Gå til innhold

Don't listen to science, listen to your body!!!


Plyo

Anbefalte innlegg

Hvorfor er det slik at alle de tøffeste og kuleste guttene i gamet ser ut til å ikke bry seg en dritt om forskning, mensde såkalte vitenskapelige trenerne eller "ekspertene" enten er overvektige, ser kjedelige ut i kroppen, eller se yt som urmakerlærlinger?

Jey Cutler, Ronnie Coleman, Greg Plitt etc...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Regner med at det er mye pga forskningen ikke tar hensyn til de forskjellige typer mennesker, det er ikke kun en ting som er riktig, og det er opp til deg å finne ut av hva som passer best for deg. Eller noe sånt? Disse tøffe gutta har nok funnet ut at den forskningen som er blitt gjort, ikke har noen særlig effekt, mens ekspertene sverger til alt av forskning. Har ikke kunnskap nok til å utdype mer, så det får evt noen andre ta seg av :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er vel styrketrening mer enn kun bygging? Uansett, navnene du nevner har vel en fellesnevner når det kommer til gener og et rikholdig medisinskap.

Uten at jeg vet hvem du mener er de kjipe vitenskapsgutta er det vel ofte slik at disse trener utøvere. Tenker på Cressey, Robertson, Boyle og Dan John. (+++)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Det blir ganske feil uansett hvordan dette sammenlignes ettersom målene til de som sammenlignes er HELT forskjellig.

Det er også helt feil å sammenligne en pansjonert gammel mark ripptoe mot en f.eks Ronnie Coleman i KONKURANSEFORM på scena, insmurt i olje og whatnot (+en container med medikamenter i seg)

Og for ikke snakke om en photoshoot, airbrushed og deffa greg plitt mot et helt vanlig bilde en helt vanlig dag av en styrkeløfter (Dave Tate) som aldri engang har prøvet å deffe seg ned for å stille.

Det er som å si "hvorfor er ikke curlinglandslaget bygget som usain bolt?" eller "hvorfor er ikke sumobrytere lik Olympiske brytere i kroppen?"

Å for og avslutte med Jim Wendler som et eksempel siden jeg ikke nevnte han ovenfor. Jeg ville heller sett ut som Wendler og løftet det Wendler løftet, en å dassa rundt som en Lee Priest Off-season!

LeanJimWEndler.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dr Layne ser jo bra ut?

post-47-14440823122321_thumb.jpg

Er dette ripptoe? Fuark!!!!!

post-47-14440823122545_thumb.jpg

Plyo. De gutta du viser til er jo vandrende labratorier ( bortsett fra my man plitt som er mer avrage juicer) og det er vel stort sett mengde juice som skiller de fra feks Layne eller børge for dens saks skyld.

Mange eksperter ser ikke bra ut. Men å ikke bruke vitenskap i ditt treningsprogram, blir som en ekspert ikke skal bruke praktisk erfaring i sitt.

Så som det blir sagt over her er min vei, best of two worlds!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Styrkeløfteren Konstantin Konstantinov (selv om ikke tråden handlet om å finne flest mulig akkurat, men synes en slik fysikk er mye bedre en coleman og cutler)

kk3.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...