Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg ville anbefalt at alt av grønnsaker oppbevares i kjøleskap, unntatt tomat.

Har den bløte flekker eller lukter funky? Er den misfarget eller shady på andre måter? If not; go go go!

Agurk også? Har blitt anbefalt at den ikke skal i kjøleskap.

Fortsetter under...

Agurk også? Har blitt anbefalt at den ikke skal i kjøleskap.

Rettelse; potet kan oppbevares utenfor kjøleskap, hvis de lagres for kaldt og utsettes for for mye lys så kan de bli grønne og begynne å spire, og det er ikke noe særlig.

Agurk kan helt fint oppbevares i kjøleskap.

Rettelse; potet kan oppbevares utenfor kjøleskap, hvis de lagres for kaldt og utsettes for for mye lys så kan de bli grønne og begynne å spire, og det er ikke noe særlig.

Agurk kan helt fint oppbevares i kjøleskap.

Hva skjer med tomaten hvis den ligger i kjøleskap da?

Annonse

Greier ikke bestemme meg for hvorvidt jeg er glad for at det er poly-kropp på stratocasteren min, eller om jeg egentlig virkelig ønsker meg nitro.

Kan jo selvfølgelig kjøre tulling sandpapir, men det gir jo ikke samme roadworn-uttrykket.

Ka dokker meine, Thomas1990 og wingeer?

Hvis man har et oppsatt treningsprogram man skal følge, men føler man har litt mark i ræva, og vil prøve å trene litt på det som egentlig skal være en ikke-treningsdag, what do? Kjøre samme program-ish eller krydre med curlz for the gurlz, shrugs for the drugs og gloots for the sloots?

Annonse

Fatter ikke hva 5/3/1 er. Det snakkes om 4 øvelser, 4 dager i uka, 3 sett. Minner mer om 4/4/3 i mitt hode, og det er jo en fotballformasjon (uten keeper - lite lurt).

Hvor kommer 5/3/1-tallene fra?

Dette blir en litt lengre post, men pytt. 5/3/1 er et treningsprogram for viderekomne, som baserer seg på fire øvelser, fire dager i uka, tre arbeidssett, og en 5/3/1- repetisjonssystem.

Dvs, om vi bruker benk som utgangspunkt. Første uka har du følgende reps på arbeidssettene: 5 - 5 - 5+

5+betyr at du skal klare minimum 5,aller helst mer. Så mange reps som mulig.

Neste uke har du 3-3-3+, dvs tre hvert sett med så mange som mulig på sistesettet.

Tredje uken har du 5/3/1+ hvor 1 er veldig nære maksen din. Uke fire er deload. Uke fem legger du på litt vekt, og hele røkla om igjen. Utover dette finnes det flere "tilleggspakker", man kan legge til, alt ettersom hvilken retning du vil ha programmet.

En utgave som er populær for styrkeløftere, er Big But Boring, dvs ekstraarbeide på 5x10x50% av 1RM av den øvelsen du nettopp trente 5/3/1 på, pluss litt ekstra komplimentærstuff.

For en fin måte å sette opp et 5/3/1program,gå på strstd.com, og fyll ut. Da får du sånn noenlunde se hvor du ligger an, og får vite hva og hvor mye som skal løftes når.

Hvis man har et oppsatt treningsprogram man skal følge, men føler man har litt mark i ræva, og vil prøve å trene litt på det som egentlig skal være en ikke-treningsdag, what do? Kjøre samme program-ish eller krydre med curlz for the gurlz, shrugs for the drugs og gloots for the sloots?

Gå deg en tur, og hold styrketreningen til det programmet sier ;)

Hvorfor skal alltid folk klemme så lenge? Greit nok at jeg ikke har sett personen på en stund, men når de er ca halvveis i klemmen blir jeg klein å synes det er rart å stå der så lenge.

Etter 23 sekunder har du lov til å rope "voldtekt".

Veldig effektivt

Hva er for kaldt? :p Hvor mange grader liksom?

Ser gutta her er veldig for romtemperatur mat, og det er anbefalt som de sier. Men skal du ikke lagre over tid så blir ikke ting så raskt ødelagt. Personlig liker jeg tomaten kald og opplever ikke at den blir dårlig. Og potet skal ligge en stund før den begynner å spire (men greit å ha den liggende mørkt).

Banan skal egentlig ligge på benken den og, men da synes jeg den fort blir melete og for søt.

Så smak og behag, hvis du ikke skal lagre matvarer lenge da :)

Etter 23 sekunder har du lov til å rope "voldtekt".

Veldig effektivt

Jeg tror det er kun jeg som kommer til å få rare blikk da. Spesielt med tanke på at de fleste av disse langtidsklemmerne er jenter.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...