Gå til innhold

Anbefalte innlegg

The one and only CC!!!er som poteten, kan brukes til ALT!!!

Enig med Cheese her, kan brukes til det meste.

Men første gang jeg smakte CC så tenkte jeg at aldri mer. Tror det var konsistensen som var problemet, men nå spiser jeg CC hver dag.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-50543
Del på andre sider

Fortsetter under...

Putte det i havregrøten (hvis du spiser det da :p )Sammen med kanel og litt syltetøy. Synes det gir veldig god smak!

Dette. Nytes til frokost hver dag. Havregryn i bolle med litt vann, par minutter i mikro'n. Tilsett halv boks CC og drøss over med kanel (Hindu såklart). Tilsett småbiter av frukt evt. litt syltenøy. Nomnom.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-52084
Del på andre sider

Hvis du spiser brød er det skikkelig digg med;

-Grovt brød (groveste du klarer å oppdrive)

- Salatblader

- Godt med CC

- Pepper

- Skinke eller røkt laks

Digger det og spiste det utrooolig ofte før! Nå går CC for det meste i lapper og desserter osv :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-52372
Del på andre sider

takker for gode tips!. har enda ikke dristet meg

Jeg begynte å spise det sammen med dobbel 0% blåbæryoughurt.

En halv boks CC med litt sukrin/natreen/splenda, ett beger youghurt. Ta en skje CC og dypp den i yoghurten (bedre enn å blande de sammen!) :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-55376
Del på andre sider

Annonse

CC kan bare brukes til en ting...okei til nød to ting. Den ene er som tilsetning i noe, som oftest havregrøt her i gården. Erstatter ca halvparten av havregryna med CC (kesam i havregrøt blir IKKE det samme, bare ekkelt), moser den i stavmikser for å få vekk klumpene og så bare dæsje på med god kanel, sukrin og blåbær.

Den andre er "riskrem". Det krever fløte dog, så om du er fettredd er det ingeting for deg :p

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-56587
Del på andre sider

Annonse

Her var det mange gode tips å hente! Takler ikke CC alene, for både konsistensen og smaken (egentlig det at det ikke smaker noe...?) gjør at det vokser i munnen. Tror jeg er nødt til å teste den med sjalottløk og persille i en salat:huh: Hørtes i allfall godt ut!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-60447
Del på andre sider

Jeg syntes heller ikke at cc er så godt alene, men det passer perfekt i disse kombinasjonene:

- på (protein)vafler sammen med sukrin/ lettsyltetøy

- ved siden av lasange

- på salat

- på knekkebrd/ skive, sammen med banan og eventuelt syltetøy

- i blanding med mager kesam, frukt, sukrin osv.

- i alle slags oppskrifter som pannekaker, kaker osv.

- i frokostblanding med nøtter, frø, frukt osv.

- sammen med fun light

;)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1613-cottage-cheese/page/2/#findComment-61692
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...