Gå til innhold

Tamadeus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 776
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tamadeus

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 19. mai 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vet ikke om du ser den dobbeltmoralske holdningen din her. Jeg anser det heller ikke som mobbing fra min side, da jeg egentlig kun ønsket å konstatere at vi har et forskjellig syn på hva bikinform betyr (Prøv å gjøre et Google søk) Jeg finner det også svært sært å skulle legge ut et bilde av seg selv i bikini i relativt overvektig klassen, i den hensikt å kun motta heder og berømmelse. Betyr det at jeg kan skrive et dikt, publisere det på internett, for så å begynne å whine og anklage alle som ler av det for mobbing? Eller er det slik at alle som gjør ting de ikke er veldig flinke til,
 2. Det er et så jævlig godt spørsmål. Det er visst en medfødt rett at man kan være stolt over alt man gjør her i verden.
 3. Hvorfor tror du jeg trener "Jeg sa at jeg postet bilder sånn at han skal like dem. Er tross alt mye enklere å kunne like noe estetisk vakkert enn en personlighet " For et herlig sitat, mods Keegil Dag Tor kan jeg få dette som signatur, plx?
 4. Bildet er fortsatt morsomt! Det får vel også frem poenget mitt med at man ikke trenger å anbefale noen i verden å trøkke i seg mest mulig sukker og junk for #gainz.
 5. Forventer du at alle skal like alt du poster, og, Gud forby, om man ikke gjør det, bør man da bare holde kjeft? For meg høres det ut som om man da burde starte en blågg og skru av kommentarer. Når du poster bilder på FITNESSblåggen, og blir buthurt når du ikke får skryt for dine 110ish kilo bikiniform bilder, er det da meg det er noe galt med? Dag made me do this.
 6. Du må gjerne føle deg bra i bikini, bare ikke forvent at jeg eller noen andre med vanlige vestlige idealer som bais, syntes du er noe særlig å se på. Det blir helt latterlig at du skal poste halvnakne bilder av deg selv og forvente at alle skal forgude deg, det er bare flaut. /Ta gjerne det jeg sier om vestlige idealer med en klype salt, jeg er tross-alt bare en helt normal gutt på 24 år som har vokst opp i Oslo der vi alle korrumperes av reklameplakater og uoppnåelige skjønnhetsidealer.
 7. Jeg tror vi har funnet den nye mirakelkuren! Må bare passe på å bestille det gjennom et av de 10% MLM selskapene som selger vidunder-kurer som faktisk fungerer.
 8. Dette strider veldig mot "alle skal være venner" prinsippet her inne, så jeg vedder en itte bitte kitteh på at dette aldri vil skje. Flott ide forsåvidt!
 9. Kommer godt overens med deg selv om du sparker den over halve kjøkkenet (Ved et uhell vel og merke!)
×
×
 • Opprett ny...