Gå til innhold

Kristin91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kristin91 vant dagen sist 20. juni 2013

Kristin91 hadde mest likt innhold!

Om Kristin91

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. jan. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for svar. Jeg jobber ikke natt nå, og sover heldigvis hele natta gjennom. Vil gjerne høre mer fra deg
 2. Etter uttalige legebesøk og udnersøkelser er det en stk oppgitt frøken som skriver her i håp om og kanskje få noen sin formening/hjelp til hva jeg bør gjøre videre. Problemene startet for rundt 3 mnd siden med en følelse av å være konstant sliten/trøtt, null trykk i kroppen på trening, hodepine, var på musikk/lyder brystsmerter og tretthet. Før disse symptomene kom hadde jeg forholdsvis høy treningsmengde med 5/6 økter i uka og opplevde at formen ble dårligere til tross for mye trening. Jeg jobbet 60% natt og hadde nok generelt høyt nivå av stress. Kunne også legge meg med puls på 90-
 3. Andre blodprøver var fine, og ifølge lege skulle verdiene være oppe på 2.85 før man blir innkalt hos spesialist. Jeg skal kutte ut multivitamin, men er noe usikker på om BCAA kan ha en innvirkning på Kalsium i blodet. Du vet kanskje det?
 4. jeg spiser ca 2 måltider om dagen med gr.saker, så tenker kutt et multivitamin i første omgang ja..
 5. Jeg har etter blodprøver fått påvist for høye kalsiumverdier i blodet. Det ligger på 2.58(normalområdet 2.35). Er det noen her inne som har hatt og som evt har tips hva jeg kan gjøre for senke verdiene igjen? Jeg spiser normale mengder melkeprodukter, tar en proteinshake i ny og ne. Det jeg tar av kosttilskudd er multivitamin, multi-chi(ecology) samt BCAA.. Hadde blitt veldig glad om noen har tips til hva jeg kan gjøre..
 6. noe av det jeg har på kroppen tatoveringer er lekkert!
 7. Magen min ser sånn ut! Ikke rippa sixpack, men jeg er fornøyd med en noe markert, trent mage
 8. Jenter som trener styrke vil ganske enkelt få bredere skuldre enn gjennomsnittsjenta og folks kommentarer er til og spy av! "Dæven, så svær du har blitt", "nå er du "stor" nok eller "du ser jo ut som en mann snart". Seriøst? Folk eier ikke skam! Selv om man trener styrke og virker trygg på seg selv kan man jo fortsatt bli såret av sånne ting! Hvorfor skal det være greit og slenge sånne kommentarer? Blir så jævla irritert! Hva tenker dere jenter om sånne kommentarer? Flere som får sånt slengt i trynet? Og hvordan forholder dere dere til sånt?
 9. 5 år mellom første og siste bildet jeg har trent mye styrke, spist maten min og vært knallhard på at dette skal jeg greie!! Kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har vært mer fornøyd med egen kropp og det til tross for at jeg aldri har veid mer og har nok bredere skuldre enn mange av gutta jenter; kast badevekta og drit i sise zero, sixpack og blodårer!! Det viktigste er at du har det bra!! Når hodet funker som det skal vil kroppen ganske enkelt følge etter! Ingen sixpack slår et smil og ei rakrygga jente som viser at hun trives i eget skinn!
 10. Her er noen av mine babyer:
 11. I disse sommertider er det utrolig mange som jager etter og gå ned i vekt, men det er også de som ønsker og øke vekten! Siden dette er et forum for kost- og treningsinterresserte vil jeg tro at det også er den del her inne som sliter med mat og eget selvbildet! Derfor vil jeg gjerne legge ut noen bilder som viser hvordan jeg har gått OPP i vekt ved hjelp av mye sunn mat og variert trening: på de 2 første bildene er jeg 50kg de andre rundt 78kg..
 12. Når jeg trener tunge draøvelser som nedtrekk, chins og sittende roing, får jeg en helt ekstrem pump i underarmene.. Kjennes ut som underarmene rett og slett skal sprenges.. Og det blir vanskelig/vondt og få godt godt grep.. Noen som vet årsaken til dette?
 13. Jeg har tre tattoveringer: 1. bak på skulderen: "if you can dream it you can do it" Elsker det sitatet! 2. På ribbeina, tatt ganske nylig. "never run faster than your guardian angel can fly" 3. Kanji-tegn på håndleddet. står for styrke. Alle tre tatoveringene står for ting som betyr noe for meg. Den på ryggen og den på håndleddet er mest knyttet til en tidligere spf jeg har hatt.. Er stolt av alle tre tatoveringene mine! og man skal ikke se bort fra at det blir flere med tiden
×
×
 • Opprett ny...