Gjest Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 "Kim A. Vigemyr skrev: Lunsj på jobb. Satser på at folk ikke reagere noe på det..[ATTACH=full]21158[/ATTACH] Haha^^ Siter
OhMickey Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 "Kim A. Vigemyr skrev: Lunsj på jobb. Satser på at folk ikke reagere noe på det..[ATTACH=full]21158[/ATTACH] Du får tre 'an på en gaffel å gå å ete i korridoren :thumbsup: Siter
Flakkis Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Wok med ytrefilet av svin i strimler, og grønnsaker etter "hva har jeg liggende"-prinsippet: Broccoli, sukkererter, paprika, gulrot, rødløk Ris Ginger & lemongrass woksaus ...og toppet herligheten med valnøtter, sesamfrø og litt rosiner(ja, faktisk!) bare for moro skyld:D alltid godt med litt ekstra gnask! Siter
Krie Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Middag: karbonadedeig og CC i grateng Dessert: lapper med syltetøy uten tilsatt sukker + skyr med appelsin, blåbær og nøtter Titanium og Lappen 2 Siter
Løddi Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Smootie av 3 eggehviter, selolje, 25g proteinpulver, 100g bringebær og vann.... mmmmm Siter
Krie Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 "Arild1989 skrev: Bare cc på gratengen eller? Litt forskjellig annet også, tok et dykk i kjøleskapet og så hva som var tilgjengelig ... og så et (litt for) tykt lag med Norvegia på toppen Siter
Linen Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 1 proteinpannekake-ish med mager kesam, sukrin og jordbær. Mettende! Siter
Thess Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Ovnsbakt torsk m/reker og tomater, kokt asparges, ovnsbakt søtpotet, stekt spinat m/hvitløk og mager kesam, og pannestekt sopp, aubergine, squash og sjalottløk:) Lotta, Wilhelmine, Fitnessmil og 1 annen 4 Siter
Coach Hamre - Online PT Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 1000g kylling, 200g fullkorns makaroni og ett glass dolmiosaus sammen med 1l vann, fikk endelig igjen matlysten etter noen dager med influensa. Ordet stappmett fikk en ny betydning :thumbsup: Lotta og Linen 2 Siter
Kristinea Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 ble så fornøyd at jeg poster likesågodt hele oppskriften med en gang jeg! bunnen er inspirert av alle disse leftseoppskriftene rundt om på alle treningsblogger og logger. bunn:1 egg 1 hvitte 2 toppede ss havremel 2 toppede ss kokosmel 2 toppede ss pofiber 1 ts bakepulver 1 ts fiberhusk vann krydder salt stivpisk den ene hvitten med litt salt og sett til sides. miks så sammen alt det andre, spe på med vann til du har en veldig tykk røre, ikke deig, ikke kakerøre, men en fin mellomting. av krydder brukte jeg oregano, paprikakrydder, chili og chef paul prudhommes hot and sweet pizza and pasta spice. sistenevnte er virkelig å anbefale! det inneholder blant annet parmesanost som gir en herlig rund smak. stek så bunnen i ca 10 min på 200 g før du legger på fyllet. bunnen før steking hva man vil toppe med er selvfølgelig helt hundre prosent valgfritt. kanskje du er pepperonitypen? da topper du med pepperoni selvfølgelig! liker du reker og ansjos på pizzaen? da tar du det! selv er jeg veldig glad i kylling på pizza, så det brukte jeg! før steking fyll:"spicy tomatsaus" ala Kristineelns (er det ikke det man skriver når den er selvkomponert a?)kyllingfilet sopp paprika løk ost krydder "spicy tomatsaus":en del ketchup en del tacosaus en del tomatpuré et dryss chili, paprika og/eller annet ønsket krydder har du en frossen kyllingfilet (som jeg) tiner du den i mikroen til den er gjennomtint, og gjerne begynt å bli litt stekt i kantene. kutt den så i så tynne skiver du klarer, IKKE BITER, men skiver. kutt opp soppen, løk og paprika også i skiver. liker du mindre biter er det selvsagt lov, men selv liker jeg stooore biter. smør ønsket mengde tomatsaus utover bunnen og legg på kyllingfileen og grønnsakene og topp med ønsket mengde ost og krydder. dere vet jo hvordan man lager en pizza, gjør det på den måten dere liker det! sett den så tilbake i ovnen og stek til kyllingen ikke lengre er rosa, osten er smeltet og begynt å bli "tørr" (det er da den er best!!), og bunnen er blitt gyllen og brun i kantene. etter steking mmmmm den hvite klatten mellom tomaten og maisen er en miks av vanlig kesam og holidaydipmix. server så gjerne med en god salat og en dressing eller lignende! jeg fikk omtrent 6 små stykker ut av denne oppskriften og spiste hele ja. som resulterte i en fin og sprengt mage. slik det skal være! og hvis du liker hot og spicy mat som meg, legger du på et par (eller 10) jalepeños og salsa! mmmm NYT! Therese 1 Siter
Therese Skrevet 12. april 2012 Skrevet 12. april 2012 Fluff av 25g kasein + 200g bær(bringebær, skogsbær og bjørnebær) 100g ris blandet med sjokoladekrem (sjokoladekasein+vann) og masse kanel! ...diett er grusomt :whistling: Lotta 1 Siter
Gjest ekko Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 1 boks tunfisk, 1 kokt egg, hjertesalat, agurk og cherrytomater Siter
ingridkristine Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Hva er det du spiser Ble litt nysjerrig her jeg nå! God treningsøkt Siter
Gjest Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Proteinpasta!:thumbsup: [ATTACH]21455[/ATTACH] [ATTACH]21456[/ATTACH] Lion91 og Fitnessmil 2 Siter
Spower Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 "ingridkristine skrev: Hva er det du spiser Ble litt nysjerrig her jeg nå! God treningsøkt Hehe, det er ChiaX kekkebrød med "sjokoladepålegg" av Proteinpulver, peautpulver (den m sjokoladesmak), kakao og stevia. De mørke "dryppa" på knekkebrødet er rester fra kalorifri sjokoladesaus:p I glasset er det eplejuice med spirulina og green zone. Takk! Nå venter snart dagens 2 økt.. Slappe av litt først da:p Siter
Krie Skrevet 13. april 2012 Skrevet 13. april 2012 Nyter fredagsfølelsen med en herlig skolebolle, ala Kristine Weber God helg til alle sammen! Shooesfly, Cheesecake, Sara og 1 annen 4 Siter
muffinstealingpirate Skrevet 14. april 2012 Skrevet 14. april 2012 Eggecoktail - tre råe egg og ca 4 dl skummet melk. Høres nok kvalmt ut, men har fått sansen for det :-P Gompen 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.