Monix Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Kom over den der på Rema her om dagen ja. Må si jeg hevet øyenbrynene en smule. Det var rett og slett litt komisk hvordan dette ble fremhevet som et godt kjøp. Men det kom i alle fall klart frem at det var tilsatt vann. De skal ha kred for det. Det som imidlertid var irriterende var at den vanlige kylligen nå var dyrere enn den har vært før. Det snakker de ikke så høyt om... Jeg kjøper ikke kyllingfilet i Sverige og kommer ikke til å kjøpe med saltvann her hjemme heller. Siter
Ainanas Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Jeg kommer ikke til å kjøpe dette. Jeg synes det er veldig dumt at 600g kyllingkjøttdeig forsvinner til fordel for denne 700g saltvannskjøttdeigen.. Samme med 1kg kyllingfileter som forsvinner og blir erstattet med dette tullet. Monix 1 Siter
Pinglo Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Interessant at kiloprisen for kyllingfilet er den samme som de store økonomipakkene med ren kyllingfilet som de tok bort fra butikkene for et par uker siden. Hehe, så sinnsykt lite overraskende Oddis 1 Siter
Lotta Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Er tydeligvis bare jeg som sikkert kommer til å ende med å kjøpe dette produktet. Jeg kjøper kyllingfilet i Sverige når jeg er der også. Det har enda ikke drept meg og jeg smaker lite forskjell på den kyllingfileten og Priors naturell. Jeg spiser lite salt i kosten ellers, så jeg tror ikke det gjør det store utfallet. Siter
MJF Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Selve tilsettingen av saltvann er jo ikke ille hvis den gjør kyllingen saftigere. Det er ikke noe farlig med salt, særlig ikke for folk her inne som er mye i aktivitet. Men at rema markedsfører dette som mere mat for pengene får det til å virke som noe lureri. Noen som vet hvor mye proteiner/pris det har sammenlignet med vanlig kylling? Siter
Tamadeus Skrevet 24. april 2012 Skrevet 24. april 2012 Men at rema markedsfører dette som mere mat for pengene får det til å virke som noe lureri. Noen som vet hvor mye proteiner/pris det har sammenlignet med vanlig kylling? Tror du virkelig folk vil diskutere slikt her MJF, her går vi mer for den politiske siden, der vi klager mest mulig, for så å dømme dem sønder og sammen. Siter
Pinglo Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Selve tilsettingen av saltvann er jo ikke ille hvis den gjør kyllingen saftigere. Det er ikke noe farlig med salt, særlig ikke for folk her inne som er mye i aktivitet. Men at rema markedsfører dette som mere mat for pengene får det til å virke som noe lureri. Noen som vet hvor mye proteiner/pris det har sammenlignet med vanlig kylling? 90 % kylling, 10% vann = 90% av opprinnelig proteininnhold. Med samme pris som før (som nevnt tidligere i tråden) blir det en reell prisstigning på over 10%. Det er omtrent som om man hadde kjøpt en halv liter brus og bare fått servert 0,45 l, men betalt like mye og i tillegg fått beskjed om at du hadde gjort et kupp. Det er jo litt.... pussig MartinK, Jane og Kavring 3 Siter
02-snapper Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Selve tilsettingen av saltvann er jo ikke ille hvis den gjør kyllingen saftigere. Det er ikke noe farlig med salt, særlig ikke for folk her inne som er mye i aktivitet. Men at rema markedsfører dette som mere mat for pengene får det til å virke som noe lureri. Noen som vet hvor mye proteiner/pris det har sammenlignet med vanlig kylling? da dynker jeg den heller i saltvann på egenhånd - betale for saltvann derimot - det utgår wingeer og Jane 2 Siter
Pinglo Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 At kyllingen skal bli saftigere av tilsetting av saltvann, forutsetter at man steker den ihjel/feil i utgangspunktet Om kyllingen er tørr er kun et spørsmål om å ta seg tid til å lære seg å lage den skikkelig ^^, Jane 1 Siter
Ainanas Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Det at de sier at kyllingen blir saftigere av det, og at det er et hjelpemiddel til dem som aldri får den saftig ved steking er bare en dum unnskyldning (blant andre!) for å ha dette ut på markedet. Helt greit at folk kjøper det, og helt greit at det ligger i hyllene på butikken som et alternativ, men ikke greit å fjerne bedre (i mine øyne) produkter for at dette skal få hylleplass. Har sett på div kommentarfelt, og det virker ikke som om folk tar dette godt imot.. Får kritikk i øst og vest, og jeg håper salget går dårlig slik at vi får vanlig kjøttdeig og kyllingfilet tilbake:thumbsup: VegarL 1 Siter
wingeer Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Har ikke vært borte i kyllinghyllen på en stund, men har de virkelig fjernet Solvingeproduktene for å selge disse som flere ser ut til å antyde? Siter
Monix Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Har ikke vært borte i kyllinghyllen på en stund, men har de virkelig fjernet Solvingeproduktene for å selge disse som flere ser ut til å antyde? Har forstått det slik at de har fjernet storpakkene med kyllingfilet (1 eller 1,2 kg?) og kjøttdeig (600 g). Når jeg var der hadde de i alle fall bare 300 grams med kjøttdeig og den største pakken med filet var 600 gram til 80 kroner. Siter
Lars85 Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 kan jo si det med en gang at det ikke er noe mere enn 90% kjøtt i first price sin heller.. Billig, men lagt fra like godt som reint kjøtt. Også klarer de og "skylde" på at kjøttet blir mere saftig, det er noe piss. Det er helt uproblematisk og steke en kyllingfilet så den er saftig,! Det handler bare om og ha tid til og gjøre det.. BTW; Jeg har noen tall her, komme rmere senere.. Rakk aldri i går:p Siter
Lars85 Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Har ikke vært borte i kyllinghyllen på en stund, men har de virkelig fjernet Solvingeproduktene for å selge disse som flere ser ut til å antyde? neida. De er der de.. Siter
wingeer Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Har forstått det slik at de har fjernet storpakkene med kyllingfilet (1 eller 1,2 kg?) og kjøttdeig (600 g). Når jeg var der hadde de i alle fall bare 300 grams med kjøttdeig og den største pakken med filet var 600 gram til 80 kroner. Var innom i dag og kikket. De hadde hengt opp lapp om at det var litt problemer med råvarer, så det var ikke alltid det var 1.4kg-pakker med kyllingfilet der. Siter
Lars85 Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 hehe.. jeg gleder meg til og prøve og greie ut dette her, og gi mitt syn på saken altså Siter
Krsitoffer Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Og hvor mye koster 1.4kilospakkene?, slår den prisen på xtra sine frosne 2kilos-pakker blir det ett lett kjøp for min del Siter
wingeer Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Om jeg ikke husker helt feil var kg-prisen på rundt 89kr på de store pakkene. Kanskje det var 1.2kg? Husker ikke helt. Siter
Gjest Hanne_ Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Synes det er latterlig at Ola Nordmann syyyter over saltvann i billigkyllingen i kommentarfeltet på VG. Ja for det er noen stusselige gram salt i det ypperste av magre proteinkilder, DET er hva som ødelegger kostholdet til folk flest Nei, skal man først ha en usunn billig middag så kan man vel liksågodt ta en grandis isteden da vel! Lotta og Trrrtrrr 2 Siter
Ainanas Skrevet 25. april 2012 Skrevet 25. april 2012 Om jeg ikke husker helt feil var kg-prisen på rundt 89kr på de store pakkene. Kanskje det var 1.2kg? Husker ikke helt. Det koster rundt 80kr for 600g kyllingfilet, og er rimelig sikker på at den nye pakken med 1,4kg koster over hundrelappen. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.