Gå til innhold

Linen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Linen

 1. Selger 94 pakker med NuStevia pakker for 30 kroner + porto.
 2. Jeg er klar over at det skal være tilskudd, og det er nettopp det jeg er ute etter. Jeg ønsker ikke å spise "fake" vafler o.l., fordi da blir jeg stresset. Jeg tror du misforstod posten min litt. Jeg ønsker altså oppskrift på et tilskudd som er proteinrikt, men som ikke smaker "sunt" så jeg ikke blir stresset av at jeg føler at jeg "må" spise det. For jeg blir stresset om jeg må f.eks blande inn proteinpulver i havregrøt, fordi jeg egentlig ikke har lyst på proteinpulver i grøten min.
 3. Vet ikke helt om dette er rett sted å spørre, men prøver likevel! O:) Jeg trener 2-3 ganger i uken, og jeg vil naturligvis ha størst progresjon som mulig. Jeg sliter med å spise "proteinrik" mat (og ikke kan jeg telle proteiner/kalorier heller pga tidligere spiseforstyrrelse), for jeg liker ikke kjøtt såå godt og jeg hater smaken av egg(egg kan være en ingridiens men ikke en smak). Jeg trenger derfor noe enkelt som er spekket med proteiner, men som likevel ikke smaker "sunt" (for da ødelegger jeg matglede og føler at jeg _må_ spise det, ikke fordi jeg _vil_). Gjerne i form av bar! Jeg ha
 4. Tusen takk, begge to! Jeg setter kjempestor pris på det. Det hjelper veldig å få slike tilbakemeldinger, spesielt det med at det er lov å spise karbohydrater også. Hvor mye vektoppgang pr uke/måned bør være "innafor"? Jeg tenker å i hvert fall å jobbe med å sammenligne vekten forrige uke vs denne uken, og i stedenfor ta gjennomsnittet også sammenligne med neste måned. Hvis det ga mening.
 5. Takk for svar og for å fortelle meg at det ikke er umulig..! Mistet håpet litt der. Skal prøve å presse i megså mye jeg klarer uten at hodet mitt klikker
 6. Glemte å nevne at jeg er fleksi-vegeterianer. Liker ikke kjøtt, så spiser bare når jeg virkelig må (middag med familien osv.) Derfor det ikke blir så mye. Jeg har proteinpulver(som gikk ut på dato for to år siden) og prøver å lure det inn når jeg kan, men det skal ikke så mye til før at jeg føler at maten blir feil og rar. Er det virkelig umulig å bygge muskler med for lite proteiner?
 7. Først og fremst er jeg usikker på om dette er det riktige stedet å spørre, men jeg prøver likevel! Jeg har tidligere vært et relativt aktivt medlem her inne, men på grunn av spiseforstyrrelse fant jeg ut at det var sunnere for meg å ikke telle kalorier og proteiner, og fokusere på å få et sunt forhold til mat. Nå har jeg endelig klart det, og vil gjerne få litt større muskler. Men tingen er at jeg er redd for at jeg skal falle tilbake til gamle vaner, så jeg kan ikke telle hvor mye proteiner jeg får i meg hver dag. I stedet prøver jeg å ta proteinrike valg, samtidig som jeg tar det jeg har
 8. Greit, takk! Da får jeg kjöpe sukrin melisen i butikken her i Norge da
 9. Greit, takk! Da får jeg kjöpe sukrin melisen i butikken her i Norge da
 10. og en annen ting, noen som vet hvilken som smaker best: Wisdom Natural, SweetLeaf Liquid Stevia, Sweet Drops Sweetener, Chocolate, 2 fl oz (60 ml) - iHerb.com eller Now Foods, Better Stevia, Liquid Extract, Dark Chocolate, 2 fl oz (60 ml) - iHerb.com
 11. noen som vet om iherb har sukrin melis?
 12. Holder på å reiser meg igjen nå, noe jeg ikke så for meg skulle skje for noen måneder siden. Nå er det bare om å gjøre å holde seg stående!

 13. Linen

  Dagens negative

  men føler meg så innestengt da plusssss at mobilen min, som jeg bruker som ipod, er ødelagt.
 14. Linen

  Dagens Glade

  fikk mitt første tvilling-egg :cool:
 15. Linen

  Dagens negative

  1, jeg har vasket håret mitt 2 ganger i dag og det er fortsatt fettete 2, jeg vil gå på tur, men har ingen å gå med
 16. Vet ikke om dette passer inn her akkurat,i og med at det var et desperat forsøk på å være sunn, men jeg så på diett.no at jeg hadde spist aaaltfor lite fiber, så jeg fikk denne "geniale" ideen om å spise noen t-skjer med fiberhusk. Jeg la skjeen god tilbake på tungen, som om det var medisin, og slapp innholdet. Nesten like etter innholdet på skjeen var tømt, hang jeg over vasken og brakk meg og prøvde å skrape ut klumpene med fiberhusk. Det var helt forferdelig, faktisk. OG FLAUT
 17. +1, selvom det var for ca et og et halvt år siden :cool:
 18. På tide og ta seg sammen for fult snart, selvom jeg også bare vil gi opp.

  1. sjoerd

   sjoerd

   Det er en fæl følelse av det å ville gi opp, er der selv! Men du klarer det :-) Stå på!

  2. Linen

   Linen

   Tusen takk!

 19. Så du likte innlegget mitt i den store chattetråden. Var det fordi jeg syntes synd på meg selv, eller fuglegreiene? Haha, ble litt nysgjerrig, beklager O:)

  1. Vis tidligere kommentarer  1 andre
  2. Linen

   Linen

   Hahah, okei! :D

  3. Bjørn-Erlend Meistad

   Bjørn-Erlend Meistad

   Det skal sies at jeg ikke er gnien på liker'ne mine, så du trenger ikke ligge våken om natten å gruble på hvorfor jeg har likt noe du har skrevet ;)

  4. Linen

   Linen

   Hahah, samme her egentlig, men syntes det var en litt tilfeldig kommentar å like, skjønner du! Begynte litt å lure om det var en felles fugleinteresert her inne, haha :)

 20. Enig med Selma under, profilbildet ditt er så fint! Jeg vil også, haha :)

 21. Lillesøsteren min har en merkelig tendens å putte osten i brødskuffen
 22. ny yndlingstråd! Jeg var på trening en gang, var ganske sliten og hadde ikke sovet så bra natten før heller. Ferdig med spinningsøkten, tok ut håndkle + såpe for dusje. Gikk inn i dusjlokalet, snudde meg rundt og gikk tilbake til skapet mitt, for jeg hadde selvfølgelig glemt å faktisk ta av meg klærne.
 23. Krabbefisking på brygga alene med pepsi max. Sakte båtturer rundt øya hvor jeg sitter i rumperisteren. Spontanturer ut på kvelden med venner, hvor vi bare prater. Spise ute med familien. Tordenværnetter. Badminton med brodern. Hove!
 24. Hei, jeg er 1995-modell, altså fortsatt 16 år
 25. Linen

  Dagens Glade

  Prøvde ut en ny oppskrift og smaken var mye bedre enn forventet! Lykke
×
×
 • Opprett ny...