Gå til innhold

Rikkewa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  726
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rikkewa

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 07. sep. 1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://rikkewaal.com
 1. Skaff deg lukket profil - da velger du selv hvem som får følge deg. Problem solved!
 2. Enten så fortsettser jeg med Sykepleier 2.året, eller så blir det Økonomi og Adm på HIST (nok en gang)
 3. Cilia Cille Cilla Cecilie/a Cee Champis? Elsker når folk kaller hunden sin for noe så utypisk som feks Bjørnar;)
 4. Sorte jeans er en klassiker og kan kombineres med nesten alt. Sorte pumps og sorte ankelstøvletter. Kombiner med bluser, skjorter, t-skjorter og accessories. Lurt å ha en del i basice farger som hvitt, sort og grått som passer til alt. Også greit å ha en kåpe som passer også, da boblejakka fra Bergans ikke alltid er like elegant. Jeg anbefaler å sjekke ut Elin Kling (link til blogg her) for inspirasjon! Edit: En klassisk sort kjole, uten for stor utrignning og for høy skjørtekant er også lurt å ha. Bør være så enkel at den lett kan styles opp til fest eller brukes som hverdagskjole.
 5. Jeg har samme problemet, men får bare vondt i underarmene på undersiden når jeg kjører biceps curl med JERNstang i frivektområdet. Når jeg kjører biceps curl på step-timer hvor stangen er tjukkere og av annet materiale så får jeg ikke vondt i hele tatt. Føles ut som om underarmen blir pumpet opp med blod, for den blir knallhard og dunker liksom. Umulig å dra i huden for den har blitt helt stram. Går over etter et kvarters tid, men er veldig ubehagelig. Kan det komme av at jeg ikke er varm nok i kroppen? Siden jeg ikke merker noe som helst på step-timene.
 6. Canada Goose-jakker får man kun kjøpt hos enkelte forhandlere i Norge, som feks Retro i Trondheim og Høyer i Oslo. Deres offisielle nettside er http://www.canada-goose.com. Alle andre nettsider er fake! Øverst nettsiden deres står det 'find a retailer', så der kan du finne trygge nettsider eller butikker å handle fra. Mange butikker i Norge sender også varer hvis man ringer de.
 7. Oh where to start... Stuptrøtt og sliten etter jobb. Droppet treningen. Brownies og is og Pepsi Max. Masse. Tok på meg treningstøyet for å dra å trene. Gjespet så det knakte i kjevene. Tok av treningstøyet og helte i mer Pepsi Max. Nå ser jeg Easy A for andre gang på tre dager. Livet <3
 8. rikkewaal.blogspot.com Må kanskje si at dette ikke er en treningsblogg da.
 9. Dere har jo rett - selvsagt. Men tenkte kanskje noen smarte folk her hadde peiling så jeg kunne fikse det selv, er så stress å dra til legen:whistling: Men det må jo gjøres.
 10. I omtrent to år (som jeg husker) har jeg 'lidd' av at jeg ofte blir kvalm og svimmel midt på dagen. Det varer kanskje max et par timer, men etterpå får jeg hodepine. Det skjer som som regel flere ganger hver dag, men med noen få unntak hvor jeg ikke merker noen ting. Føler ofte at verden svaier og bakken gynger, men det går som regel over med en gang, mens kvalmen sitter i en stund sammen med hodepinen. Jeg føler at jeg spiser og drikker nok så tror ikke det er grunnen. Kan blodmangel eller vitaminmangel være årsaken?
 11. Jeg kjenner meg veldig igjen i det flink-pike-syndromet. For min del var det ønsket om å være perfekt på alle områder som fikk meg inn i alt dette tullet. Perfekt på skolen, perfekte klær, perfekt kropp.. Det ble selvsagt over stokk og stein, og var helt forferdelig en periode. Jeg fikk angst av å være i tette folkemengder, og friket helt ut om jeg spiste så lite som et ekstra knekkebrød over dagens matkvote. Galskap rett og slett. Men som Asta sier: Det blir bedre! For min del har styrketreningen forandret meg helt. Selv om jeg ofte har dårlig samvittighet over mat jeg har spist, mat jeg ikke
 12. Drikker (party party-style) kanskje én gang annenhver måned, og da er det kun fordi at det skjer noe spesielt (avslutning, bursdag etc). Syns det er så sykt bortkastet å dra ut. Koster alt for mye, alle kommer fra hverandre på byen uansett, og så er formen dagen etter helt ødelagt. En kosepils til lørdagsmiddagen er greit da;)
 13. Bringebær med mager vaniljekesam <3 Det er så ufattelig godt. De har pakker med bringebær (300gr?) til 20 kr på Coop Obs, akkurat to porsjoner:D
×
×
 • Opprett ny...