Roger S Skrevet 23. november 2011 Skrevet 23. november 2011 The one and only CC!!!er som poteten, kan brukes til ALT!!! Enig med Cheese her, kan brukes til det meste. Men første gang jeg smakte CC så tenkte jeg at aldri mer. Tror det var konsistensen som var problemet, men nå spiser jeg CC hver dag. Camillam og Cheesecake 2 Siter
Aljo Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Putte det i havregrøten (hvis du spiser det da )Sammen med kanel og litt syltetøy. Synes det gir veldig god smak! Dette. Nytes til frokost hver dag. Havregryn i bolle med litt vann, par minutter i mikro'n. Tilsett halv boks CC og drøss over med kanel (Hindu såklart). Tilsett småbiter av frukt evt. litt syltenøy. Nomnom. bmbb 1 Siter
Småspiseren Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Hvis du spiser brød er det skikkelig digg med; -Grovt brød (groveste du klarer å oppdrive) - Salatblader - Godt med CC - Pepper - Skinke eller røkt laks Digger det og spiste det utrooolig ofte før! Nå går CC for det meste i lapper og desserter osv Siter
Dr. No Skrevet 27. november 2011 Skrevet 27. november 2011 Cottage cheese som du blander litt fun light: wild berries i er en god kombo Siter
KariKanin Skrevet 29. november 2011 Forfatter Skrevet 29. november 2011 takker for gode tips!. har enda ikke dristet meg Siter
jallajalla Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 takker for gode tips!. har enda ikke dristet meg Jeg begynte å spise det sammen med dobbel 0% blåbæryoughurt. En halv boks CC med litt sukrin/natreen/splenda, ett beger youghurt. Ta en skje CC og dypp den i yoghurten (bedre enn å blande de sammen!) Siter
S.O.T Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 takker for gode tips!. har enda ikke dristet meg Hold deg unna, er jo kjempefarlig å prøve noe nytt.. jallajalla og Cheesecake 2 Siter
Karina3 Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 200 g CC, 50g vanilje kesam og et par skjeer med blåbærsyltetøy - Rett og slett dessert! moniix 1 Siter
Karina3 Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Og så danskenes favoritt: (viss du spiser brød,da) Brød, cottage cheese og honning på. Usannsynlig godt! Jeg kan ikke ha honning og CC i hus på samme tid. Umulig å bare spise en! Cheesecake 1 Siter
KariKanin Skrevet 30. november 2011 Forfatter Skrevet 30. november 2011 Hold deg unna, er jo kjempefarlig å prøve noe nytt.. ja jeg tror det er det tryggeste. Hvis jeg tør gå ut av huset mitt en dag så kanskje går eg innom butikken og kjøper, men bare kanskje! S.O.T 1 Siter
Velvet Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 CC kan bare brukes til en ting...okei til nød to ting. Den ene er som tilsetning i noe, som oftest havregrøt her i gården. Erstatter ca halvparten av havregryna med CC (kesam i havregrøt blir IKKE det samme, bare ekkelt), moser den i stavmikser for å få vekk klumpene og så bare dæsje på med god kanel, sukrin og blåbær. Den andre er "riskrem". Det krever fløte dog, så om du er fettredd er det ingeting for deg Siter
Gjest Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 En boks cc, 200 gram frosne blåbær (en halv pose) som varmes opp slik at det blir en saus. Ha over kanel og evt. noe sukrin eller lignende. det gjør underverker til en kjedelig boks med cottage cheese. hoppsann 1 Siter
Gjest ekko Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 COTTAGE CHEESE <3 Skal aldri gå såpass mange dager uten det igjen! Farlig godt - eller - nei, bare superutroligmegagodt! (Måtte bare ytre min kjærlighet.) Passer til alt, men er óg toppers alene. Cheesecake 1 Siter
SaraM Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 Uffameg! Elsker å putte CC i så og si alt, men takler ikke smaken alene... esj esj esj Siter
TinaS Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Her var det mange gode tips å hente! Takler ikke CC alene, for både konsistensen og smaken (egentlig det at det ikke smaker noe...?) gjør at det vokser i munnen. Tror jeg er nødt til å teste den med sjalottløk og persille i en salat:huh: Hørtes i allfall godt ut! Siter
MarieK Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Hei! Jeg spiser CC både med salt og søtt: - CC blandet med organisk peanøttsmør og sjokoladeproteinpulver eller jordbærsyltetøy u/sukker - CC blandet med tomat, avocado, asorterte nøtter, salt Siter
Jacinta Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Cottage cheese kan brukes til vanvittig mye. Jeg klarer meg ikke uten! Men det skal sies at jeg måtte smake på det en god del ganger før jeg virkelig likte det. Siter
Sara Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Jeg syntes heller ikke at cc er så godt alene, men det passer perfekt i disse kombinasjonene: - på (protein)vafler sammen med sukrin/ lettsyltetøy - ved siden av lasange - på salat - på knekkebrd/ skive, sammen med banan og eventuelt syltetøy - i blanding med mager kesam, frukt, sukrin osv. - i alle slags oppskrifter som pannekaker, kaker osv. - i frokostblanding med nøtter, frø, frukt osv. - sammen med fun light Siter
Anna Skrevet 7. desember 2011 Skrevet 7. desember 2011 dette er nom nom..! CC med frukt og bær! Cheesecake og SaraM 2 Siter
miaheart Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 spist cottage cheese for første gang nå! 100 g CC m/ blåbær og natreen, and I liked it! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.