Jump to content

Neon

Members
 • Content Count

  1770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Neon last won the day on July 27 2013

Neon had the most liked content!

About Neon

 • Rank
  Fitness blogger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg lurer på om ikke de åpnet et lager i "andre enden" av USA også? For å gjøre firmaet mindre sårbar for eksempelvis naturkatastrofer.
 2. Neon

  Valideringstråden

  Jeg validerer: PhoenixCircle for å ha en fornuftig tilnærming til hverdagen, se at den ikke bare er rosenrød..og jeg satser på at du også vet at etter en oppoverbakke eller ti så er det en eller annen premie. Du gjør en super jobb, du står på egne ben og du våger også kjenne på at det er skikkelig kjipt av og til.I tillegg er du en fantastisk representant for rasen nordlenning, og jeg lar meg imponere av en flott fremgang på treninga! Zeke1983 Fordi du er verdens beste inspirasjon og motivasjon. Du har en egen evne til å prestere når du må, og selv etter mange år med trening har du fremdeles evnen til å ta til deg ny informasjon og gjøre endringer i din måte å trene på. Du er råsterk, en flott mann og jeg digger deg! miaheart for en god start på en vei i riktig retning. Jeg kjenner deg ikke, men håper du finner "styrken" i deg selv til å se at om det ikke gikk som du håpet første, andre og kanskje tredje gangen...har du faktisk beveget deg et godt stykke fra der du startet! Og all seier, er seier! Du er sterk(på flere måter), og du er knallgod som tar tak i eget liv. Jeg heier på deg!
 3. Har kikka på de tidligere, og det har igrunn stått det samme et par mnd mener jeg?
 4. :nin:føler meg IKKE truffet!
 5. Bøyer meg i støvet! Fantastisk bra jobba!!
 6. Bøyer meg i støvet! Fantastisk bra jobba!!
 7. saftis? stemmer det at melkeprodukter slimer, så det er lurt å unngå det. God bedring, for det høres jaggu ikke godt ut. håper du har fått medisin som hjelper fortere enn fortest
 8. Neon

  Dagens Glade

  Akutt overumplet av en skikkelig godfølelse....takket være en uendelig god kopp kaffe!
 9. åhh! ja, de er fantastisk gode!
 10. Neon

  Dagens negative

  Dessverre blir enkelte blinda i en slik konflikt. Håper han tar til vett og ser at det ikke gavner noen, og aller minst den uskyldige parten...barna, at han er drittsekk. Lykke til!
 11. Neon

  Dagens negative

  :confused:ouch! God bedring Samuro
×
×
 • Create New...