SlayerDad Skrevet 12. juli 2012 Skrevet 12. juli 2012 Konas sjokolademoussekake Ingredienser 300 g mørk sjokolade150 g meierismør1 dl sterk kaffe3 plater gelatin5 egg3 ss sukrin eller annen søtningGlasur:150 g sjokolade1 ½ dl fløte Fremgangsmåte Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle. Skill eggene. Pass på at du ikke får eggeplomme i hvitene. Bløtlegg gelatinen i kaldt vann. Smelt smøret og hell det over sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet og blandingen er blank og jevn. Klem vannet godt ut av gelatinplatene, løs dem opp i den varme kaffen og rør kaffen inn i sjokoladen. Tilsett eggeplommene og rør godt. Visp eggehviter og sukrin til myk marengs. Vend marengsen inn i sjokoladeblandingen. Fyll sjokolademoussen over i en springform, 20 - 22 cm i diameter, kledd med bakepapir. Frys moussen i minst 6 timer, gjerne over natten. Finhakk sjokoladen til glasuren. Kok opp fløten og hell den over sjokoladen. Rør til glasurene blir jevn og glatt med konsistens som sjokoladesaus. Ta sjokolademoussekaken ut av formen. Hell over glasuren, glatt raskt over med en stor stekespade og la glasuren renne tilfeldig ned på sidene. Tin kaken i kjøleskap og pynt den før servering med det du har lyst til. ThereseJP og neigutten 2 Siter
BirtheV Skrevet 12. juli 2012 Skrevet 12. juli 2012 omg - sjokolademoussekake! Den er såååå satt opp til søndagens dessert ThereseJP og SlayerDad 2 Siter
ThereseJP Skrevet 12. juli 2012 Forfatter Skrevet 12. juli 2012 Har du en godt oppskrift på vaffler birthe Siter
SlayerDad Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 omg - sjokolademoussekake! Den er såååå satt opp til søndagens dessert Gled deg! Den er helt fantastisk! Siter
Gjest Vimsa Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 kanskje et helt idiotisk spørsmål, men er helt ny på lavkarbo og vil ikke gjøre noe feil hvordan er det med miracle noodles osv på lavkarbo? de har jo både ris, nudler og pasta. virker genialt for en som meg som virkelig elsker pasta, men syns det er så få som bruker det. Siter
Karoline84 Skrevet 14. juli 2012 Skrevet 14. juli 2012 Min nyeste kreasjon: Bounty-kake! Og ja, den smaker faktisk Bounty Her snakker vi yndlinsjokkisen min i kake! DENNE skal definnitivt prøves! Takk for at du deler! ThereseJP og neigutten 2 Siter
ThereseJP Skrevet 15. juli 2012 Forfatter Skrevet 15. juli 2012 VIL IGJEN ANBEFALE KARBOLETT RUNDTSYKKENE:) Laget en ny dose igjen på fredag, hærlige I går lagde jeg også protein pancakes og hadde sukker erstaning oppå Siter
ThereseJP Skrevet 15. juli 2012 Forfatter Skrevet 15. juli 2012 Er det noen av dere her inne som har testet ut Toro sine nye produketer:) Har selv testet ut Provence kylling og den var god:) Lavkarbo - TORO Lavkarbo - TORO Michelle-Iform 1 Siter
Michelle-Iform Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 De rundstykkene så utrolig gode ut - trur jeg må bake i kveld ThereseJP 1 Siter
ThereseJP Skrevet 15. juli 2012 Forfatter Skrevet 15. juli 2012 De rundstykkene så utrolig gode ut - trur jeg må bake i kveld Det bør du gjør knall gode:) Michelle-Iform 1 Siter
SlayerDad Skrevet 16. juli 2012 Skrevet 16. juli 2012 Vij hadde bursdagsfeiring forrige helg og bortsett fra oreokake lagde jeg en ostekake som jeg syntes så fristende ut, fant den på bloggen Lenes Kjøkken (som fant den hos fotballfrue, som igjen fant den i lchf-bloggen): Limeostekake med sjokoladebunn Til bunnen: 2 egg 100 g mørk sjokolade (jeg brukte Lindt 85 %) 100 g meierismør 100 malte hasselnøtter 3 ss sukrin 1 ts vaniljeekstrakt Til ostemassen: 2 dl vann saften av en lime 3 ss sukrinmelis 6 plater gelatin 1 pakke philadelphiaost 1 pakke seterrømme 1 pakke kremfløte 100 g sukrinmelis 1 ts vaniljeekstrakt Begynn med bunnen: Sett ovnen på 180 grader og smør en springform. Mal nøttene. Smelt sjokoladen sammen med smøret og sett til side for å avkjøle. Pisk eggene sammen med vanilje og sukrin, og hell blandingen oppi sjokoladen. Tilsett nøttene og ha røren i springformen. Stek i 15 minutter og avkjøl mens du lager ostemassen. Ostemasse: Legg gelatinplatene i kaldt vann. Kok opp 2 dl vann. Når gelatinplatene er myke, klemmer du ut vannet og her i det kokende vannet. Klem ut saften av en lime og ha i 3 ss sukrinmelis. Rør til alt er oppløst. Sett kjelen i kaldt vannbad så blandingen blir fortere kald. Pisk sammen fløte og 100 g sukrinmelis. Bland inn rømme og philadelphia og hell gelatinblandingen i til slutt. Hell ostemassen over nøttebunnen og sett kaken i kjøleskapet i 4-5 timer, eller natten over. Fantastisk kake! Lagde denne lørdag. Jeg er ikke noe glad i ostekake og dette er den første ostekaken jeg noensinne har laget. Knallgod!! BirtheV, neigutten og ThereseJP 3 Siter
ThereseJP Skrevet 16. juli 2012 Forfatter Skrevet 16. juli 2012 Lagde denne lørdag. Jeg er ikke noe glad i ostekake og dette er den første ostekaken jeg noensinne har laget. Knallgod!! Må prøv å lage den jeg og SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 16. juli 2012 Skrevet 16. juli 2012 Må prøv å lage den jeg og Gjør det! Fantastisk god. Jeg brukte to lime for å få opp syrligheten litt. Neste gang blir det også skallet fra en lime tenker jeg ThereseJP 1 Siter
ThereseJP Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Ut testing av Lavkarbo krydder kake fre proteinfabrikken på gang. Stå i ovnen nå Laget protein pancakes fra proteinfabrikken i dag også Men jordbær og sukrin inni Siter
Fitplease Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Oh looooord de pannekakene så gode ut!! Oppskrift pleeeease?? ThereseJP 1 Siter
Fitplease Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Dette var jo en ordentlig foodporn logg!! Siter
ThereseJP Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Oh looooord de pannekakene så gode ut!! Oppskrift pleeeease?? Kjøp denne frøken, den jeg bruker til å lag pancakes:) Siter
Gjest Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 [ATTACH=full]46002[/ATTACH] Kjøp denne frøken, den jeg bruker til å lag pancakes:) Synes du ikke de er litt søte? Jeg synes å huske at de var litt kunstig søte...De var gode med vaniljekesam og bær, men grusom med bacon!(er det ikke det pannekaker er til? ) Jeg synes denne mixen fra iHerb er god Hodgson Mill, Buckwheat Pancake Mix, Old Fashioned, 32 oz (907 g) - iHerb.com Siter
ThereseJP Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Synes du ikke de er litt søte? Jeg synes å huske at de var litt kunstig søte...De var gode med vaniljekesam og bær, men grusom med bacon!(er det ikke det pannekaker er til? ) Jeg synes denne mixen fra iHerb er god Hodgson Mill, Buckwheat Pancake Mix, Old Fashioned, 32 oz (907 g) - iHerb.com Jeg bruker ikke bacon på Siter
Fitplease Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 [ATTACH=full]46002[/ATTACH] Kjøp denne frøken, den jeg bruker til å lag pancakes:) I will! Og nå så jeg nettopp en youtube video hvordan man lager, herregud så enkelt! Jeg kjøper! Men.. blir du mett av én pannekake??? ThereseJP 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.