Gjest Skrevet 12. august 2012 Del Skrevet 12. august 2012 (endret) [ATTACH]50125[/ATTACH]spiser dette så og si hveer dag..kylling med salat, grillkrydder og maasse ketchup alle andre syns det er rart da, men jeg syns det er dødsgodt..kunne lett spist bare salat med ketchup og..av og til tar jeg bare noen agurkskiver med ketchup Endret 21. oktober 2015 av Gjest Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-426678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. august 2012 Forfatter Del Skrevet 12. august 2012 ehm, eh, what.. hæ? Leste jeg rett - salt på is? Okei, der tror jeg at mageinnholdet mitt vrengte seg litt.. det er det rareste jeg har hørt om! Du leste helt riktig! Is har en søt smak, og det "motsatte" av søt er salt. Tilsetter man salt til noe søtt, så fremheves smaken. Har prøvd salt oppi yoghurt også, og det gikk det også. Litt salt og litt søtning Når det er sagt, så er det ikke noe bra med for mye salt. Så hvis ting smaker godt i utgangspunktet, så er det jo strengt talt ikke nødvendig med ekstra smak. Men akkurat på is så er det liksom en nødvendighet Roger86 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-426982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger86 Skrevet 12. august 2012 Del Skrevet 12. august 2012 Prøvde forresten sukker på komla igår. Utrolig nok så var det ganske godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427023 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 12. august 2012 Del Skrevet 12. august 2012 Jeg er (for tiden ) veldig fan av løk. Dvs. jeg deler opp en løk i to eller fire deler, og resten tar løken seg av, fordi den er bygd opp av lag. Da ender det opp som mange løkskiver. Putter løkskivene i mikro'n i 4 til 6 minutter, slik at den sterke smaken forsvinner og forvandles til en søt smak. Serveres med ketchup Jupp, jeg er sær. Men utrolig hvor kreativ man blir når man blir sulten og løk var det eneste jeg fant i kjøleskapet som jeg følte jeg kunne bruke skrell løk, kok den noen minutter, så oppi stekepanna med litt sukker.= karamelisert løk og en sikker vinner til f.eks biff:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 12. august 2012 Del Skrevet 12. august 2012 ett triks for å kvitte seg med krass løksmak, skjær i ønsket fasong, ha over litt salt og kast litt på det, la det stå litt også er det prefekt på brødskiven,i salat osv . digg på serranoskinke og mozzarella og pesto eller leverpostei:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. august 2012 Forfatter Del Skrevet 12. august 2012 skrell løk, kok den noen minutter, så oppi stekepanna med litt sukker.= karamelisert løk og en sikker vinner til f.eks biff:) I know, det er så godt! Har gjort det flere ganger, dvs jeg slenger bare løken i stekepanna med litt vann. Så lar jeg vannet koket inn til løken akkurat er blitt mør. Deretter putter jeg oppi sukrinmelis, og lar det karamelliseres Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Storoe Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 I know, det er så godt! Har gjort det flere ganger, dvs jeg slenger bare løken i stekepanna med litt vann. Så lar jeg vannet koket inn til løken akkurat er blitt mør. Deretter putter jeg oppi sukrinmelis, og lar det karamelliseres Det hørtes faktisk litt godt ut, dette må jeg prøve ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Is har en søt smak, og det "motsatte" av søt er salt. Tilsetter man salt til noe søtt, så fremheves smaken. Har prøvd salt oppi yoghurt også, og det gikk det også. Litt salt og litt søtning Sånn er det også når man lager sjokolade btw, Lily Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tryggis Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 havre i vann > peanuttsmør > most banan > bløtkokte egg > en dæsj ekstra klissete jordbærsyltetøy = EPIC CHEATMEAL!! herregud det er godt!:happy: Jeg kan følge opp med enda en jeg:D pannekake > ett godt lag med skinke > ost > klissete jordbærsyltetøy > og selvsagt peanuttsmør! Farlig godt!!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. august 2012 Forfatter Del Skrevet 13. august 2012 Sånn er det også når man lager sjokolade btw, Lily I know OT: makrell i tomat + kaviar + egg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-427933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 appropo salt søtt.. nidar har kommet med melkesjokolade med polly peanutter(y) sjokkoninja 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mons Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Føler meg ikke så sær på maten etter å ha lest denne tråden Noen av mine greier: Speilegg kan aldri stekes med hel plomme, den må knuses med en gang egget havner i panna.Sjokolade må være kald (fra kjøleskapet)Ketchup kun på påmmfri, aldri ellersLiker ikke kanel, ikke engang på risengrynsgrøtSøtt+salt = æsjOst skal selvsagt høvles på den store siden melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Speilegg skal stekes med hel plomme, og plommen skal spares til slutt, for så å gå sist inn i gapet, er så digg å knuse plommen mellom ganen å tunga ^^Om jeg har vaniljesaus, så kan jeg finne på å blande det med alt mulig rart av frukt, grønsaker etc etc og gomle det i meg Ellers hadde jeg en ting når jeg var singel og skulle lage mat.. Tok det jeg fant og blanda det. Endte opp med enormt mye rart til middag, Pasta på pizza, Potetmos+ølpølse+grønnsaker+ost i ildfastform og i ovn og mye annet rart Nykværnet pepper på ferske jordbær Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eeee Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Føler meg ikke så sær på maten etter å ha lest denne tråden Liker ikke kanel, ikke engang på risengrynsgrøt Er det mulig?! Nå er vel kanskje jeg litt sær, som bruker ca en spiseskje kanel på hver grøtporsjon.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mons Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Speilegg skal stekes med hel plomme, og plommen skal spares til slutt, for så å gå sist inn i gapet, er så digg å knuse plommen mellom ganen å tunga ^^Hadde jeg ikke klart å få i meg om jeg prøvde engang! Er det mulig?! Nå er vel kanskje jeg litt sær, som bruker ca en spiseskje kanel på hver grøtporsjon.. Kanel ødelegger jo den gode smaken av grøt og smør melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eeee Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Kanel ødelegger jo den gode smaken av grøt og smør Tss, kanelsmaken er jo hele poenget Men i dag klarte jeg for første gang å ta for mye kanel på, var litt drøyt når det svidde i munnen Bjørn-Erlend Meistad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lita__ Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Vet ikke om dette er sært jeg, men havregryn med cottage cheese og et smørøye med margarin i midten minner meg om risengrynsgrøt. Ellers "craver" jeg ofte på syltede grønnsaker. På "innvandrersjapper" og i Sverige selger de disse store boksene med pickles av forskjellige typer grønnsaker. Alt i fra gulrøtter, kål, tomat og div er i disse (finnes vel forskjellige typer). Spiser det ofte som en snack ens og alene. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. august 2012 Forfatter Del Skrevet 13. august 2012 Jeg liker å spise av bakeboller Trenger ikke å være så mye oppi, men det er så praktisk når man sitter i sofaen. Bjørn-Erlend Meistad, AaAaAa og Tumbler 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mortenmorten Skrevet 14. august 2012 Del Skrevet 14. august 2012 Polarbrød havre/spelt med masse peanøttsmør, så blåbær syltetøy(u sukker) og en banan. Rull sammen og nyt! fit2fat2fit sin smoothie: STOOR neve "fersk" spinatblader, banan, peanøttsmør, melk og isbiter. Nydelig frokost! Og selvfølgelig glutenfrie vafler fra toro. kutt ut smøret, hiv litt bakepro i, stek, og så blåbær syltetøy igjen:) Kunne levd på dette:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-428888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
martsof Skrevet 14. august 2012 Del Skrevet 14. august 2012 Where to begin? Da jeg fikk påvist melk- og glutenallergi som femåring begynte de sære matvanene mine å snike seg på. Jeg var allerede kresen i matveien, erstatningene for mat med melk og gluten smakte bedrageri, og jeg så ut til å leve på riskaker med ketchup og salami. Nektet å spise det meste. Mat som allerede var fri for melk og gluten smakte høgg. Alt som gikk ned kjeften min var rødt og smakte ikke annet enn ketchup. Nei særhetene fra 90-tallet får jeg ta en annen gang eller aldri. Jeg, som mange av dere, må bruke det samme bestikket og serviset. Så lite i størrelse som mulig. Etter lang innleggelse for spiseforstyrrelser (ironic, huh), forandret matvanene mine seg enormt! ALT må spises opp. Jeg kan ikke la det ligge igjen en smule på tallerkenen. Det hender det blir litt tråkig på restauranter, hvor jeg ikke kan kontrollere porsjonsstørrelsen selv. Her for ikke så lenge siden bestilte jeg en kyllingsalat, og det fulgte med FIRE forbanna brødskiver. Med gluten altså. Jeg lot først være å spise dem. "Det er greit, du tåler dem ikke!" Men etter å ha spist opp salaten, fikk jeg så knusende dårlig samvittighet at jeg spiste brødskivene. Med smør attpåtil. Åhh... Psykiatere fucker opp huer totalt. Under innleggelse måtte jeg spise en million matvarer jeg tidligere hatet. "Det er ingenting som heter likerikke" Det er egentlig noe alle burde lære seg, for jeg liker alt nå (Eller tolererer alt nå) Jeg må skjære opp maten i partallbiter. Det må ligge igjen en bit av hver matvare ved slutten av måltidet. Når jeg spiser de siste bitene hver for seg, må jeg spare den beste til slutt. Som regel kyllingen/fisken. Jeg kan med stor sikkerhet si at jeg er en av de verste kryddermisbrukerne i landet. Må ha krydder, masse krydder, all slags krydder, påfyll, påfyll, påfyll. Folk tror jeg er gal. Bruker lett opp et glass hvitløkskrydder under ei uke. Tre-fire dager som regel. Siterer lillesøsteren min: 'Hvis du ikke hadde spist så mye hvitløk, kunne du hatt kjæreste nå!' Jeg spiser ikke så mye sære kombinasjoner av matvarer som jeg gjorde da jeg var liten, men jeg har bare sære måter å spise på. Alltid det samme. Krydder, masse krydder. Men jeg liker at jeg spiser litt rart. It makes me special Bjørn-Erlend Meistad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/13/#findComment-429006 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.