Gå til innhold

camla89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av camla89

 1. hehe, selvfølgelig kan jeg kjøpe nytt, men jeg har to uåpnede poser liggende så om det ikke er noe krise at de er gått ut på dato så hadde det vært fint å få brukt de
 2. Hei! Jeg har hatt en lang periode uten så mye ordentlig trening og uten kosttilskudd. Jeg fant frem kreatinet mitt men det gikk ut på dato august 2013 Mitt spm er som følger: kan man fortsatt bruke det? Eller "funker" det ikke lenger?
 3. Å komme inn etter en times tur i skogen med en møkkete, sliten med GLAD hund!
 4. Det har jeg faktisk alltid gjort! og sammenlignet hvor mange trapper det er i mitt hus i forskjell til andre hus.. haha
 5. hmm.. hvis man kutter vekk ansiktet med de uttallige stygge grimasene så må jeg vel si mark-strakmark. Eller chins/pullups!
 6. I dag klarte jeg 2 reps med 50kg i benk! Har aldri testet maks på benk før så det var gøy!
 7. Det er vel ikke noe løp.. men jeg er veldig fornøyd med å løpe 4x4 intervall med 10 i stigning og 10 i tempo! Eneste kondis treningen jeg har hatt i løpet av de siste 17 ukene er håndballtrening.. skal sies at kvalmen satt godt i halsen når jeg er ferdig da men..
 8. GJETT hvem som skal lage smoothie til frokost! jaja
 9. Det har du GOD grunn til å være:)
 10. camla89

  Dagens Glade

  Overlevde 4x4 med samme stigning og tempo som ei venninne av meg som spiller håndball i høøøy divisjon! (skal sies at jeg var en smule mer sliten enn henne etterpå da men)..
 11. En boks makrell og to kokte egg! Det er faktisk noe av det beste jeg har spist på lenge! no kidding!
 12. Sommerfuggel i vinterland -Vinnie. Jeg er frelst.
 13. Hmm.. Jeg ELSKER håndbal! Spilt siden jeg var en liten snørrvalp og har planer om å holde på til jeg ligger i grava. punktum.
 14. ja okei.. så lenge du har en plan med det.. men tror ikke jeg kommer til å vende meg til den lyden:p
 15. Ja jeg kunne gjort det sjæl, men har allerede gjort det en gang før ang. rydding og det ble rene helvete
 16. Jeg spurte om de kunne sette på musikk med litt mer fart i på treningssenteret i dag. De spilte veeeldig rooolig musikk som det er umulig å bli motivert av. Svaret jeg fikk var "du burde kanskje begynne på Haralds gym om du skal ha sånn musikk". Dette var det daglig leder som sa.. greit, pensjonistene er verdt mer enn den yngre garde
 17. Jeg pleier ikke lage så mye lyd når jeg holder på med en øvelse, men når jeg er ferdig så er det ofte så vondt at det bare MÅ komme et eller annent faenskap ut at kjeften min! Men jeg har et spm.. HVA er greia med den "tsssh" lyden?? I stedefor å åpne munnen og puste ordentlig hver gang man løfter, så presser man lufta ut mellom tennene og den lyden kommer. DEN irriterer meg.
 18. 22 (og et halvt, som er veldig viktig å få med seg...spessielt i barnehagen)!
×
×
 • Opprett ny...