Aslak Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Mye smør OhMickey 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391574 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Hvor i Kristiansand får man egentlig tak i Fry Light? Jeg synes jeg har lett over alt. Aner ikke.. Lenge siden jeg kjøpte det. Men tror da de selger det på Jernia, Coop Mega og sånne butikker? Og kanskje kichenbutikken i markens? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McBain Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 F.eks http://www.super-nature.no/supershop.nsf/index.html?OpenFrameSet&Frame=main&Src=http://www.super-nature.no/supershop.nsf/docs/071514 og Candida – soppen som gjør deg syk innenfra : Superdamene var det jeg nettopp skrev til deg fra Supernature er, eller burde være, viden kjent for sin svindel. De selger blant annet vann med oksygen (!!!!). H2O - hva står Oen for mon tro? Jo, oksygen. Pseudovitenskapelig svin. Håper de går konk så de ikke får hustlet flere folk. Aisha 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McBain Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Smør er jo det eneste med anstendig smak? Ikke mye som blir tatt opp i maten uansett, men det gjør en fryktelig stor forskjell på smaken! Tror ikke et par gram smør om dagen har gitt noen blodpropp, for å si det slik. OhMickey 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PT - Benita Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 cocosolje eller ingenting :thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391646 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aisha Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Med ny panne funker det igjen med nada! Skal jeg ha noe, eller lager til de andre (som ikke er tjukkaser ) så blir det gode gamle meierismøret. Gikk noen år i rapsolje og div. margarin. Sky 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391706 Del på andre sider Flere delingsvalg…
catober Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Med ny panne funker det igjen med nada! Skal jeg ha noe, eller lager til de andre (som ikke er tjukkaser ) så blir det gode gamle meierismøret. Gikk noen år i rapsolje og div. margarin. Blir ikke panna fort ødelagt vis du ikke bruker noe i den? Eller er det bare jeg som er flink til å ødelegge pannene selv om jeg bruker noe i? hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas O Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Det som er tilgjengelig. Meierismør eller rapsolje, olivenolje etc. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391716 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McBain Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Maten blir gjerne ikke særlig bra tilberedt om det ikke er noe i pannen. Da vil ikke pannen like jevnt overføre varmen. Funker seff greit på karbonadedeig og ting med mye fett/væske, men det meste annet...FY! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aisha Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Blir ikke panna fort ødelagt vis du ikke bruker noe i den? Eller er det bare jeg som er flink til å ødelegge pannene selv om jeg bruker noe i? hehe Hvorfor skulle den bli det?:whistling: Oppriktig spørsmål altså, kan godt være Den forrige panna, Ikea - type stål med teflonbelegg, den ble til slutt helt umulig, selv med fett. Kjøpte en ny for en mnd siden. Da av billigste ikea-sort tror jeg (sendte gubben på panneshopping:wub:), og den funker gull, selv uten noe! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aisha Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Maten blir gjerne ikke særlig bra tilberedt om det ikke er noe i pannen. Da vil ikke pannen like jevnt overføre varmen. Funker seff greit på karbonadedeig og ting med mye fett/væske, men det meste annet...FY! mm.. når jeg tenker meg om så steker jeg vel for det meste karbonadedeig. Og ting med mye fett/væske.. og fisk og egg & zånn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
catober Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Hvorfor skulle den bli det?:whistling: Oppriktig spørsmål altså, kan godt være Den forrige panna, Ikea - type stål med teflonbelegg, den ble til slutt helt umulig, selv med fett. Kjøpte en ny for en mnd siden. Da av billigste ikea-sort tror jeg (sendte gubben på panneshopping:wub:), og den funker gull, selv uten noe! Å jeg som sliter med dyre panner Får handle en på ikea å teste haha. Men tror ikke det er teflon i den jeg bruker nå selv om den er sykt digg å steke i. Sånn Woll greie med avtagbart håndtak. Men ser det er 5 års garanti på belegget på den så mulig jeg kan få ny? Ellers må det være jeg som ikke vasker den rett Aisha 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391755 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aisha Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Å jeg som sliter med dyre panner Får handle en på ikea å teste haha. Men tror ikke det er teflon i den jeg bruker nå selv om den er sykt digg å steke i. Sånn Woll greie med avtagbart håndtak. Men ser det er 5 års garanti på belegget på den så mulig jeg kan få ny? Ellers må det være jeg som ikke vasker den rett Woll ja, nemlig *nikker* (har ikke peiling ) Den forrige (Ikea) var veldig god den og altså, den har jeg klart å ødelegge selv. skrapt den opp litt, ikke latt den bli kald før jeg hiver på kaldt vann osv Men sendte ikke med noen specs på shoppinglista, så da ble det billigste sort med hjem, og den er jo minst like bra! De varer sikkert ikke så lenge som de dyrere sortene, men da kan man godt bytte de ofte da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Etter mitt nye regime; De sjeldne ganger jeg bruker panna så steker jeg i vann Aisha 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aisha Skrevet 17. juli 2012 Del Skrevet 17. juli 2012 Etter mitt nye regime; De sjeldne ganger jeg bruker panna så steker jeg i vann You fryin´ NAZI!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-391776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mariannf Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Hvor i Kristiansand får man egentlig tak i Fry Light? Jeg synes jeg har lett over alt. Jeg kjøper den på Meny Vågsbygd Kan hende de andre 2 menyene i byen har de også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-395812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Hvor i Kristiansand får man egentlig tak i Fry Light? Jeg synes jeg har lett over alt. Og kanskje på Ikea også? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-395826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hanne_ Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Bremykt, bortsett fra kylling, da bruker jeg olivenolje. Da jeg var på diett brukte jeg fry light. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-395842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McBain Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 WOLL cookware - Norbert Woll GmbH, Germany Verdens desidert beste stekepanne etter min mening. De billige ikea-greiene deres kan dere få beholde. De har alt for lav masse og gir dermed blir det fort for store temperatursvingninger når man legger i mat. STRONG DAD 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-395880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
catober Skrevet 22. juli 2012 Del Skrevet 22. juli 2012 WOLL cookware - Norbert Woll GmbH, Germany Verdens desidert beste stekepanne etter min mening. De billige ikea-greiene deres kan dere få beholde. De har alt for lav masse og gir dermed blir det fort for store temperatursvingninger når man legger i mat. er samme greiene jeg bruker nå Egentlig en veldig bra stekepanne Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/page/3/#findComment-396352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.