Opheliia Skrevet 3. oktober 2011 Forfatter Skrevet 3. oktober 2011 Såpass, og om jeg finner en kylling inni så får vi bare tenke "mer protein" og peise på Etter at jeg fant ut det med egg og dato nøler jeg med andre ord ikke å gå kjøpe massevis av egg på salg:whistling: Siter
Christine:) Skrevet 4. oktober 2011 Skrevet 4. oktober 2011 Laksefilet + masse salat og egg!! Steker den dagen i forveien og for flere dager! Funker fint det:) Nå har kollegaene mine sluttet å klage på lukten òg, siden jeg varmer den i microen;) Siter
heisveis Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 I dag spiser jeg følgende: En kyllingfilet, en halv brokkoli og en pakke bacon. Nam Ellers er kjøtt/laks + 3 egg + grønnsaker en gjenganger. Siter
Espen Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 75gr okserull 1 tomat 3cm agurkskive 50gr Norwegia 1/3 liiten paprika 2 skjeer cc majones Dressing Dressing Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 300g Kyllingfilet og 125g Basmatiris er min lunch. Av og til bytter jeg ut kylling med karbonadedeig om jeg har glemt å ta opp kylling fra frysen dagen før Siter
wheysted Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Eggetips hvis du finner gamle egg: Flyter egget så er det dårlig, dupper det i midten så er det gammelt men kan brukes. Legger det seg på bunnen er det ferskt. Har forresten fire eggehviter i kjøleskapet, men jeg har ikke dekket det til med noe plastfolie eller noe.. trygt eller ikke? De ligger bare i en stor skål. Og hvis trygt, noen som har forslag til hva jeg kan bruke dem til, f.eks til en liten lunsj? Siter
Amalie Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Først reste-omelett og knekkebrød, ettefulgt av skogsbær-skyr i en bolle sammen med en banan og cashewnøtter.. Mmmm.. Jeg hadde eggeplommer i en rømme-boks stående.. Smakte fint fire dager etter såfall! Om det var trygt vet jeg ikke. Hehe. wheysted 1 Siter
Lindarella Skrevet 9. oktober 2011 Skrevet 9. oktober 2011 Pleier å mekke havregrøt dagen før og hiver det i sånn micro-boks, slik kan eg varme det opp på jobb Elsker ELSKER havregrøt! Ellers går det i knekkebrød med cottage cheese og syltetøy uten sukker...evnt knekkebrød medmajones, tomat og agurk:) Siter
Amalie Skrevet 9. oktober 2011 Skrevet 9. oktober 2011 Jeg tåler forresten heller ikke gluten, og syns det er UTROLIG vanskelig med den maten.. Vanesak my ass! De dagene jeg ikke spiser skyr og nøtter så er det eggerøre i en boks; med glutenfrie knekkebrød til. Eller stekte kyllingbiter.. Jeg og spiste en del fiberrik og baguetter i helgene fordi det gikk liksom fint (fikk ikke såå vondt..) men plutselig en dag rant det liksom over og nå reagerer jeg om det bare er en liten lakrisbit med gluten eller noe har vært i kontakt med gluten. Så vær forsiktig , gluten er ikke til å spøke med hoho Siter
Gjest Physalis Skrevet 9. oktober 2011 Skrevet 9. oktober 2011 Morgendagens lunsj blir salatblanding med kyllingfilet, litt fullkornsris og fetaost.Gleder meg jeg Siter
Gjest Skrevet 10. oktober 2011 Skrevet 10. oktober 2011 Veldig, VELDIG, morgentrøtt og har for lite tiltak i meg til å starte planlegging av mat dagen før. Kjører klassiker, en scoop havregryn, en scoop protpulver i matboks, pøser på med varmt vann fra kaffemaskinen på jobb. Herlig varm proteingrøt Siter
Rikkewa Skrevet 10. oktober 2011 Skrevet 10. oktober 2011 Åhh fatter ikke at dere orker å lage skikkelig god lunsj kvelden før... Jeg er på Rema1000 i matpusen hver dag, og det går for det meste i Skyr, banan og et og annet grovt rundstykke uten pålegg... Men nå skal jeg skjerpe meg! Takk for masse inspirasjon! Siter
Marte83 Skrevet 12. oktober 2011 Skrevet 12. oktober 2011 omelett av ett egg (blir en tynn lefse) smør lefsa med philadelfiaost, strø på litt salat og røkt laks. eventuelt skinke . rull sammen og nyt Siter
Sara Skrevet 18. oktober 2011 Skrevet 18. oktober 2011 Dagens matpakke består av en omelett med skinke, squash, paprika, tomat og avocado. Har også med en grovskive med avocado og skinke på. Ellers er jeg glad i fiskekaker og karbonader, og kombinerer ofte det med en liten salat, en bunt brokkoli, blomkål, litt gulerøtter, avocado osv. Middagsrester er jo også en slager om du har noe igjen fra gårsdagens tar også med meg knekkebrød i bland, og da gjerne små laksepåleggs-pakker til å ha på. Kyllingklubber/ kyllingsnadder eller hva det nå helter (små kyllinglår) er også en vinner! Siter
jallajalla Skrevet 18. oktober 2011 Skrevet 18. oktober 2011 Cottage cheese og yoghurt/skyr, salat eller kanskje kake Siter
camla89 Skrevet 18. oktober 2011 Skrevet 18. oktober 2011 Min lunsj er alltid en stor salat, så varierer jeg med egg, kylling, skinke eller annent magert kjøtt. Kan anbefale kokt egg i biter i salaten med soyasaus over *sikle* Siter
Krie Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 På jobb: Dansk rugbrød med enten cottage cheese eller kokt egg under 2-3 skiver av gravet laks/røkt laks eller reker (nammenam ) Blandet salat fra salatbar (oftest variasjoner rundt ruccola, frisee, spinatblader, isbergsalat, gulrot, paprika, tomat, frø...og litt fetaost og rømmedressing:huh:). Skummet melk Hjemme i helgene blir det ofte eggerøre, eller makrell i tomat på knekkebrød og skyr "Utskeielselunsj" en gang i blant: fløtemysost, smør og nybakt grovbrød fra butikken Siter
SaraM Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Mine lunsjtips: havregrøt i termos! (spiser det hver dag! Min er alltid laget med minimalt med havrergyn og masse cottage cheese så ikke så veldig gale med karbs her)steker omelett med grønnsaker kutter den opp i biter og putter i matbokssalat i matboksdiv. stekte grønnsaker med et eller annet av protein (kyllingfillet, CC o.l.)hvis jeg ikke gidder lage matpakke går jeg ikke i kantinen! Men på matvarebutikken og kjøper en 100g røket laks (eller en annen protein kilde som skyr) og noe grønnsaker/frukt Siter
Lilo Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Vi har felleslunsj på jobb med en eller annen form for varmmat, salatbar, div pålegg og brød/knekkebrød. Så stort sett blir det 1-2 supertynne (2-3mm) skiver grovt frøbrød med et lass salat og div grønt på, kjøtt fra varmmat om det er å foretrekke evt tunfisk/kald kylling/kjøttpålegg + en skive ost/brie med 1-2 glass eple og mangojuice/ lettmelk / vann. Men før lagde jeg klar lunsj og middagsporsjoner for hele uka, slang i fryseren og tok ut om morgenen når jeg skulle avgårde så holdt det seg kaldt frem til lunsj og en porsjon hjemme var ferdig tinet til middag. Også hadde jeg alltid en boks med ferdigstekte kyllingterninger i fryseren som jeg bare kunne slenge i en boks med salat så fikk det samme kjøleeffekt som fryste hele måltider. Siter
Karine Skrevet 11. desember 2011 Skrevet 11. desember 2011 Kokte egg og røkelaks + Ryvita. Kok ekstra fullkornsris og lag stekt ris med kjøttrester fra middagen, diverse grønnsaker, egg, currypulver, masse chili, soyasaus osv. Kokt ris holder seg et par tre dager i kjøleskapet. Yoghurt, kesam, skyr med frø, nøtter, firkorn, havregryn... Kyllingkjøttdeig stekt med masse grønnsaker og krydder. Lager det klar kvelden før og er good to go :-) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.