Lily Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Er dette tilfellet i kyllingkjøttdeigen også? Eller bare ferdigmat, pølser og kjøttboller? Det kan vel umulig være tilfellet ved kyllingkjøttdeig? Eller? Jeg mener, den har jo et relativt høyt innhold av protein, og som Hellstrøm sier, så var MUK-kjøtt stort sett fett, brusk og andre avfallsprodukter... Siter
Therese Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Det kan vel umulig være tilfellet ved kyllingkjøttdeig? Eller? Jeg mener, den har jo et relativt høyt innhold av protein, og som Hellstrøm sier, så var MUK-kjøtt stort sett fett, brusk og andre avfallsprodukter... Nei, det gjelder ikke kyllingkjøttdeig - grunnet det høyere næringsinnholdet er pga dette (og ikke at det er kvernet kyllingfilet) Ingredienser: Kylling lårkjøtt (78%), kalkun lårkjøtt (19%), vann, salt (1%) EDIT: alt dette derimot... http://www.prior.no/middagsprodukter/category15641.html Salamander 1 Siter
Tessa Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Er skikkelig ekkelt, sjekker alltid innholdet før jeg kjøper noe etter å ha sett det! Siter
Trrrtrrr Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Ganske OT, men må spørre.. Er ikke tunfisk i vann definert som halvfabrikata? Og er ikke dette sett på som djevelen selv? Jeg spiser typ 2 bokser om dagen.. Siter
Pinglo Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Hat mot halvfabrikata er moderne snobberi. Det er selvfølgelig en del av halvfabrikata som er unødvendig og overpriset i skjønn forenig (les: pose med hvit saus (!) til ti kroner, osv), men hermetisering er nå en gang en måte å oppbevare mat på over tid. Det å ha en jevn strøm av fersk mat til enhver er jo en relativt moderne oppfinnelse. Jeg tenker at når folk tenker på halvfabrikata tenker de på Toro, ikke på tunfisk i vann. Ta en titt her http://www.forskning.no/artikler/2010/februar/243440 Camillam og Roger Arrow Dahl 2 Siter
IngunnE Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Halvfabrikata er jo alt fra toro posesauser til fint mel, sukker, olje osv, og selvsagt, tunfisk på boks. Alt som er noen form for raffinert er jo halvfabrikata. Men det er et uforstått begrep for mange folk, og mange tenker halvfabrikata som kun posesauser osv. En kjent restaurant (uten å nevne navn) gikk ut med at de ikke brukte noe form for hel- eller halv fabrikata, noe som selvsagt ikke var sant! Men dette var off topic:p EDIT: så nå at dette var nevnt i artikkelen du fant pinglo:P Siter
Pinglo Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Hehe, hele opplegget minner litt om "clean eating". Den der LAG ALL MAT FRA BUNNEN AV!!!!11111 greien er jo utsprunget av at hjemmeværende og matbloggende husmødre skal sette standarden for alle oss andre Slutte å hate nå Pinglo. </off topic> IngunnE 1 Siter
Bikini Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Har quinoa blitt nevnt her? Proteinrikt (i fht ris og annet) og veldig godt. Siter
SaraM Skrevet 9. desember 2011 Forfatter Skrevet 9. desember 2011 Har quinoa blitt nevnt her? Proteinrikt (i fht ris og annet) og veldig godt. Aldri hørt om før! Men googlet, og det hørtes veldig interessant ut! Hvor får man kjøpt det? Og smaker de godt? Siter
Tomt Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Aldri hørt om før! Men googlet, og det hørtes veldig interessant ut! Hvor får man kjøpt det? Og smaker de godt? Helsekostbutikker og Meny er plasser jeg har funnet det på i Norge i hvert fall. Jeg synes det smaker godt, i hvert fall! SaraM 1 Siter
Bikini Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Aldri hørt om før! Men googlet, og det hørtes veldig interessant ut! Hvor får man kjøpt det? Og smaker de godt? Ja, du finner det i helsekost og innvandrerbutikker eller dagligvare med bra utvalg. Finnes i hvit, svart og rød som jeg vet om. Kokes som ris og har høyere protein og lavere karb - hvis jeg husker riktig. Skal også inneholde et enzym eller noe som er gunstig for muskelvekst (leste jeg i en artikkel av Mike Geary) men jeg husker det ikke helt presist nå. Smaker godt, men kan med fordel saltes og pepres litt. Siter
Minusfemogførr Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Bulgur og couscous erstatter ris og pasta her i gården, men er ikke førstevalget av mat akkurat. Grønne linser synes jeg er helt fantastisk godt, men det krever sitt krydder. Bruker alt jeg finner omtrent av krydder, og ingefær er nesten et must. Krydrer det som regel ganske indisk i stilen. Siter
Maja Skrevet 4. januar 2012 Skrevet 4. januar 2012 Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt speltflak? Siter
Gjest ILU Skrevet 4. januar 2012 Skrevet 4. januar 2012 Helsekostbutikker, den nede i glasshuset har hatt iaff. Tror også den butikken på City Knot også har, har ikke sjekka så nøye egentlig Siter
Maja Skrevet 4. januar 2012 Skrevet 4. januar 2012 Helsekostbutikker, den nede i glasshuset har hatt iaff. Tror også den butikken på City Knot også har, har ikke sjekka så nøye egentlig Ah, okei tusen takk! Siter
Kristin Charm Skrevet 4. januar 2012 Skrevet 4. januar 2012 Jeg levde en god periode på ratatouille på boks Lite karbo, 30kcal pr.100g, sabla godt og enkelt! Bland det med karbonadeig eller kylling, og du har et enkelt, magert måltid, lagd på kort tid Anya 1 Siter
Anya Skrevet 4. januar 2012 Skrevet 4. januar 2012 Minimais og spinat er godt, og som lunch i dag testet jeg omelett med tunfisk (hadde ikke kalkunpålegg el kylling) Gikk helt greit ned, merkelig nok Siter
Fjonana Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Jeg levde en god periode på ratatouille på boks Lite karbo, 30kcal pr.100g, sabla godt og enkelt! Bland det med karbonadeig eller kylling, og du har et enkelt, magert måltid, lagd på kort tid Det hørtes godt ut! Hvor får en tak i det? SaraM 1 Siter
Lily Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Det hørtes godt ut! Hvor får en tak i det? Matbutikken Kristin Charm 1 Siter
Kristin Charm Skrevet 5. januar 2012 Skrevet 5. januar 2012 Det hørtes godt ut! Hvor får en tak i det? Jeg kjøper det på Ultra, så kan godt tenke meg at du finner det på de større butikkene Det står sammen med champignon, mais etc Fjonana 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.