Gå til innhold

Fortsette med cut eller leangaine seg opp


Teen Machine

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Jeg velger å se på dette litt mer positivt enn enkelte andre her;

Synes det ser ut som at du har et ganske bra utgangspunkt mtp fett% ( moderat-lav, tipper ca. 12%), men er absolutt enig i at du burde droppe videre cutting og fokusere på muskelvekst.

Vet at flere eksperter sier at det er gunstig å ha en lav fett% før man bulker mtp insulin-sensitivitet i muskelceller osv, men uansett mener jeg at din nå er lav nok til å gi godt grunnlag for gainz, og utseendemessig vil ta seg MYE bedre ut å få litt kjøtt på beina kontra at du fortsetter å kutte ned til anorexia-mode :p

Dersom du velger å kjøre en bulk som ikke er helt ute av kontroll heller, dvs. moderat kalorioverskudd på 200-300 kcal, eller tilsvarende en vektøkning på ca. 0,2-0,3 kg i uka, så vil ikke fettøkningene være særlig store, og du kan om et års tid ha en GOD del masse med en fett% på under >15 %, og det blir lett å jobbe seg ned til en killer form.

Så, i bunn og grunn enig med resten: Du har cutta ned til bra fett%, nå kjører du på med kcal-overskudd og trener hardt så du persene knuses, så vil du se at det blir bra trøkk i fysikken i løpet av (relativt..) kort tid :) Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Teen Machine Med tanke på at du har tatt bildene med ein potet, så vil eg ikkje seie noko om fett%. Men det er likefullt ingen tvil om at du er både tynn og lett. Om du fortsetter å gå ned så blir du veldig tynn, ikkje ripped. Men det ser abolutt ut som at du har eit godt utgangspunkt for å kunne sjå framgangen i speilet.

Du kan ete på vedlikehold pluss ca 500-1000 cal og forvente ei fin kurve både på styrke og muskelvekst. Leangaining er berre eit glorifisert begrep for å bygge sakte, så det er ingen grunn til å ha ei religiøs tilnærming til lengaining. Et meire, tren fullkropp fleire gonger i veka og bygg masse. Bruk tid og ikkje la dei påvirke av dei dagane (dei vil komme) der du føler deg feit eller tynn. Tenk langsiktig og kjør på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...