Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet
Havregryn, vann og 1-2 eggehvitter inn i mikroen

1 banan oppi, masse kanel og sukrin på. Nammenam.

Gir eggehvitene noe smak i grøten? Hva er forskjellen med og uten liksom?

Tenker å prøve dette, men det høres egentlig litt ekkelt ut :p

Skrevet
Gir eggehvitene noe smak i grøten? Hva er forskjellen med og uten liksom?

Tenker å prøve dette, men det høres egentlig litt ekkelt ut :p

Ja, gir bra smak. Mye bedre med enn uten :D ekkelt om du ikke får "kokt" hvitten nok. Da blir det slimete :p

Skrevet
Ja, gir bra smak. Mye bedre med enn uten :D ekkelt om du ikke får "kokt" hvitten nok. Da blir det slimete :p

Da må jeg vel bare teste det ;)

Men, blir den sånn hvit og klumpete når den er ordentlig kokt? ;s

Annonse

Skrevet
havregryn blandet i vann som du hiver i mikroen:)

Pleier å koke vann i vannkokern å helle over gryna. (IKKE for mye). Så venter jeg til det har sugd til seg vannet også rører jeg skikkelig så blir det grøt, men ikke sånn slimete som hvis man hadde kokt. Det syns jeg også er ekkelt...

Skrevet
Kokosvaniljegrøt:

Havregryn og vann i mikroen, tilsett ca. 4 dråper vaniljeessens, cottage cheese, litt kokosmelk og salt. Bland sammen og strø sukrin, kokosmasse og eventuelt kanel på toppen. MMMMM!:) funker flott uten kokosmelken også, og er godt med jordbærsyltetøy i.

Denne hørtes kjempe god ut! Må prøves :D

Skrevet
Hahaha, nei jeg skal ikke dømme det før det er utprøvd ;)

Gir tilbakemelding :D

Jeg er også veldig skeptisk til eggehvite i grøten! Gleder meg til å høre om hvordan det gikk! ;D

Skrevet
melk kombinert med havregryn hindrer jern opptak, noe som er viktig for dannelsen av røde blodlegeme. Cvitamin derimot øker og hjelper opptaket av jern fra havregryn/grovekorn, presset appelsin saft/ oppskjært appelsin (som inneholder c vitamin) oppi kokt havregryn med kanelstrø og litt nellik er godt:)

Test det ut

Har du noen kilder på dette?

Evt noen andre her som kan bekrefte at det stemmer?

Annonse

Skrevet
Har du noen kilder på dette?

Evt noen andre her som kan bekrefte at det stemmer?

Sitat: "

Skrevet

Så på butikken at de hadde en avdeling for mat som var glutenfri.. Fant havregryn...kosta jo 3 ganger mer enn vanlig havregryn.. En pakke bjørns havregryn koster der jeg handler 8,50 kr.. Glutenfri havregryn kosta derimot over 30 kr og det var samme størrelse.

Vet at det gis støtte fra staten for de som får påvist cøliaki, men at den skal koste 3 ganger mer er jo helt utrolig.. Funker dårlig på et allerede stramt student budsjett....

Skrevet
Bruker havregryn til å lage verdens beste godis; kokosboller<3

Lettvint og raskt;

2dl havregryn

1dl kokosmasse

1dl sukker

1ts vaniljesukker

1ts kakaopulver

1ts O´boy

70g myk margarin

Mos det hele sammen å lag små kuler,la dem stå i kjøleskapet en halvtimes tid....NAMMM:)

Kan desverre ikke spise dette til hverdags:p

så da går det i god gammeldags havregrynsgrøt,med linfrø,solsikkefrø,valnøtter,kanel,rosiner og mandler.

Man holder seg mett i 5 timer....lett!:p

Mitt første instinkt er å fikse litt på denne oppskriften så den blir litt mer hverdagsvennlig:

2 dl havregryn

1 dl kokosmasse

1 dl sukrin

1/4 ts vaniljepulver

2 ts råkakao-pulver

70g kokosolje (ekstra virgin)

En klype salt (evt bytte ut kokosolje og salt med meierismør)

Noen dråper stevia vanilla cream

Sånn! NAM! ;)

Gjest Pølsevev
Skrevet
Mitt første instinkt er å fikse litt på denne oppskriften så den blir litt mer hverdagsvennlig:

2 dl havregryn

1 dl kokosmasse

1 dl sukrin

1/4 ts vaniljepulver

2 ts råkakao-pulver

70g kokosolje (ekstra virgin)

En klype salt (evt bytte ut kokosolje og salt med meierismør)

Noen dråper stevia vanilla cream

Sånn! NAM! ;)

haha,jo sånn kan man jo sikkert også gjøre det...men da blir det garantert ikke like godt:p

men greit om man skal ha det til hverdags,hehe,blir jo helst helger og jul jeg smeller til med disse så;)

Skrevet
Har du noen kilder på dette?

Evt noen andre her som kan bekrefte at det stemmer?

Sitat: "

Skrevet
Henta litt inspo fra www.nemic.blogg.no

Musli!

Så mye havregryn du føler for

Sukrin og kanel

Eventuelt nøtter/rosiner hva du måtte føle for å ha oppi

Brun havregryna(og nøttene evt) i stekepanne til de er litt brune, tilsett sukrin og kanel og rør rundt til sukrinet er smelta, voilá!

Oi! Det hørtes godt ut! SKal prøves :D

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...