Kristin Charm Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Anbefaler også mikrobølgeovn for tilberedning av mat! Utrolig hvor gode grønnsakene blir i mikroen. Løk, tomat, paprika -> i mirkoen i ca. 4 min -> avkjøl og spis! Ingen mikrobølgeovn her i huset Jeg tror jeg er litt for glad i å stå og kokkelere til å skaffe meg mikro Innimellom setter jeg meg ned foran ovnen og bare ser på at maten godgjør seg... (Bare litt miljøskadet) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-111318 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Ingen mikrobølgeovn her i huset Jeg tror jeg er litt for glad i å stå og kokkelere til å skaffe meg mikro Innimellom setter jeg meg ned foran ovnen og bare ser på at maten godgjør seg... (Bare litt miljøskadet) Jeg liker å kokkelere jeg også, men det er veldig kjekt med mikro innimellom Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-112130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mseather Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 melange Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-112281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superhelten Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Spray light og vita pro olje.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-112326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spower Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Jeg steker så og si aldri maten i panne, men OM jeg gjør det bruker jeg cocosa. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-112539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
moniix Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Ja her har jeg litt å lære gitt! For her stekes alt i rapsolje eller margarin! :thumbsup: Har aldri hørt om Cocosa. Men det får jeg kjøpe!;p Haha! Jaja!;p Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-112769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Ovsnbakt er kjempelurt, da slipper du oljen, og du kan la maten stå å godgjøre seg mens du gjør andre ting! Har til og med begynt å lage omelett i ovnen :thumbsup: Hvordan får du det til slik at omeletten ikkke setter seg fast i det du baker/steker omeletten i(?)? Har dere forslag til hvordan jeg kan lage 200 g flatbiff uten og bruke noen form for olje o.l? Bake i ovnen i sølvfolie? koke kanskje? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Hvordan får du det til slik at omeletten ikkke setter seg fast i det du baker/steker omeletten i(?)? Har dere forslag til hvordan jeg kan lage 200 g flatbiff uten og bruke noen form for olje o.l? Bake i ovnen i sølvfolie? koke kanskje? Kalorifri stekespray fra nabolandet! Det må være det smarteste kjøpet jeg har gjort på det jeg kan huske Det er ikke superbillig, noe sånn som 70kr pr flaske, men hver enkelt holder kjempelenge, og de funker megabra :thumbsup: Ingenting setter seg fast lenger Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116158 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Kalorifri stekespray fra nabolandet! Det må være det smarteste kjøpet jeg har gjort på det jeg kan huske Det er ikke superbillig, noe sånn som 70kr pr flaske, men hver enkelt holder kjempelenge, og de funker megabra :thumbsup: Ingenting setter seg fast lenger Hva er det i den sprayen og hva er det du sprayer i panna? ...skeptisk Hvilket merke er det, har du en link til produktet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116313 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Hva er det i den sprayen og hva er det du sprayer i panna? ...skeptisk Hvilket merke er det, har du en link til produktet? http://www.pamcookingspray.com/pages/products/original/index.jsp Det er ikke perfekt, men jeg er ikke mer skeptisk til den enn jeg er til å bruke vanlig olje med rent fett og kalorier. Drittstoffer får man på et eller annet vis uansett, og da tar jeg egentlig risikoen på den sprayen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116647 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninian Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Jeg har problemer med å se fett = drittstoffer jeg.. Ville aldri utsatt meg for den sprayen, bare google litt på pam og se hvor elendig det er. Synes det er skremmende når folk er så opphengt i kcal at det er bedre å bruke "plastikk" enn ordentlig mat med næringsstoffer. Kroppen trenger fett, og noen dråper til å steke i utgjør minimalt på kcal-inntaket uansett. :thumbsdown: Edit: Hvis man i tillegg tenker på hvor mange av Pam/Crisco sine lobbyister som trekker i tråden i USA for å beholde mettet fett på fy-listen, vel det er enda en grunn til å boikotte produktene deres. Umettet, herdet og ødelagt olje er langt på vei en sikker oppskrift på 1000 sykdommer. Men så klart, når de tjener penger på oljen, så.. Velvet, Andrea, Vegard L og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morten Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Jeg har problemer med å se fett = drittstoffer jeg.. Ville aldri utsatt meg for den sprayen, bare google litt på pam og se hvor elendig det er. Synes det er skremmende når folk er så opphengt i kcal at det er bedre å bruke "plastikk" enn ordentlig mat med næringsstoffer. Kroppen trenger fett, og noen dråper til å steke i utgjør minimalt på kcal-inntaket uansett. :thumbsdown: Edit: Hvis man i tillegg tenker på hvor mange av Pam/Crisco sine lobbyister som trekker i tråden i USA for å beholde mettet fett på fy-listen, vel det er enda en grunn til å boikotte produktene deres. Umettet, herdet og ødelagt olje er langt på vei en sikker oppskrift på 1000 sykdommer. Men så klart, når de tjener penger på oljen, så.. Jeg er enig med deg Ninian 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Drage Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Kalorifri stekespray fra nabolandet! Det må være det smarteste kjøpet jeg har gjort på det jeg kan huske Det er ikke superbillig, noe sånn som 70kr pr flaske, men hver enkelt holder kjempelenge, og de funker megabra :thumbsup: Ingenting setter seg fast lenger Bruker denne jeg også og er veldig fornøyd Koster som Kristin sier 70 kr pr flaske, men er verdt det! Bruker min hver dag og den er ikke halvtom engang etter en måned Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Jeg har problemer med å se fett = drittstoffer jeg.. Ville aldri utsatt meg for den sprayen, bare google litt på pam og se hvor elendig det er. Synes det er skremmende når folk er så opphengt i kcal at det er bedre å bruke "plastikk" enn ordentlig mat med næringsstoffer. Kroppen trenger fett, og noen dråper til å steke i utgjør minimalt på kcal-inntaket uansett. :thumbsdown: Edit: Hvis man i tillegg tenker på hvor mange av Pam/Crisco sine lobbyister som trekker i tråden i USA for å beholde mettet fett på fy-listen, vel det er enda en grunn til å boikotte produktene deres. Umettet, herdet og ødelagt olje er langt på vei en sikker oppskrift på 1000 sykdommer. Men så klart, når de tjener penger på oljen, så.. Liker holder faktisk ikke på dette innlegget. Jeg rater det ett av topp 20 jeg har lest her inne. T-bone og Ninian 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninian Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Liker holder faktisk ikke på dette innlegget. Jeg rater det ett av topp 20 jeg har lest her inne. Jeg rødmer! Takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116915 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 23. januar 2012 Del Skrevet 23. januar 2012 Hihi, det er helt greit dere, hver sin mening Jeg er helt enig i at stoffene trolig ikke er så godt for deg! Og jeg er absolutt enig i at fett er viktig, tro meg, jeg har ikke noe problemer med å spise fett, og når jeg er ute og spiser eller andre lager mat til meg, så gjør det meg ingenting at de bruker vanlig olje! Men jeg synes selv at den sprayen fungerer veldig fint, og egentlig bedre enn hva jeg har syntes ulike typer olje har gjort. Men for at dere kanskje skal forstå min side litt; En veldig stor fordel for min egen del er det at jeg fortsatt teller kalorier for å holde oversikt. Oversikt over at jeg får i meg nok, men heller ikke for mye, mat. Etter å ha slitt med sykdom noen år er dette viktig for meg, og da synes jeg det er mindre stress når jeg ikke må drive å måle opp olje før jeg lager mat For min del er det best med en sånn spray! Men la oss si det slik, jeg håper jeg en dag i fremtiden vil bry meg så lite om kaloriinnhold at jeg ikke vil tenke over hvorvidt det er brukt olje eller ikke lenger Men fint å høre forskjellig synspunkter uansett! :thumbsup: morten 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-116989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wolfie Skrevet 24. januar 2012 Del Skrevet 24. januar 2012 Kylling steker jeg i alu folie i ovn, resten går på panna med en god klæsj melange:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-118773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Benji Skrevet 27. januar 2012 Del Skrevet 27. januar 2012 Jeg har 1 del rapsolje og 1 del sitronsaft i panna. Synes det gjør kyllingen mye mer spennende, så pælmer man på litt sitronpepper å! Blir en saftig og god smak, Panna er i starten fyllt sånn at kyllingen småkokes, så blir en slags mellomting av koking og steking. Jeg kutter også opp filetene i biter blitt en vane Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-123877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 27. januar 2012 Del Skrevet 27. januar 2012 Så noen over her nevnte det å lage omelett i ovn.. Funker det å bare helle omelettrøre i en ildfast form (med bakepapir) og hive det ovnen? Jeg har aldri klart å lage en vellykka omelett enda, så dersom dette funker blir jeg overlykkelig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-123903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 27. januar 2012 Del Skrevet 27. januar 2012 Steker i Pam kalorifri stekespray Noen ganger litt peanøttolje Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/6/#findComment-124067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.