Gå til innhold

Dagens Glade


Tor

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Jester

DUUUDE! Fortell hvordan du lagde brisket! Jeg har sikla på det i åresvis uten å helt funnet en skikkelig måte å lage det i ovnen! Siden jeg naturligvis ikke har en smoker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

DUUUDE! Fortell hvordan du lagde brisket! Jeg har sikla på det i åresvis uten å helt funnet en skikkelig måte å lage det i ovnen! Siden jeg naturligvis ikke har en smoker!

Her brukte jeg 1,5 kg bringe med bein.

tre rause teskjeer pepper

tre rause teskjeer salt

tre rause teskjeer paprikapulver, sånn skikkelige greier, ikke den dritten fra black boy

en raus teskje ingefær

og et godt hint allehånde

Blanda alt i en bolle. Gned inn kjøttet med blandingen og lot dette stå et par timeer, mest fordi vi hadde en skinesteik i ovnen.

Plassert i en ildfast form, dekket med aluminumsfolie. Stekes i ovnen på rundt 120 grader i åtte timer. Den siste uten folie og med grillen på (pass på).

Etterpå lot jeg den hvile en halvtimes tid. Fjernet beina og skar av det øverste fettlaget og la til side, og med to gafler rev jeg kjøttet fra hverandre. Så skar jeg opp fettlaget, og blandet alt i den ildfaste formen der det var masse deilige kjøttsafter... Littt skredded beef med andre ord.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...