Gå til innhold

Ultraboy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ultraboy

 1. Hei. Har en kompis som skal gå på keto diett. Han skal spise 1200g kylling og spinat i 14 dager. han sier at han vil gå ned 4 kg fett i uko, og møst minimalt med muskler under dietten. Stemmer dette?? Han veier ca 85kg og er 1.75. Han skal trene styrke 5 ganger i uken og null cardio.
 2. jepp, skal prøve å kutte ned. Har spist sånn i 1,5 uke no, og er allerede dritt lei.. er bare ett ork å spise all maten. Hvorfor må ha kroppen ha fett for å funke? har mange kompiser som kun spiser protein og karbohydrater, men ikke fett.
 3. Vis jeg skal kutte ned til 3500 kcl, hva burde jeg kutte ned på? protein,karbohydrat eller fett?
 4. Gjør det noen at jeg spiser så mye proteiner?
 5. Hei. Trener styrke 5 ganger i uken. Har tenkte å kjøre en bulk i hele år, så deffe bort tel neste år. M1: 100g havregryn,50g mandler,50g kokosmelk, 2 egg M2: 140g kjøtt/fisk, 150g ris/coucoucs, 70g avokado ET: 100g carbofuel, 50g protein, 1 banan M4: 140g kjøtt/fisk 150g ris/couscous 40g avokado M5: 200g kjøtt/fisk 150g ris/couscous 40g avokado Kalorier 4015 kcal Protein 235 g Karbohydrat 508 g Fett 104 g ser dette ut som ett ok matoppsett?
 6. Har det noe å si på treninga vis man snuser under trening?
 7. ja, ser den. Bruker å trene noen ganger på fysak, men er som regel på Frisk3. Vektene på fysak ligger jo slengt over alt.. ingen som gidder å rydde de på plass igjen etter de har brukt de
 8. Typisk på fysak at folk kjører bicepscurls i racket:p
 9. Ultraboy

  Tatoveringer

  Skal ta min første tatovering den 18 juli! Gleder meg:D
 10. Kort oppsummert er strategien for drikkedagen som følger: - Hold fettinntaket til et absolutt minimum - Begrens deg også en del mtp. karbohydrater - Spis så mye proteiner du vil Hvilken matprodukter burde man spise?
 11. http://www.kjendis.no/2012/03/22/kjendis/fotballfrue/caroline_berg_eriksen/blogg/kokebok/20799049/
 12. http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10075898 Må teste dette......
 13. Å kalle det som skjedde her for rasisme er rett og slett et svik og et hån mot de som faktisk opplever rasismen på kroppen med jevne mellomrom. FN har vel en definisjon på rasisme og slik jeg leser den definisjonen, har det ingen ting med dette å gjøre. Det lå ikke ondsinnet bak dette, men var heller et dårlig forsøk på å være morsom. Når rasismekortet blir spilt ut til det fulle hver eneste gang det diskuteres hudfarge eller etnisitet, blir folk til slutt såpass lei at man ikke tar det alvorlig når det er nødvendig. De som er alvorlig rammet, kommer i skyggen av disse to som selv ikke har noe
 14. Nei, plumbo er ikke rasister!! var en dårlig spøk å komme med.. men uansett madcon burde tåle litt!!! Når han ene fra madcon kommer med uttalelser som "jævla fittehull" " Skal kaste driken på trynet" synes jeg er helt unødvendige.Er det plutselig greit å kalle folk fittetryne? Synes også den episoden når han ene fra kaziers bandet heller øl over hodet til han lars, det synes jeg er helt unnødvedig og idiotisk.
 15. Hva er forskjellen på dype knebøy og 90 grader knebøy? Jeg har hørt så mye at man ikke skal lengre ned enn 90 grader osv. Er det større sjanse for å få skader på dype knebøy enn 90 grader knebøy. Og hva er mest effektiv for styrke og muskelvekst? Jeg foretrekker å kjøre dype knebøy!
 16. Ultraboy

  rått:)

  Hvorfor er det trist ?
 17. http://www.youtube.com/watch?v=MJyzYnU1RxU Rå
×
×
 • Opprett ny...