Gå til innhold

Lovelyliller.com

Medlemmer
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lovelyliller.com

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 20. mai 1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.lovelyliller.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Leger anbefaler å vente med å legge inn til man er ferdig med barn/amming. Det er jo forsåvidt logisk også mht at melken fyller ut puppene Om det er mange år til evt neste barn så må du nesten se hvor mye "de tomme posene" plager deg. det aller ebste er å få en konsultasjonstime på klinikk for å spørre om alt du lurer på
 2. Tips: Handle julegavene på Iherb! Iherb produkt tips for lavkarbo og sunnere bakst HER
 3. Altså.. om man skulle flytte til en øde øy å aldri se folk igjen så tviler jeg sterkt på at man hadde tatt silikon. Jeg ville i alle fall ikke gjort det, så selv om man gjør det "for sin egen del", så er det jo på en måte for andre, eller for hvordan andre skal se deg. På samme måte bruker jeg ikke sminke om jeg skal være alene inne en dag feks.
 4. jeg synes det er veldig fint egentlig, så lenge man har nok fett til å dekke dem. Er man helt rippa ser det kanskje litt fake ut (bolt-ons). Typen sier han er mer rumpegutt, men det er sikkert bare fordi jeg ikek har spes med pupper lol. kunne tenkt meg det selv, men da om noen år når mine sprettene pupper evt blir saggy XD akkurat nå hadde det egentlig vært mest upraktisk, men det skal sies at det gjør seg med pupper i bikini!
 5. Mest sannsynelig lavt blodtrykk eller jernmangel - fiks med lakris eller jern preparat (etter en tur hos legen)
 6. Finnes btw en dokumentar om akkurat dette,men vet ikke hva den heter. Den gikk ut på at "naturlig tynne altetere" skulle presse i deg dødsmange kalorier for å se om de gikk opp i vekt eller noe.
 7. Jeg ligger rundt 3000+kalorier hver dag enten jeg trener eller ikke. Har alltid vært tynn,men vekten kan svinge en god del og har gjort det over årene uten at jeg har ønsket det eller prøvd på det XD Jeg blir veldig mye varmere når jeg spiser mye/økt forbrenning.
 8. Skrevet om sirupene her: http://lovelyliller.com/kalorifri-sjokoladesaus-og-pannekakesirup-ja-takk/
 9. MaSSE Iherb produkttips HER: http://lovelyliller.com/kategori/iherb/
 10. kjøpte en stor box cc mager idag. konsistensen var småkornete og smaken mindre god wtf
 11. jeg har ikke lagt merke til om jeg holder mer vann eller ikke. Tror rett og slett det er fordi jeg ikke bryr meg. Ut over det så synes jeg at jeg blir litt sterkere med kreatin
 12. Folk synes min "syremusikk" er sær,men nå har jo den slags blitt mer mainstream. Elsker brostep <3
 13. Jeg synes at det virker som at man kan ha så mange kurver som bare det "så lenge" midjen er relativt liten. med en gang man har for mye kg + epleform, da er man plutselig ikke så hot. Samme gjelder tynne folk.
 14. Guri,jeg VET at kostholdet mitt er helt jalla. Alt for mye candy, desserter og "favorittmat" på hverdagsmenyen. Kjempefin tråd tho`! Skal garantert benyttes når jeg orker å ta meg selv i nakken/jeansen ikke kan trekkes over lårene lengre.
 15. Ja, tror ikke det er så veldig mange studier på emnet. Man finner dog studier for og mot uansett hva man skulle tro uansett. Viktigste er å følgekroppens signaler(y)
×
×
 • Opprett ny...