Friera Skrevet 18. mai 2014 Del Skrevet 18. mai 2014 Superklar! Har vært en herlig dag :happy: Har utrolig nok klart å motstå alle fristelsene som var igjen etter gårsdagen, og de er nå i fryseren Ellers har jeg spist skikkelig bra idag, med minimalt karbohydrater og ingenting sukker, og også hatt en effektiv intervalløkt innimellom lesinga Har fått ny motivasjon nå, da jeg plutselig fikk ferieplaner i begynnelsen av juli som involverer bikini! Så nå er det bare å stå på Vil ned på 67 før jeg offisielt har sommerferie den 8 juni, så nå blir det fult fokus på masse sunn mat og trening framover. Ikveld blir det et par timer lesing til, sammen med jordbær, vannemelon og kesam med lime til kveldsmat Ååh ååh. 67 kg innen 8 juni? Veddemål? Jeg skal og sprade i bikini f.o.m 8 juni sjæl. Og magen er ekkel... Blir en del karbs på eksamensdagene pga vel.. lettere å stappe i seg mens man manisk skriver. (særlig ved tanken på lukt). Men skal prøve å kutte karbs ellers. Litt sånn "wannabe PSMF". Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 18. mai 2014 Del Skrevet 18. mai 2014 Ååh ååh. 67 kg innen 8 juni? Veddemål? Jeg skal og sprade i bikini f.o.m 8 juni sjæl. Og magen er ekkel... Blir en del karbs på eksamensdagene pga vel.. lettere å stappe i seg mens man manisk skriver. (særlig ved tanken på lukt). Men skal prøve å kutte karbs ellers. Litt sånn "wannabe PSMF". Hahah, må jo ha noe å strekke meg litt etter vet du! Men det er vel heller tvilsomt at det går da.. Haha Ja, ble myyye karbs på meg forrige uke, da det er så lett å bare hive et rundstykke i ovnen eller en skive i brødristeren.. Men med litt planlegging dagen før så er det mye lettere å holde seg unna! Spesielt siden jeg sitter hjemme og leser, da har jeg egentlig ingen unnskylding.. Haha, ja prøver på litt wannabe PSMF her og, så idag har det kun blitt to rugsprø, og ellers bare frukt og grønnsaker som karbokilder! Fornøyd med det, med tanke på forrige uke hvor alle måltidene bestod av rundstykker Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Friera Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Hahah, må jo ha noe å strekke meg litt etter vet du! Men det er vel heller tvilsomt at det går da.. Haha Ja, ble myyye karbs på meg forrige uke, da det er så lett å bare hive et rundstykke i ovnen eller en skive i brødristeren.. Men med litt planlegging dagen før så er det mye lettere å holde seg unna! Spesielt siden jeg sitter hjemme og leser, da har jeg egentlig ingen unnskylding.. Haha, ja prøver på litt wannabe PSMF her og, så idag har det kun blitt to rugsprø, og ellers bare frukt og grønnsaker som karbokilder! Fornøyd med det, med tanke på forrige uke hvor alle måltidene bestod av rundstykker Er nok en fordel å kutte karbshjørnene der det lar seg gjøre. Selv syns jeg det er mest problematisk om morgenen, da jeg blir kvalm av egg/annen kjøttfrokost. Vurderer å bare drite i frokost og heller slenge i meg en kopp kaffe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Spiser aldri fjorland! Syns det er alt for mye dritt i det i forhold til å lage maten selv + jeg er ganske glad i å lage mat, så fjordland tar jo bort mye av gleden! Også er det ganske dyrt også.. Men posesupper, posesauser og tikka masala på glass bruker jeg en del av! Alt for mye ork å drive å lage det selv Men jeg lager alltid tomatsaus til pasta eller gryteretter osv. selv da, og kan gjerne lage supper om jeg har god tid Men ting som krever mange forskjellige ingredienser som jeg gjerne ikke bruker til vanlig blir litt for dyrt, i forhold til å bare kjøpe det ferdig Jeg tenker at det er litt samme det med tanke på vektnedgang, så lenge jeg holder meg innenfor kaloriene jeg skal ha, men det er jo såklart bedre for kroppen å slippe all slags konserveringsstoffer! Jeg får heller lage all mat selv når jeg en vakker dag blir trophy wife og slipper å jobbe, og har vaskehjelp Måtte bare svare på denne jeg. Forstår ikke helt argumentene dine? Jeg spiser fjordland kanskje 1-2 dager i uken i snitt. Er ofte 30-40% rabatt på Fjordland, og da blir det for meg et ca like billig alternativ / billigere enn å lage middag til 1 person. (Først skriver du at det er ganske dyrt med fjordland, og så skriver du at mat som krever ingredienser er dyrt, kontra å kjøpe det ferdig?) Du spiser ikke fjordland / ferdigmat fordi det er for mye dritt i det kontra å lage selv?, men du bruker mye av posesupper og tikka masala på glass? Tør påstå at en fjordland (kjøtt/fisk, grønnsaker, poteter og saus), er adskillig mye mindre "dritt" enn en toro posesuppe... Posesupper og sauser er kjent for å inneholde mye mindre næring og mer salt enn om en lager det selv. Vedrørende Tikka Masala er det store forskjeller etter hva merke du velger. Men det går igjen de ikke akkurat er "sunne". Toro Tikka Masala (per 100g) 148,8kcal 1,5g protein 9,5g karbo 12g fett Fjordland har vel litt høyt saltinnhold, men ellers får du "hva du ser". poteter, grønnsaker og eksempelvis en laksefilet Konserveringsstoffer som finnes i mat, er jo for det meste naturlige ingredienser, som er tilsatt nettop for å konservere mat/farge. :-) Ellers så ble det en "hard" helg med tanke på kostholdet.. spiser ikke så mye usunt, og klarte å unngå å spise is på 17 mai.. men ble nok noen halvlitere for mye på kvelden :-/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Måtte bare svare på denne jeg. Forstår ikke helt argumentene dine? Jeg spiser fjordland kanskje 1-2 dager i uken i snitt. Er ofte 30-40% rabatt på Fjordland, og da blir det for meg et ca like billig alternativ / billigere enn å lage middag til 1 person. (Først skriver du at det er ganske dyrt med fjordland, og så skriver du at mat som krever ingredienser er dyrt, kontra å kjøpe det ferdig?) Du spiser ikke fjordland / ferdigmat fordi det er for mye dritt i det kontra å lage selv?, men du bruker mye av posesupper og tikka masala på glass? Tør påstå at en fjordland (kjøtt/fisk, grønnsaker, poteter og saus), er adskillig mye mindre "dritt" enn en toro posesuppe... Posesupper og sauser er kjent for å inneholde mye mindre næring og mer salt enn om en lager det selv. Vedrørende Tikka Masala er det store forskjeller etter hva merke du velger. Men det går igjen de ikke akkurat er "sunne". Toro Tikka Masala (per 100g) 148,8kcal 1,5g protein 9,5g karbo 12g fett Fjordland har vel litt høyt saltinnhold, men ellers får du "hva du ser". poteter, grønnsaker og eksempelvis en laksefilet Konserveringsstoffer som finnes i mat, er jo for det meste naturlige ingredienser, som er tilsatt nettop for å konservere mat/farge. Ellers så ble det en "hard" helg med tanke på kostholdet.. spiser ikke så mye usunt, og klarte å unngå å spise is på 17 mai.. men ble nok noen halvlitere for mye på kvelden :-/ Jeg spiser ikke fjorland, fordi jeg liker å lage mat, som står i posten min. Syns det er gøy å stå på kjøkkenet, og da er det ikke vits for meg å kjøpe ferdigretter. Jeg lager også mat til to, og da blir det faktisk billigere som regel om man lager maten fra bunn av. I tillegg syns jeg mange av fjorlandrettene er kvalme fordi de inneholder mye salt, og kjøttet inneholder alltid masse fett syns jeg. Sausene skiller seg ofte slik at man ser olja, og ja, blir bare litt kvalm av det. Etterpå snakket jeg om ferdige sauser/gryteretter, og det kan være ganske dyrt å lage fra bunn, og er derfor jeg gjerne bruker ferdige poser eller glass. Jeg har kun standard grønnsaker i kjøleskapet, som gulrøtter, løk og brokkoli. Dette passer til omtrent alt, og jeg vet derfor det blir brukt opp før det blir gammelt. Mange retter krever mange ulike grønnsaker jeg ikke aner hva smaker, eller hva annet det passer til. Da blir det lite økonomisk å kjøpe en hel av den grønnsaken, for så å kaste 2/3 når den blir gammel. Mange oppskrifter krever også forskjellige spesielle kryddere, og det ser jeg heller ikke vitsen i å bruke penger på for bare en rett. Et studentbudsjett er stramt, og det er viktigere for meg at vi her i huset får spist oss gode og mette hver gang vi spiser, enn at alt er så naturlig som mulig. Derfor er posesauser og ferdigglass greit en gang i blant. Nå har forsåvidt den tikka masalen jeg bruker bare rundt 80 kcal, og en posesaus gjerne 20-50 kcal. Og skulle jeg kjøpt fjorland kokt laks til oss her hjemme f.eks, hadde det blitt rundt 120 kr, mens å lage det selv blir rundt 50-60 kr Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016635 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Er nok en fordel å kutte karbshjørnene der det lar seg gjøre. Selv syns jeg det er mest problematisk om morgenen, da jeg blir kvalm av egg/annen kjøttfrokost. Vurderer å bare drite i frokost og heller slenge i meg en kopp kaffe. Samme her, trenger lette alternativer til frokost. Idag ble det dobbel 0% yoghurt, da matlysten ikke var tilstedet. Kan ha noe med at vekta plutselig idag viste over 70, noe den ikke har gjort på 6 uker Vet jo at jeg umulig kan ha lagt på meg 2 kg fett siden torsdag da jeg veide 68.4, men er så utrolig demotiverende å se allikevel. Spiste ikke så utrolig mye usunt på lørdag heller, og dagene før og igår var jeg veldig flink. Hater når jeg føler at all jobben er nytteløs, og at jeg kommer til å stå der i juli og føle meg like feit og ekkel som de siste 5 årene. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
anmyja Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 J Etterpå snakket jeg om ferdige sauser/gryteretter, og det kan være ganske dyrt å lage fra bunn, og er derfor jeg gjerne bruker ferdige poser eller glass. Jeg har kun standard grønnsaker i kjøleskapet, som gulrøtter, løk og brokkoli. Dette passer til omtrent alt, og jeg vet derfor det blir brukt opp før det blir gammelt. Mange retter krever mange ulike grønnsaker jeg ikke aner hva smaker, eller hva annet det passer til. Da blir det lite økonomisk å kjøpe en hel av den grønnsaken, for så å kaste 2/3 når den blir gammel. Mange oppskrifter krever også forskjellige spesielle kryddere, og det ser jeg heller ikke vitsen i å bruke penger på for bare en rett. Et studentbudsjett er stramt, og det er viktigere for meg at vi her i huset får spist oss gode og mette hver gang vi spiser, enn at alt er så naturlig som mulig. Derfor er posesauser og ferdigglass greit en gang i blant. Nå har forsåvidt den tikka masalen jeg bruker bare rundt 80 kcal, og en posesaus gjerne 20-50 kcal. Og skulle jeg kjøpt fjorland kokt laks til oss her hjemme f.eks, hadde det blitt rundt 120 kr, mens å lage det selv blir rundt 50-60 kr Bare så det er sagt, så er det ikke veldig mye dyrere å gå til innkjøp av krydder enn ferdigposer. Krydder er billig og varer leenge. Du kan for eksempel lage en god, enkel tikka masala til 10-12 kr (en boks hakkede tomater, en løk, hjemmelaget krydderblanding og eventuelt litt yogurt/kesam). Da vet du også nøyaktig hva maten inneholder. Win-win. Hilsen student med stramt budsjett og 50 forskjellige kryddersorter i kjøkkenskapet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 HeBr , leste du var ganske glad i å lage mat ja, men siden du starta med at det var for mye dritt i det, så ville jeg bare poengtere at Fjordland nok er en av de "ferdigrettene" en kan spise med iallefall noenlundes ok samvittighet :-P Selvfølgelig er det sunnere å lage selv, og da velger du og selv hvor mye salg o.l. du har i Men f.eks for meg, nå som det er 2 fjordland express for 50kr på Coop Prix, så blir 25kr per lunch et billig og ok alternativ for meg Selvfølgelig lager jeg som regel mat selv, men av og til er det greit å hive noe i mikroen. Spesielt dager som tirsdag. Da det er jobb fra 8-4, tar 30-40 min å kjøre i rush fra jobb til treningssenter. Og så 2 timer styrke, etterfulgt av 2 timer volleyball. Når jeg kommer hjem rundt 9 på kvelden da, har jeg rett å slett ikke overskudd til å kokkelere i en halvtime :-P Vedrørende sauser og økonomi, vil jeg annbefale deg følgende : De gangene du f.eks har kylling, eller andre type kraftben. Kok buljong av beinene, hell over på isbitposer og hiv i frysen. Så har du prima-kraft/buljong hver gang du skal lage sauser / supper til senere Ellers kan jeg tipse deg om å stikke på innvandrerbutikkene for å kjøpe ferdigsauser og krydder. Mye billigere enn de store butikkkjedene. :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Bare så det er sagt, så er det ikke veldig mye dyrere å gå til innkjøp av krydder enn ferdigposer. Krydder er billig og varer leenge. Du kan for eksempel lage en god, enkel tikka masala til 10-12 kr (en boks hakkede tomater, en løk, hjemmelaget krydderblanding og eventuelt litt yogurt/kesam). Da vet du også nøyaktig hva maten inneholder. Win-win. Hilsen student med stramt budsjett og 50 forskjellige kryddersorter i kjøkkenskapet. Jeg har en haug med krydder selv i skapet, og vet det er billig og holder lenge. Nå tenkte jeg mer på oppskrifter hvor jeg f.eks. trenger 1/2 ts gurkemeie eller noe, i tillegg til 4-5 andre kryddersorter jeg omtrent aldri bruker selv. Da blir det plutselig en 50 kr bare til 5 ts krydder i retten, også havner de bakerst i skapet, fordi det ikke er noe jeg lager ofte. Tikka masala var jo kun et eksempel, fordi jeg hadde det i kjøleskapet akkurat da. Kan fint lage det selv, men hadde kjøpt to glass på tilbud da Ellers er det vel heller sauser jeg ikke tar meg tid eller råd til. Der blir det ganske mye dyrere når du må til med masse smør, egg, vin, krydderurter, fløte, eddik osv, enn å kjøpe en pose til 10kr. Vi har saus gjerne 2 ganger i uka maks, og de tilsetningsstoffene den posen inneholder tror eg kroppen min skal tåle ganske greit. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
anmyja Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Jeg har en haug med krydder selv i skapet, og vet det er billig og holder lenge. Nå tenkte jeg mer på oppskrifter hvor jeg f.eks. trenger 1/2 ts gurkemeie eller noe, i tillegg til 4-5 andre kryddersorter jeg omtrent aldri bruker selv. Da blir det plutselig en 50 kr bare til 5 ts krydder i retten, også havner de bakerst i skapet, fordi det ikke er noe jeg lager ofte. Tikka masala var jo kun et eksempel, fordi jeg hadde det i kjøleskapet akkurat da. Kan fint lage det selv, men hadde kjøpt to glass på tilbud da Ellers er det vel heller sauser jeg ikke tar meg tid eller råd til. Der blir det ganske mye dyrere når du må til med masse smør, egg, vin, krydderurter, fløte, eddik osv, enn å kjøpe en pose til 10kr. Vi har saus gjerne 2 ganger i uka maks, og de tilsetningsstoffene den posen inneholder tror eg kroppen min skal tåle ganske greit. Ser absolutt problemet hvis det er snakk om retter du ikke lager ofte, ja. Du får unnskylde utbruddet mitt - krydderbruk er nemlig kjepphesten min. Ellers høres det jo ut som om du har en fornuftig tilnærming til matlaging. Mat er gøy! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 HeBr , leste du var ganske glad i å lage mat ja, men siden du starta med at det var for mye dritt i det, så ville jeg bare poengtere at Fjordland nok er en av de "ferdigrettene" en kan spise med iallefall noenlundes ok samvittighet :-P Selvfølgelig er det sunnere å lage selv, og da velger du og selv hvor mye salg o.l. du har i Men f.eks for meg, nå som det er 2 fjordland express for 50kr på Coop Prix, så blir 25kr per lunch et billig og ok alternativ for meg Selvfølgelig lager jeg som regel mat selv, men av og til er det greit å hive noe i mikroen. Spesielt dager som tirsdag. Da det er jobb fra 8-4, tar 30-40 min å kjøre i rush fra jobb til treningssenter. Og så 2 timer styrke, etterfulgt av 2 timer volleyball. Når jeg kommer hjem rundt 9 på kvelden da, har jeg rett å slett ikke overskudd til å kokkelere i en halvtime :-P Vedrørende sauser og økonomi, vil jeg annbefale deg følgende : De gangene du f.eks har kylling, eller andre type kraftben. Kok buljong av beinene, hell over på isbitposer og hiv i frysen. Så har du prima-kraft/buljong hver gang du skal lage sauser / supper til senere Ellers kan jeg tipse deg om å stikke på innvandrerbutikkene for å kjøpe ferdigsauser og krydder. Mye billigere enn de store butikkkjedene. Ja, det er helt sant at fjorland er et av de bedre sunnere ferdigalternativene! Nå har de jo også kommet med sunnere produkter, så jeg ser ikke problemet i å spise det av og til. Grunnen til at vi ikke har det er egentlig kun fordi det faktisk blir dyrere enn å lage maten selv, og fordi jeg har litt dårlig erfaring med mange av rettene fra tidligere. Hadde jeg hatt en like travel dag som det du beskriver, ser jeg ikke bort i fra at jeg hadde gått for fjorland selv av og til. Takk for tips med buljong! Det skal jeg definitvt gjøre en gang vi har slik mat Ellers pleier jeg ofte å gå på innvadrerbutikken borti her om jeg trenger noe ingredienser til litt annerledes retter! Der har de også utrolig billige egg, med 60 kr for 45 stk! Veldig gøy om du kommer akkurat når de har fått de inn, slik at holdbarheten er på noen uker Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Ser absolutt problemet hvis det er snakk om retter du ikke lager ofte, ja. Du får unnskylde utbruddet mitt - krydderbruk er nemlig kjepphesten min. Ellers høres det jo ut som om du har en fornuftig tilnærming til matlaging. Mat er gøy! Ja, forstår deg etter en titt i loggboka di, fy så mye god mat du lager! Men det er sånne retter vi omtrent aaldri har da, så da føler jeg ikke det er vits i å kjøpe en haug med krydder til den ene retten jeg ville lage. Jeg tar det gradvis, og har nettopp gått til innkjøp av currykrydder Derimot brenner jeg gjennom oregano, basilikum og timian ekstreemt fort! Ja, mat er supergøy! Elsker å eksperimentere med det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016650 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Jeg er KLAR! Dag 1 av psmf i dag;) Nu kjør vi! Hvordan går det? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Ja, det er helt sant at fjorland er et av de bedre sunnere ferdigalternativene! Nå har de jo også kommet med sunnere produkter, så jeg ser ikke problemet i å spise det av og til. Grunnen til at vi ikke har det er egentlig kun fordi det faktisk blir dyrere enn å lage maten selv, og fordi jeg har litt dårlig erfaring med mange av rettene fra tidligere. Hadde jeg hatt en like travel dag som det du beskriver, ser jeg ikke bort i fra at jeg hadde gått for fjorland selv av og til. Takk for tips med buljong! Det skal jeg definitvt gjøre en gang vi har slik mat Ellers pleier jeg ofte å gå på innvadrerbutikken borti her om jeg trenger noe ingredienser til litt annerledes retter! Der har de også utrolig billige egg, med 60 kr for 45 stk! Veldig gøy om du kommer akkurat når de har fått de inn, slik at holdbarheten er på noen uker Ahh, de har desverre ikke sånne egg-pakker på den som er nærmest meg. Men jeg handler alltid inn ting som krydder (oregano,basilikum,salt og pepper til kverner osv). Og oljer og soya Tror jeg betalte 40kr for en liter kikkoman soya, koster vel 40 kr for en 0,15 dl på coop Hebr 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Herregud så mye vann kroppen min slipper! Løper på do hvert 10. minutt, og har allerede mistet minst 1 kg i vannvekt. Veldig deilig å nærme seg den egentlig vekta, men ekstremt forstyrrende med tanke på lesinga Sykt at kroppen min plutselig holdt på såå masse vann. Den pleier absolutt ikke det etter en dag med utskeielser.. Sookie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Herregud så mye vann kroppen min slipper! Løper på do hvert 10. minutt, og har allerede mistet minst 1 kg i vannvekt. Veldig deilig å nærme seg den egentlig vekta, men ekstremt forstyrrende med tanke på lesinga Sykt at kroppen min plutselig holdt på såå masse vann. Den pleier absolutt ikke det etter en dag med utskeielser.. Hva utskeielse da? , går på kreatin nå, og er "livredd" for å få for lite væske og hodepine, så drikker nok "for mye" vann.. så merker at sjefen ser litt rart på meg når jeg til stadighet tusler forbi kontoret hennes og retning toalettet. Men hvert 10ende minutt høres skummelt ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016830 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Hva utskeielse da? , går på kreatin nå, og er "livredd" for å få for lite væske og hodepine, så drikker nok "for mye" vann.. så merker at sjefen ser litt rart på meg når jeg til stadighet tusler forbi kontoret hennes og retning toalettet. Men hvert 10ende minutt høres skummelt ut Er ettervirkninger av 17.mai dette, haha.. Men syns det er veldig rart, for jeg spiste ikke så ekstremt mye sukker og søtsaker.. Allikvel veide jeg 2 kg mer idag enn jeg gjorde torsdag! Og nå slipper jo omtrent alt kroppen har holdt på, så må nærmest snu i dodøra etter et besøk Men godt å bli kvitt det da! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Er ettervirkninger av 17.mai dette, haha.. Men syns det er veldig rart, for jeg spiste ikke så ekstremt mye sukker og søtsaker.. Allikvel veide jeg 2 kg mer idag enn jeg gjorde torsdag! Og nå slipper jo omtrent alt kroppen har holdt på, så må nærmest snu i dodøra etter et besøk Men godt å bli kvitt det da! Høres jo nesten ut som du går på en extremversjon av de-tox haha Ja, greit å bli kvitt overflødig veske.. men hørest mye ut med 2 kg på et par dager Uff, prøver å motivere meg selv for trening idag, men sov bare et par timer i natt, så merker motivasjonen er i en dalende kurve :-/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hebr Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Haha, ja dette har jeg aldri vært med på før.. Syns også 2 kg var veeeldig mye. Pleier å spise ekstra karbs på lørdagen, men er aldri over 0.5 kg ekstra på søndagene, som regel bare 200-300 gram. Fikk helt sjokk da jeg sjekka vekta imorges Hm, for meg pleier det å funke å ta på meg treningstøyet, sette meg i sofaen en stund, også gi meg selv et klokkeslett på når jeg skal gå. Da forbereder jeg meg liksom mentalt på at jeg skal avgårde, så da blir det mye lettere å gjøre! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 19. mai 2014 Del Skrevet 19. mai 2014 Haha, ja dette har jeg aldri vært med på før.. Syns også 2 kg var veeeldig mye. Pleier å spise ekstra karbs på lørdagen, men er aldri over 0.5 kg ekstra på søndagene, som regel bare 200-300 gram. Fikk helt sjokk da jeg sjekka vekta imorges Hm, for meg pleier det å funke å ta på meg treningstøyet, sette meg i sofaen en stund, også gi meg selv et klokkeslett på når jeg skal gå. Da forbereder jeg meg liksom mentalt på at jeg skal avgårde, så da blir det mye lettere å gjøre! Hmm, driver å prøver å planlegge felles treningsøkt med et par kompiser.. for da "må" jeg møte opp Og så blir det vel en dobbel dose prewo.. så jeg får et koffeinkick til å få meg ut av sofaen.. kjenner det trengs iallefall :sleep: (skamtrøtt ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3822-ned-i-vekt-til-sommeren/page/60/#findComment-1016846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.