Ulrik Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Stemmer det med kun 15 min i ovnen? yes mam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-860203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Haha, du og det smøret! Babygirl, you have NO idea;) Raptorial, FatUnicorn, Lena Ludvigsen og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-860425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malin Solodden Wiik Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 jeg pleier å ta å kutte de i biter (skrellet) oppi en ildfastform, tar på olivenolje (hjemmelaget fra hellas), strør på salt og pepper og setter de inn i ovnen på 250* i 45-60 min du kan også ta løk, gulrot, paprika, vanlig poteter osv i formen etter ønske. blir veldig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-860443 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malin Solodden Wiik Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 [ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet Steker i 15min på 220 grader Har på litt tacosous og/eller hakka tomater Elsk det. det må jeg så prøve, for det så helt nydelig ut!! men har du på varmluft da? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-860446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulrik Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 det må jeg så prøve, for det så helt nydelig ut!! men har du på varmluft da? Go for it! Hakke peil. Settern på den vanlige to streker. Stine smurfine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-861173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 30. september 2013 Del Skrevet 30. september 2013 jeg pleier å ta å kutte de i biter (skrellet) oppi en ildfastform, tar på olivenolje (hjemmelaget fra hellas), strør på salt og pepper og setter de inn i ovnen på 250* i 45-60 min du kan også ta løk, gulrot, paprika, vanlig poteter osv i formen etter ønske. blir veldig godt! To hundre og femti grader. ... i en time?!? Blir det ikke grillkull ut av denslags da? Emiliemo, Afterall og FatUnicorn 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-861613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malin Solodden Wiik Skrevet 30. september 2013 Del Skrevet 30. september 2013 To hundre og femti grader. ... i en time?!? Blir det ikke grillkull ut av denslags da? oisann.. mente 225 grader! haha, ja da hadde de blitt til kull Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-861807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malin Solodden Wiik Skrevet 30. september 2013 Del Skrevet 30. september 2013 Go for it! Hakke peil. Settern på den vanlige to streker. ok, da må jeg prøve meg på den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-861809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indigo Skrevet 30. september 2013 Del Skrevet 30. september 2013 www.veganmisjonen.com/2013/08/oppskrift-ovnsbakt-stpotet-linsetopping.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-861919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morrissey Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Skrell og skjær i små terninger. Kan dampes på rist eller kokes. Da det er mindre stivelse i søtpotet enn vanlig så kommer potene til å bli ferdig fortere (ca. 10min). Bruk som stappe til biff, kylling eller laks. Mosen kan lages av smør og litt melk eller olivenolje. Eller bare å mose de uten noe annet enn salt og pepper. Smaker skikkelig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-863332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
John Smedstuen Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 lar den bli liggende i grønnsaksdisken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-863333 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Skreller og skjærer det i mindre biter, koker til mørt, moser med gaffel/stavmikser, hiver oppi litt maldonsalt og nykværnet pepper + en dæsj smør eller fløte. Sinnsykt godt til grillmat! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-863337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christian_B Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Moser den med h-melk, smør, sellerirot e.l, salt og pepper. Spesielt nomnom til entrecote!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-863524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Funker det å hvitvinsdampe søtpoteter? Har gjort det med "vanlige" poteter,og det er jo knallgodt når man en sjelden gang skal gjøre noe ekstra ut av barnefrie kvelder. Hadde vært fint å kunne bruke søtpoteter også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-863571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malin Solodden Wiik Skrevet 4. oktober 2013 Del Skrevet 4. oktober 2013 Jepp. Er konge Noppe. Den blir saftig og digg (men ikke del den opp med mindre den er giga) jeg laget dette i går, og kyllingen var ufattelig god og saftig! er noe jeg kommer til å lage mer av i fremtiden ! Ulrik 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-864775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulrik Skrevet 5. oktober 2013 Del Skrevet 5. oktober 2013 jeg laget dette i går, og kyllingen var ufattelig god og saftig! er noe jeg kommer til å lage mer av i fremtiden ! Så bra at det funka! Venter på en posjon i ovnen as I speek. Malin Solodden Wiik 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-865240 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Senss Skrevet 18. november 2013 Del Skrevet 18. november 2013 Noen som har tips til krydder for søtpotetene? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-892373 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 18. november 2013 Del Skrevet 18. november 2013 Salt og pepper, smør, timian og rosmarin? ielill og Matsb 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-892385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ielill Skrevet 18. november 2013 Del Skrevet 18. november 2013 Noen som har tips til krydder for søtpotetene? Smør, urtesalt (fra Helios, det er best!) og dill! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-892439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 18. november 2013 Del Skrevet 18. november 2013 Hvitløksfedd som stekes sammen med er knallgodt. Ellers er jo søtpotet litt blanding av gulrot og gresskar i smaken (synes jeg) og kler derfor urter og salt godt - anbefaler persille, timian eller oregano:-D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24448-s%C3%B8tpoteter/page/2/#findComment-892462 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.