LiveFailLearn Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 haha,my bad! Godt så det ut,uansett! jallajalla 1 Siter
Karoline Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 200 g kylling, 1 ss omega 3, 1 egg, asparges, agurk, sukkerfri ketchup! Siter
8687766 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 200gr kylling marinert i piffikrydder, 60g parboiled ris, 250gr rå gulerøtter =) Siter
Tor Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Jordbærsyltetøy blandet med makrell i tomat? På samme skiven!? Smakte det da??? På samme skiver ja Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy! Siter
Therese Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 "wok" av brokkoli, paprika, bambusskudd, løk, en boks tunfisk, to poteter og div krydder (chili piri piri, hor orientalsk curry, cumin, salt og pepper 1 boks cc, litt bær og sojaflocker, kakao og kanel Tor og LiveFailLearn 2 Siter
IngunnE Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 chilimarinertkylling (chiliketshup, chili og eddik) med sjampingjong, potet og løk. Med masse salat til :-) Siter
Sweat Skrevet 4. oktober 2011 Forfatter Skrevet 4. oktober 2011 Kykling og villris! Enkelt og greit Siter
Madeleine Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Speltlumper og brødskive med spinat, røkelaks, cottage cheese og egg! HHHH 1 Siter
InaL Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Lettpanert torsk med pepper og masse, masse ris med soyasaus Siter
Karoline Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Havregryn, prottis og bær med masse kanel og sukrin. Naaam! Siter
jallajalla Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Taco-nachos ^^, http://camillalor.blogg.no/1317762472_fine_dagen.html Siter
Gjest Brukernavn007 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 DuPå samme skiver ja Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy! Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på! Siter
Tor Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Du Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på! Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du? Siter
Gjest Brukernavn007 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du? Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven. Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka? Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;) Siter
Tor Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven. Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka? Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;) Onkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt Siter
Gjest Brukernavn007 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 HOnkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet! Siter
Tor Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 H Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet! Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem Siter
Lily Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven. Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka? Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;) Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet... Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) Siter
Gjest Brukernavn007 Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem Hehehe:rofl: Kanskje hvis jeg føler meg super modig en dag at jeg prøver ut det der, men da må jeg være modig da:p Skinke og majones...ganske kjedelig pålegg på mine knekkebrød tydligvis:p Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet... Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) Er det?? Jeg husker bare at jeg syntes det var rart, å så har jeg aldri turt å prøve igjen:p Pyse:oops: hehe. Lily 1 Siter
Fredrik Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Før steking riktignok. Pælmet oppi 400g tacokrydret kyllingkjøttdeig, 200g ost, halv pose tortillachips og et glass med tacusaus i tillegg til litt løk. Omnomnom! Cheesecake og lillefrøken 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.