SlayerDad Skrevet 22. april 2013 Del Skrevet 22. april 2013 For enkelte av oss har grillsesonegn såvidt begynt. Fos oss andre er grillsesongen en herlårsforteelse. Hva liker du å grille? Hvordan griller du? Hvor griller du? Jeg elsker å grille. Kjøtt, fisk, grønnsaker, you name it! Men en gjenganger er jo gode pølser (helst hjemmelagde), biffer og mengder av svin. Vi har ei bålpanne som jeg er veldig godt fornøyd med. Fortrekekr å bruke bjørkeved, men bruker en del kull også. Litt pølser og grillskiver denne helga: Men bacon er jo snadder også: Og selvsagt med litt kaffe til: RobbieLad, qqq, Synan og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fny Skrevet 22. april 2013 Del Skrevet 22. april 2013 vi har en stor fin grill, som jeg ikke aner hvordan brukes, men gubben er veldig flink på den :cool: Vi griller flere ganger i uka, favoritten er grillspyd med grønnsaker + kyllingbiter, med en eller annen god grillolje eller marinade. Favoritttilbehør til dette er hvitløksgratinerte poteter. Mmm! Pølser er også digg, men har aldri prøvd å lage de selv... Ellers er det godt å grille laks.Pleier putte en filet + oppkutta grønnsaker inn i en foliepakke. Superenkelt, og trenger ikke gjøre ren grillen etterpå heller. (Ikke for at jeg noen gang har gjort det uansett da men.. hm.) Vi har forresten gassgrill. På verandaen. Spekekinke er også godt å grille, blir litt baconaktig. SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-744495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beccabelieveit Skrevet 24. april 2013 Del Skrevet 24. april 2013 Vi griller mye laks, ungene elsker det Ellers er grillskiver og spareribs veldig godt om de er marinert/krydret. Steke brødskiver med litt olje på og så gni de inn med hvitløk er veldig godt tilbehør og en god salat hører alltid med Har ikke startet grillsesongen enda, gleder meg veldig til varme dager og grillmat Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-747147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prebnoz Skrevet 24. april 2013 Del Skrevet 24. april 2013 Sommerkoteletter, sommerkål med salt og nykværnet pepper i folie, løk og potet med salt og pepper i folie, servert med lett bernaise. hjemmelagde burgere, spareribs (hjemmelaget såklart), kyllingfilet med santa maria kyllingkrydder. førstnevnte får jeg aldri nok av Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-747498 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 HALLO I LUKA: det er sommer og grilltid. På tide å få liv i denne tråden! (opprettet nesten ny tråd,men så var jeg flink pike og søkte etter eksisterende tråder istedet..!) HVA GRILLES FOR TIDEN? NOEN TIPS TIL TILBEHØR? Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039579 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Tilbehør; grill salat! Kutt en hjertesalat i to/fire deler på langs, og olje lett inn i kuttflatene, legg på varm grill til akkuratpasse brunstekt. Kan med fordel pensles med innkokt eplejuice/innkokt eplejuice montert med smør for litt freshere smak. Husk maldon på. Ellers er vårløk alltids godt grillet, blomkål er schnadder om du får farge på den, etterfulgt av salt, sukker, syre, og olivenolje. Gulrot gnidd inn med litt kummin skal funke godt. Grillet agurk funker overraskende bra i salater, bare kutt/skrell av skallet først. Ellers hører jeg fete rykter om rødvinsburgere under utvikling. FitFish og 02-snapper 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039631 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Tilbehør; grill salat! Kutt en hjertesalat i to/fire deler på langs, og olje lett inn i kuttflatene, legg på varm grill til akkuratpasse brunstekt. Kan med fordel pensles med innkokt eplejuice/innkokt eplejuice montert med smør for litt freshere smak. Husk maldon på. Ellers er vårløk alltids godt grillet, blomkål er schnadder om du får farge på den, etterfulgt av salt, sukker, syre, og olivenolje. Gulrot gnidd inn med litt kummin skal funke godt. Grillet agurk funker overraskende bra i salater, bare kutt/skrell av skallet først. Ellers hører jeg fete rykter om rødvinsburgere under utvikling. bra....! vi skal jo tilfeldigvis grille i dag Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Pulled pork [ATTACH]146510[/ATTACH] Frøken Larsen og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Pulled pork [ATTACH]146510[/ATTACH] Trodde d ble laget i slow cocker? Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Coker...coocker..cocker...cocer ...wtf?! Jeg kan ikke stave lenger?! Nå ser jeg bare pikk pikk pikk pikk ... xZinix, miaheart, vesen og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Trodde d ble laget i slow cocker? Neis, den kan grilles på indirekte lav varme oppi en ildfastform med væske og folie over. Så tar du den ut og skrur opp varmen og får farge på kjøttet med bbq-sausen på Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Trodde d ble laget i slow cocker? Du _kan_ lage pulled pork i slow cooker, men da går man jo glipp av hele herligheten røyksmaken og aromaene og all the good stuff(: å lage pulled pork på grill tar mer tid og er mer krevende, men jeg vil påstå det gir vesentlig bedre resultat:) the smoked southern old fashioned barbecue way;) miaheart 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 7. juli 2014 Del Skrevet 7. juli 2014 Jeg har grillet hvalbiffer en gang, noe som ble utrolig godt! Samtidig er det lite som slår det enkle, lettvinte, kjedelige men akk så gode fisk i folie med en liten dæsj smør, krydder og urter, finhakket hvitløk osv Hjemme har pappa mekka hjemmelaga "elektrisk snurrestang" over grillen, altså en elektrisk roterende stor stang over kullgrillen. Her har vi grillet både et stort helt lammelår og en liten minigris! 4-5 timer over kullgrillens varme, roterende på en stang, pensles med marinade hvert tyvende minutt.. Uslåelig! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XtrM Skrevet 8. juli 2014 Del Skrevet 8. juli 2014 02-snapper , pulled pork er opprinnelig en grillrett fra statene, du skal grille på indirekte lav varme over lengre tid Slow cooker varianten er bare utrolig mye mer lettvint Selv er favoritten grillspyd med grønnsaker, og å sette frem skåler med ulike typer kjøtt og marinader, så folk kan lage "kjøttgrillspyd" med de smakene og variantene de selv ønsker Og såforetrekker jeg en frisk sommersalat og grillet potet som tilbehør Desverre så har jeg gass-grill, da kull-grill ikke er lov i blokken jeg bor.. så mister noe av "grill-smaken" :'( Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20288-grilltr%C3%A5den/#findComment-1039946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.