Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg steker tunfisk og egg i steikepanna sammen med litt rødløk, mye bedre:)

Hvordan gjør du det? Speilegg og tunfisk hver for seg eller tar du først å steker løk, hiver oppi tunfisk for deretter å ta egg over og blander det sammen? Bruker du tunfisk med olje eller tar du vekk olje og bruker smør?

Fortsetter under...

Prøvde følgende:

1. Stek en liten firstprice vanlig løk i panne.

2. Stek en boks "gått ut på dato" firstprice tunfisk m/vann i panne (ta vekk vannet) Husk mye smør eller olje for tunfisken er ganske tør.

3, Hvis du bruker smør, ta opp i litt mer smør og sett tunfisk på den ene siden av panna slik at du får smøret utover.

4. Hell opp i fire first price egg, rør rundt og tilsett løken. (ser ikke godt ut).

5. Krydre, salt pepper

6. Fortsett å røre rundt. (maten begynner å se bedre ut).

7. Tilsett opphakkede tomater (en tomat) og litt paprika slik at du får litt farge på maten.

8. Tilsett en halv boks opphakket ananas med litt saft (tenkte det ville gi en god smak).

Resultat og konklusjon: Kjempeoverraska. Var ikke tørt, smakte ikke tunfisk og var faktisk helt konge!

Den muffinsen der så sjukt god ut! :) Vil du dele oppskriften? :)

selvfølgelig :D oppskrift ligger faktisk ute på bloggen, vividus - Muffins i varmen

i dag puttet jeg også oppi et rute 70% sjokolade i hver, og deeet var virkelig kronen på verket, haha :p Anbefales!

Annonse

Annonse

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...