Tronaldo Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Løk er en fantastisk grønnsak som brukes i bortimot alt som er godt, men den kan få tårene til å renne. På Godt.no i dag kan man lese om ]hvordan man kan unngå tårer når man kutter løk. Enten varme opp løken eller fryse den ned. Begge deler er unødvendig fordi når man kutter løk like a baws så er ikke tårer noe problem. Drit i vifter og solbriller og alskens fancy løsninger. Alt du trenger er en skarp kokkekniv og en metode. Perfekt kuttet løk uten tårer, you say? Enter Gordon Ramsay: wingeer, Ove_68, Natalie og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ove_68 Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Eller.... Hvis du har stor ROM i benkpress, så får du også mindre tårer når du kutter løk. Om du ikke er nærsynt da Tronaldo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 kutter med linsne på - ikke ei tåre! :-D (Om jeg tar dem av derimot ... haha) FluffyCylon 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 1 minutt og 32 sekunder på å kutte en halv løk? Det har jeg ikke tid til. Ove_68, Tronaldo, Afterall og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Interbellum Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Det der er om ikke den eneste måten å kutte løk på, så i hvert fall den mest fornuftige. Kan supplere med et effektivt bro-tips: Skyll løken etter at du har delt den i to. Skal du skrelle og kutte opp mange løk kan du med fordel la de ligge i vann (gjerne varmt) i kjøkkenvasken mens de venter på tur. Skallet blir mykt og de blir mye lettere å skrelle. Tronaldo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120788 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tronaldo Skrevet 3. mars 2015 Forfatter Del Skrevet 3. mars 2015 kutter med linsne på - ikke ei tåre! :-D (Om jeg tar dem av derimot ... haha) Invisible force field på øyene er juks Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Eller.... Hvis du har stor ROM i benkpress, så får du også mindre tårer når du kutter løk. Om du ikke er nærsynt da False. Jeg har stor ROM i benkpressen med 20/20 vision og tårene renner når jeg kutter løk. Da jeg derimot VAR nærsynt, så var det aldri et problem pga linser . Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Invisible force field på øyene er juks Jeg trodde i mange år at jeg hadde en spesiell evne, siden jeg ikke gråt av løk. Så, en dag kutta jeg løk med brillene på, og hele livsløgnen brast. FluffyCylon, vildee, Ove_68 og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johnny Skrevet 3. mars 2015 Del Skrevet 3. mars 2015 Kald løk gir mindre tårer. Så putt den i kjøleskapet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1120811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SixpackJegeren Skrevet 4. mars 2015 Del Skrevet 4. mars 2015 Kutt løk med tungen ute eller et vått kjøkkenhåndle som munnbind. Funker for meg eller så er det bare innbilning- funker uansett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1121176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amba Skrevet 4. mars 2015 Del Skrevet 4. mars 2015 Her er en link som forklarer ganske greit hvordan kutting av løk foregår: https://onlinelege.no/svar/_hvordan-foregaar-en-omskjaering_ref:cchaifa48 Ole-Mats Moskvil, Håvard Vika, Aurelius og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32987-hvordan-kutte-l%C3%B8k/#findComment-1121195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.