Gå til innhold

rsagneskar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  686
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rsagneskar

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 29. mars 1994

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.Gunners.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hallo! Når jeg trener bryst øvelser, allt fra press øvelser til flyes får jeg mer kontakt med skuldre en det jeg får med beystet? Noe grunn til det? Isåfall, hva kan jeg gjør for å aktivere brystet i større grad?
 2. hallo Vurderer å kjøpe trenings tights til fruen. Noen anbefalinger til noen deilige tights?
 3. hallo, kjøpte denne her http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/amino-bcaa-250-g. Reiste inn på artiklen og så det var for kvinner.. Hva er forskjellen på denna og andre aninosyre tilskudd? haha
 4. Jeg har vært hos kiropraktor, fysjterapauter uten noe hell.. Bedt de om og se på rygg posisjonen. Fysjterapauten mente dette ikke var noe viktig i forhold til at jeg lærte å stramme magen og jobbe meg kjernen på rett måte. Kiropraktoren sa akkurat som deg at korsryggen var for lite svai i, men for å få stillt inn denne riktig kunne ikke han hjelpe med, de måtte noen fysjoterapaut. Kjenner jeg begynder å bli gundi læi av å ikke få noe skiklig svar eller hjelp, og ser du har fått gode tilbake meldinger, og virker som du har god peiling innen dette fagfeltet. Så lurer egentlig på om du ville være
 5. Altså en posterior bekentilt som du har snakket om før og i tilleg har jeg for krom midtryggjeg kompanserer med.. ? noen tips for å fikse opp i dette? Vil f.eks. Dn fysjoterspaut eller kiropraktor kunne hjelpe meg med å "stille" meg inn?
 6. Her har jeg prøvd å stille inn hofta/ryggen etter hva jeg tror er rett etter å lest på nettsiden du har linket til
 7. Her er bildene du ville ha !:) jeg har ikke fått gjort de før må pga eksamen lesing.. Mine tanker er om jeg kansje har for mye svai i nedre del korsrygg?
 8. Her ser du rygg vinklen min i avslappet posisjon om det hjelper noe. Så på den linken du sendte lengre oppe ( http://treningogrehab.no/klemmer-du-ubevisst-inn-magen/ ) Etter hva jeg så der, så synst jeg ryggen min virker ganske vanlig? :S
 9. Terapauter var det ikke så mange av i nærområde etter et kjappt google søk :S Ja va vil korrekt opptrening av ryggen være? Dette kan stemme med vinklingen av bekkenet. Jeg tilter litt til høyre. Så du mener at jeg da skal vinkle bekknet ler anteror(fremmover), og tenke på at holdninga skal gå litt mer til venstre? :S Vil ikke det og knekke opp/massere musklaturen kunne hjelpe til at dette blir en mer naturlig utganstilling da?
 10. Var til fysjoterapaut idag, og himmel og hav for no unødvendig brk av tid det var. Eneste han snakka om var hva som hadde skjedd inne i ryggen siden e har fått prolaps, dette er noe jeg har googla for lenge siden, og at prolaps til vanlig vil trekke seg til bake å bli god igjen. Han syntes dette var veldig rart at jeg ikke hadde bitt god igjen på grunn av jeg allerede er aktiv, og regna med at ble jeg ikke god ville jeg få en opperasjon, men det var legen som måtte bestemme om jeg trengte dette.. Etter på dette sjekka han ryggen og sa at jeg var litt stiv i ryggen, eller så ut som jeg komp
 11. hmmm.. Alså oppsumeringa de er at du ikek vil anbefale det?
 12. Hallo, sliter med en liten prolaps i nedre del av ryggen. Tenker å kjøpe meg et Rehband belte til ryggen for å minke sjansene for tilbakefall. Er det noen her inne som har erfaringer med sånne belter?
 13. Det at du sier jeg har ett fleksjon problem hørest veldig ut som å stemme. Bare med små fleksjoner, tilogmed med lette vekter kan jeg få en smell.. Dette gjelder også rotasjoner i korsryggen. Skal til fysjoterapauten til tirsdag så får jeg høre med han hva han mener, såkan jeg heller komme tilbke her og få noen råd når jeg har fått et mer spesifikt svar på hva ryggen faktisk feiler.
×
×
 • Opprett ny...