Gå til innhold

Proteinfluff


Magnus
 Del

Anbefalte innlegg

Jeg tenker at det må være noen her som er kjent med proteinfluff?

Jeg fikk til noen helt sinnsyke fluffer med Sloow vaniljekasein, men nå bruker jeg OM 100% Vaniljekasein, og har ikke fått til en eneste fluff. Noen som er kjent med denne?

Her er forresten oppskriften for de som ikke er kjent med fluff:

200g halvfrosne bær, most med en gaffel i kjøkkenmaskinen

30g kasein (noen merker fungerer dårlig, andre bra)

1 dl skummetmelk

Smell kjøkkenmaskinen på full guffe i 5-10min og hele retten vil fluffes opp og forstørres 5-10 ganger. Utrolig mettende!

Resultatet skal bli slik:

208405_10150546590375603_524465602_17947317_3815918_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 måneder senere...
Funker bare med kasein eller blandingsprotein med kasein i (dog mindre fluffy fluff)

Du har vel lagt merke til hvor anneledes whey og kasein er når du blander det med lite vann?

Er ikke metapure whey protein? Har dog prøvd med andre typer, fungerte dårlig..

Får vel gå til bestilling av et kasein protein med god smak, slik at jeg kan variere litt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke metapure whey protein? Har dog prøvd med andre typer, fungerte dårlig..

Får vel gå til bestilling av et kasein protein med god smak, slik at jeg kan variere litt ;)

QNT Metapure fra nordic nutrotion?

Det er wheyprotein og vil da ikke bli noen fluff - dessverre =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg prøvde meg på fluff idag m sjoko smak. Pisket opp til fluff og tilsatte 2 ss sukrin pluss prottis pulver m sjoko smak.

Men.. så "datt" hele fluffen:blush: alt ble flytende?? Whats the deal?

Samme skjedde med meg, og jeg brukte prozyme. Det er vel 50/50 myse/kasein, så kanskje det forklare min failure.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje litt som en ekstrem tykk og fluffy smoothie. Ingen andre wheyprotein lager samme konsistens som dette! men som du sier kan det godt hende at kasein lager det enda mer fluffete ;)

Min blir sånn her med bringebær

post-154-14440826559046_thumb.jpg

Jordbær

post-154-14440826560039_thumb.jpg

Blåbær

[ATTACH]4621[/ATTACH]

Og blandet med whey

post-154-14440826560506_thumb.jpgBlandet i ris

Om det hjelper litt? :)

post-154-14440826557074_thumb.jpg

post-154-14440826557561_thumb.jpg

post-154-14440826557913_thumb.jpg

post-154-14440826558397_thumb.jpg

post-154-14440826559606_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min blir sånn her med bringebær

[ATTACH]4618[/ATTACH][ATTACH]4620[/ATTACH][ATTACH]4622[/ATTACH]

Jordbær

[ATTACH]4619[/ATTACH][ATTACH]4624[/ATTACH]

Blåbær

[ATTACH]4621[/ATTACH]

Og blandet med whey

[ATTACH]4623[/ATTACH] [ATTACH]4625[/ATTACH]Blandet i ris

Om det hjelper litt? :)

Det så veldig godt ut! Har sett mange blander ris med mye forskjellig, er det vanlig ris? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min blir sånn her med bringebær

[ATTACH]4618[/ATTACH][ATTACH]4620[/ATTACH][ATTACH]4622[/ATTACH]

Jordbær

[ATTACH]4619[/ATTACH][ATTACH]4624[/ATTACH]

Blåbær

[ATTACH]4621[/ATTACH]

Og blandet med whey

[ATTACH]4623[/ATTACH] [ATTACH]4625[/ATTACH]Blandet i ris

Om det hjelper litt? :)

Haha, nå må jeg prøve å lage den typen jeg har mikset i blenderen for å teste!

Alle de du hadde laget der så uansett fantastisk gode ut:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

Artikler fra forsiden

Error

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

You can try again by clicking the button below, or try again later.

×
×
  • Opprett ny...