Gå til innhold

Sookie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  458
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sookie

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kommer til å fortsette å spise som jeg gjør nå så kjører jeg mer fritt i helgene.
 2. Hei frøken. Jeg vet flere får søtsug når de kutter ned på karbo. Hos noen går det over, mens andre funker ikke like bra på lite karbo. Du må nesten prøve deg litt frem. Kanskje du og kroppen din trives på et litt høyere karbonivå? Mitt kosthold er sånn ca 50 % proteiner, 30% karbo og 20% fett. For meg fungerer det superbra.
 3. Tusen takk For meg er dette mer som en livsstilsendring, så jeg fortsetter bare å spise etter dette oppsettet og trener som jeg gjør nå, på egenhånd. Ting tar jo tid. Anbefales
 4. Strongbody er coaching på nett. Google det, så ser du Jeg har fått styrkeprogram og diett som jeg holder på med. Jeg har blitt mye strammere i kroppen. Jeg har ikke målt, men jeg har gått inn i cm både her og der. Merker det på klærne. Blitt sterkere og trives veldig godt med maten jeg spiser Jeg har holdt på i ca 3 uker nå. Jeg veier ca 63.Litt pluss minus, men ganske stabil.
 5. Hei du. Så flink du er som er igang igjen Jeg har startet på Strongbody. Det er litt annet oppsett. Mye styrketrening og diett med moderat underskudd. Trives veldig godt med det og merker allerede forskjeller på kroppen
 6. Neida, er ikke det Men jeg kom ikke helt i mål heller, så ønsker å kjøre på litt til. Hipp hurra for deg!!!! På bursdagen sin kan man spise hva man vil! Håper dagen din blir magisk
 7. Hvordan går det Pattedyr? Jeg er hjemme fra ferie nå Vekta har gått litt opp. Litt over 1kg. Har lyst å komme meg litt ned igjen, så kjører på nå Håper du er med meg?
 8. Wow! Så flink du er Nyt følelsen og la den motivere deg du er i mål
 9. Hei du. Har du hatt en fin ferie? Jeg er på ferie i Hellas nå og er ikke på diett Koser meg med god mat og is hver dag. Vi trener også tennis og styrke her nede. Er ikke noe vekt her så aner ikke hvordan ting ligger an Jeg kom meg ned til 61,7 før jeg reiste hit.
 10. Helt enig med hansma angående oppkarbing Jeg hadde garantert fått bedre resultat ved å karbe opp mer nå. Sist gang jeg kjørte PSMF (i fjor), kjørte jeg 10 dager, oppkarbing + 1 uke fri, så 10 dager PSMF igjen. Da fikk jeg mye bedre resultat enn å kjøre 16 dager i strekk. Jeg tror dette har med refeed å gjøre. Du spiller mer på lag med kroppen, slik at den ikke tror det er fullstendig sultekrise Men 6kg er veldig bra Regina Be proud!
 11. Herlig! Håper du har kost deg litt og er klar for en ny runde Jeg hadde refeed på torsdag og er i gang igjen 62,4 i dag. Greier jeg 61 til onsdag???
 12. Hei Aequitas. Hyggelig å se deg her inne Dag 3-5 er de verste dagene! Jeg var i ferd med å gå på en smell mange ganger da jeg var der!! Bit tennene sammen. Yay for PSMF It works!
 13. Hvordan går det med deg Regina? Jeg er på dag 9 nå. Gleder meg så masse til ferie neste uke!
 14. Hipp hurra!! I dag så jeg et nytt tall på vekta :cool: Fantastisk gøy.
 15. Man skal ikke tenke på PSMF når man er på ferie! Jeg unner deg en uke fri. Fettet kan sitte godt noen ganger. Men man må bare bite tennene sammen, så forsvinner det til slutt. Godt du skal passe på meg litt. Da må jeg faktisk holde ut også! Det ser ut som jeg går ned ca 300g hver dag nå. Hvis jeg greier 300g hver dag vil jeg nå målet mitt på 61 til den 22.juli Viktig å sette seg mål!
×
×
 • Opprett ny...