Jump to content

McBain

Members
 • Content Count

  2134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by McBain

 1. Tror du og jeg kunne hatt et fint love/hate relationship. Fet skrift: Ting som beskriver meg. Undertittel: allergi jeg støtter.
 2. [AD BLOCKED - EXTREME ADULT CONTENT NOT SUITABLE FOR ANY HUMAN]
 3. Mtp at jeg vasker penis med plumbo, ganske.
 4. En annen ting er treningsfrekvens da. Tre ganger i uken er jo lite. Om du virkelig skal guffe så bør du jo kjøre mye høyere frekvens. Ville kjørt to daglige økter som økte i varighet etterhvert som du tåler loaden.
 5. Protip. Kroppsvekt har svært mye å si på løpehastighet. Om du er bygget for vinterkrig kan det være en idé å hakke av litt isolasjon og få oppfarten. Ellers bør du jo trene roing og andre ting og holde løpevolumet moderat hvis du har skadeproblemer. Du kommer ihvertfall ikke til å lykkes om beina detter av. Se også HER for en rekke kondisjonstips.
 6. Se ikke på meg, er ikke jeg som har sopp.
 7. Toughest er et løp de fleste kan delta på med mindre man sitter i rullestol. Mvh. han hvis rumpe blir brukt i annenhver facebook ad de kjører.
 8. Har du ikke lyst på lønn?
 9. I perioder med noenlunde strukturert trening har jeg økt opptil 40 kg i året i benkpress. Da var jeg i tenårene. Men 2800 hver dag er vel knapt noe å få gains av hvis styrkeøkninger er pri 1.
 10. Anbefaler å satse på: bygning av muskler. Løfte TONGT hver dag å blød blod HVER trening. Da får du suksesser. Ingen ting oser klasse som svulmende biceps INKLUSIVE tribaltattoveringer. Glem ikke bolelenke (hviktig for gains) og gasp-tøy.
 11. Hehe er døvt å være jente og passere 30. Spesielt om man allerede har pådratt seg en unge eller to. Markedsverdien på kjønnsmarkedet stuper mer enn russiske rubler vs. dollar. Pic related I min omgangskrets har vi introdusert konseptet "kvinneår". Litt som hundeår, de regnes på en annen måte en konvensjonelle år. Formelen er ganske kompleks men i utgangspunktet så peaker en kvinnes verdi på kjønnsmarkedet et sted mellom 18-25 år for deretter raskt evaporere. En kvinne på 33 er jo minst 40 i ekvivalente normalår (kvinneår) ettersom markedsverdi og evnen til å få avkom uten downs synker dramatisk for hvert år.
 12. Sykt skuffende trådinnhold. Var sikker på at dette var en antidoping-diskusjon som rakket ned på #curves og relatert virke.
 13. 1 år ganske eksakt. Would wife if 11/10 would hit
 14. Dude. Skipper seff undertøy alltogether. Mengden BRØD er nok til å gi enhver pike i kjønnsmoden alder glutenallergi for resten av livet.
 15. Får ihvertfall en helt sinnsyk BULGE i noen Nike-tights jeg har.
 16. Ja, du trenger 1 paljetttruse. Dersom du er lur tar du en tur på danskebåten og finner et østeuropeisk band som nettopp har opptrådt og har en overskuddstruse til overs. Utover det trenger du kun et par måneder med torsk og brokkoli om du ikke er smellfeit fra før. Med på kjøpet får du en instagramkonto fylt med proteinfluff, retardasjon, katter og brokkoli. Enjoy!
 17. McBain

  SKJEGG

  Har latt skjegget gro. Samtidig har mitt hat for folk der signifikant besitter ubrukelighet økt. Kan være 1 sammenheng. Har såpass mye skjegg nå at det har et eget postnummer. Tror det er på tide å barbere seg før jeg unabomber et eller annet.
 18. Helu. Er på utkikk etter luftige og lyse treningssentre i Oslo, for å ta bilder som ikke blir helt grunge basement GASP9000. Noen tips? Preciate it.
 19. Haha. Dykke i søpla. Hva med å jobbe en halvtime ekstra i stedet for å leve som en uteligger.
 20. De aller aller fleste er i beste fall bare litt over gjennomsnittlig flinke til det de er aller best til. Jeg er jævlig god til undervurdere andre.
 21. Rhabdomyolyse er bare Darwin som popper opp av graven for å si at "Sorry, du er ubrukelig. Kom deg ut av det jævla genbassenget!"
 22. Altså, gutta bruker sikkert både morsmelkerstatning og androgene hemorroider for alt jeg vet. Men ingen av de var voldsomt store, derimot har de en lav fettprosent. Sistnevnte er vel det mest imponerende. IMO er ikke størrelsen "avslørende" her jmf bildene. Mye som ser stort ut med lav nok fettprosent. Om DU klarer det er forsåvidt en helt annen sak, genetikk har utrolig mye å si.
 23. Når jeg er tilfredsstillende rik og mektig skal jeg polarisere behandlingen av dugelige og udugelige folk.
×
×
 • Create New...