Gå til innhold

Lachfaderen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Offtopic: Hvor på låret måler du?? Spør fordi jeg er jente på160 cm og er 60 cm rundt et lår på største punkt (nesten øverst på låret). Ontopic: Gasp har noen jeansmodeller som sikkert passer knebøylår. Tror de selges på gymgrossisten.
 2. Deler samme opplevelse som deg. Fett og protein alene gjør meg fort sulten igjen, trenger karb for metthetsfølelse.
 3. Proteinfabrikken 100% whey 3 kg til 299 kr. på XXL!
 4. Et lite tips: Jeg så ei dame på trening hadde med seg mikrovektskiver av plankebiter. Smart, og sikkert veldig billig.
 5. Ta bilder og krev pengene tilbake!! http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/linda-skulle-bare-faa-satt-paa-oeyevipper-3731788.html
 6. Lag pannekaker! Jeg liker å bruke en blanding av rismel og bokhvetemel. For å gjøre den enda mer kaloririk, kan du ha most banan og kokosmelk i røra. Med peanøttsmør som fyll, kan dette lett bli 800 kcal. En spiseskje omega 3 gir også ekstra kalorier. Tenk også på volum. Tror de fleste vil synes det er lettere å få i seg 100 gram ris (veid før koking) enn 500 gram poteter, og begge gir omtrent samme mendge karbohydrater
 7. Etter at jeg begynte å spise rundt 3x gram karbohydrater pr. kilo kroppsvekt, har jeg INGEN cravings etter søtsaker lenger. For en som er/var så glad i sukker som meg, føles det helt merkelig... Karbohydratkildene mine nå er hvit jasminris, banan, mango, epler, ananas osv.
 8. Den stolte hane fersk 1110 gram kylingfilet (uten vann) til 93 kr. kiloen på Rimi
×
×
 • Opprett ny...