Gå til innhold

anmyja

Medlemmer
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om anmyja

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. anmyja

  Dagens Glade

  Ferdig med siste eksamen og dermed hele bachelorgraden. Nå venter ferie i Trondheim.
 2. anmyja

  Dagens negative

  Skar meg skikkelig dypt i hånda med brødkniven (Bevis! Brød er farlig!) i dag, og det gjør kjempevondt å skrive på tastaturet. Noe jeg uansett må gjøre i og med at eksamen skal leveres inn i morgen og jeg har masse igjen. Kommer sikkert til å gjøre vondt å løfte også. Hmpf.
 3. Denne matplanen kom på knappe 1334 kcal (utenom grønnsakene, som ikke var nærmere spesifisert) da jeg la inn dette i Lifesum. Det virker veldig lite, uansett årsak. Næringsinnholdet endte på rundt 200 g karbohydrater, 60 g proteiner og 30 g fett. Det er forholdsvis mye karbohydrater og lite fett/proteiner med tanke på kalorimengden. Jeg ville droppet noe av knekkebrød/kjeksmaten, som uansett ikke metter noe særlig, og heller spist flere egg, avocado, nøtter og mer kjøtt. Omelett med skinke og ost til lunsj, for eksempel? Jeg ville også byttet ut juicen med for eksempel en skyr til hvert må
 4. Lam Vindaloo med spisskummenris og raita med rødløk.
 5. anmyja

  Dagens Glade

  På onsdag i forrige uke hadde tidenes skippertaksmenneske foran meg: én uke på meg til å gjøre ferdig to kvalifiseringsoppgaver, en ti-siders mappeeksamen og en hel bacheloroppgave. Dagens glade er at jeg fiksa det! Bacheloroppgave levert, alle eksamener gikk ok og nå fyker jeg til Spania for en svært etterlengta ferie.
 6. Kjæresten betalte 3000,- for sjekk, rens og borring av to hull. Privat tannlege på Majorstua, så aner egentlig ikke om dette er spesielt dyrt eller billig.
 7. anmyja

  Dagens Glade

  Har bestilt flybilletter til India (surprise, surprise) i sommerferien. Gleeeder meg!
 8. anmyja

  Game of Thrones

  Bare på engelsk. Har virkelig ikke tålmodighet til å vente på oversettelsen også.
 9. anmyja

  Game of Thrones

  Jo takk. Som resultat har jeg jo lest serien ekstra mange ganger, da. Er lett å glemme noen detaljer på fem år.
 10. anmyja

  Game of Thrones

  +1 (riktignok bare siden år 2000, but still...)
 11. Ser absolutt problemet hvis det er snakk om retter du ikke lager ofte, ja. Du får unnskylde utbruddet mitt - krydderbruk er nemlig kjepphesten min. Ellers høres det jo ut som om du har en fornuftig tilnærming til matlaging. Mat er gøy!
 12. Bare så det er sagt, så er det ikke veldig mye dyrere å gå til innkjøp av krydder enn ferdigposer. Krydder er billig og varer leenge. Du kan for eksempel lage en god, enkel tikka masala til 10-12 kr (en boks hakkede tomater, en løk, hjemmelaget krydderblanding og eventuelt litt yogurt/kesam). Da vet du også nøyaktig hva maten inneholder. Win-win. Hilsen student med stramt budsjett og 50 forskjellige kryddersorter i kjøkkenskapet.
 13. Hva jeg vil. I dag vil det si en diger frokost med masse brødmat, tre flasker vin, pølse i lompe, is og pizza. Fin dag.
 14. Var redd for det, ja. Likevel verdt et forsøk. Takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...