whey i sjokolade. Smudi med gulrot, ingefær, eple og rødbete ved siden av. Yum :3
 14. Har trent SS en stund, men har nå gått over til ett litt mer selvkomponert program med tung, medium og lett dag. Mistet litt trenings lysten for en stund tilbake, samt overbelastet skuldern, så måtte "leke" meg litt. Uansett, jeg trener knebøy og markløft, trener ikke mer bein en det, jeg trener også HIIT to dager i uka, Torsdag og Lørdag (det er etter medium og lett dag for meg.) med hoppetau. Tingen er at jeg vil jo ha en skikkelig dat ass, men det eneste som skjer er at jeg har fått massive quads! Samt et lite rumpeløft da. Det er såpass at låra ikke passer i buksene lenger. Leste denne
 15. Har stor suksess med Pierre Robert sine hipstere, men problemet er truse rumpe da. Trur jeg skal bestille meg et parti med VS string, eller sånne som ikke synes, sånne invisible. Har prøvd en type av de før, å da ble det problemer forut. Dette er en vitenskap. Jeg skjønner ikke hvem som lager disse trusene som er helt feil, mest sannsynlig utsultede barnearbeidere. L2Sew liksom.
 16. Den herremannen bor ikke langt unna hvor jeg studerer! Skal avlegge han et besøk for kaffi og heftig diskusjoner om nåtidens umulige truse utval.
 17. Har nå kjøpt en ny pierre truse for å sjekke ut den, har hatt det før, men føler man får sånn... Sagge rumpe. Håper kanskje rumpa har fått litt effekt av over en mnd med tung knebøy, så kanskje den kan se spretten ut i selv den særeste bestemor trusa! Ojive, det der er bestemor truser! Krembolle, ganske sikker på at strls er riktig, noen truser kan man til og med ha strls XL, men fortsatt ha muse-string!
 18. Jeg er ikke en syk pervo, jeg er en kvinne med store undertøy problemer. Jeg har nemlig det problemet at skrittet blir litt...for lite? Er det flere som har problemet? Noen vanlige truser går helt bra, men stringtruse er et personlig lite helvete. Har også prøvd meg på noen sånne invisible truser, som funket bra, men der igjen...for lite skritt! Er det flere som har problemet, eller har jeg monster vagina? Noen tips til truser som ser bra ut, får rumpa til å se bra ut, ikke vises igjennom trusa og can contain the va-jay-jay?
 19. Jeg pleier å ta en tolv timers busstur over fjellet fra Øst til Vest, jeg sovner to sek etter jeg har satt meg på, våkner i en ny landsdel. Like a boss.
 20. Jeg kan sove hvorsomhelst, nårsomhelst. Nesten. Sover som regel åtte timer på jobb, fordi...det er ikke annet å gjøre, men når jeg er hjemme er det min 7 timer. Leste et sted at iflg en britisk undersøkelse så bidro over 7 timer søvn til kortere liv.
 21. Er student selv, husker når jeg bodde alene på hybel, da gikk det mye i linser. Ellers, få deg en venn som jakter, og vær med å jag.
 22. Du må være strenge mot dem, folk skal ikke oppføre seg sånn uansett. Husker selv en gang rundt familiebordet, hvor en av mine tanter påpekte at jeg hadde blitt så "altfor tynn" (167cm, 65kg, ikke -altfor-tynn) og at det var stygt. Jeg sa til henne at hun må lære og oppføre seg, å ikke strø rundt seg med slik drittsnakk. For det er manglende oppførsel og respektløs. Eventuelt kan du dra til dem. Balltre, helt enig.
 23. Yogabukse er digg på trening, eller en kne lang bukse. Har to typer fra H&M som er absolutt det beste å gå i! Bruker de lange typene til hverdags, fordi jeg hater alt annet av bukser. Men jeg ser ganske outdated på trening, er vel den eneste jenta på min gym som ikke går i Kari Traa hele tiden eller rosa. helst begge deler. Tights er greit ti løping.. Ellers, ekkelt.
×
×
 • Opprett ny...