Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

En kopp grønn te til forrett

Hjemmelagde knekkebrød (frø, frø og mere frø) med cottage, kalkunskinke, skinke, lakserull, philadelphia og paprika. Masse pålegg!

Skrevet

I ukedagene spiser jeg nesten alltid 150 g cc sammen med 150 g bringebær til frokost. Jeg slår definitivt et slag for frokostklubben, hadde ikke greid meg uten morramaten min :D

I helgene (les: når jeg har mer tid) blir det gjerne litt mer avanserte varianter som f ex omelett, bananpannekaker osv...

Annonse

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...