Gå til innhold

Johnny

Medlemmer
 • Innholdsteller

  302
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Johnny vant dagen sist 16. juli 2016

Johnny hadde mest likt innhold!

Om Johnny

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. okt. 1981

Nylige profilbesøk

832 profilvisninger
 1. vet jeg har trent nå, for orket ikke å sitte lenger så jeg gikk og la meg isteden. Ah.. Må ikke pisse, jeg er herre over min egen blære..
 2. Alle må ha noen å hate tror jeg. Har mest sansen for Lee Priest selv. Sett litt av Jason, men det blir liksom litt trøttendes. Da er Buff Dudes mer underholdende. Tror nok at i dag så finnes det noen for alle. Forsåvidt unødvendig å spre eder og galle, men for noen er jo dette en hobby også og har man gode folk så finnes det motstykker som helst vil lage så mye spetakkel som mulig.
 3. Solid sommerkropp innveid i dag @150 kg, så føler meg absolutt klar for bikinisesongen. Skal dog ikke sprade altfor mye rundt på stranda, vet jo hvordan det er med all misunnelsen.. Så ja, somaren kan berre kjeme for min del.
 4. Plukk opp vannlåser og rens sluk først. Det kan gå an å stake, men som regel må man mekanisk til verks med fingrene inn i gugga. Da finner man også ut hva som stopper det hele. Om det da er generelt tett, fullt av hår, q-tips, hårspenner eller annet moro som er vanlig å finne på slike steder. Om du ikke får dette til så finn en som kan det. Det skal ikke være vanskelig med mindre det er en amatør som har installert det hele. For det skal legges opp til å være servicevennlig av den som bor der.
 5. Komposisjon er viktigere enn mål. Man oppnår illusjonen med en smal midje når rygg, lår og rumpe er velbygd. Mange sitter fast i mindre mål = bedre og strever da i lang tid uten å bli fornøyd fordi fokus er på feil sted.
 6. Frykt er et særdeles interessant spørsmål. I tillegg til å kunne bruke tid til å tenke over egen frykt kan man også få et innblikk i andre. Et stort problem vi har som samfunn lokalt og globalt er vår relasjon til hverandre både bevisst og ubevisst. MYe av frykten som kommer må dras inn i et element av det ukjente fordi det handler om innlærte reaksjonsmønstre som ikke alltid enkelt kan identifiseres da minne og emosjonell status ofte er misligholdt i forhold til hverandre og dermed kommer man til en slutning om irrasjonell frykt. Slik jeg ser det så er ingen frykt irrasjonell. Det hele er
 7. Begynte skorsteinskarrieren tidlig. Det var vel nesten i barneskolealder. Dog ble det vel ikke etablert som en uvane før 15 års alderen. Fortsatte vel så i ti år før man kutta det ut etter at kroppen reagerte negativt på det. Så ble det litt murring igjen siden jeg er altfpr svak og startet opp igjen fullt ut og det varte vel i litt over et halvt år tror jeg før man hostet og pep som en gal og fant ut at nei, dette blir tullball og har latt det ligge siden. Snus er også brukt opp igjennom innimellom slagene. Har vært tider da det gikk både røyk og snus også samtidig. Dog så fant jeg at s
 8. Stol på egen erfaring eller folk du kjenner godt. Resten må man nesten regne med er svada fordi man ikke kan vite om det som blir sagt er fordi det er mot vederlag.
 9. Fått skrekken for medisiner selv. Første gjorde at jeg fikk ulvehunger. Gikk opp 40 kg ganske så kjapt. Også trøtt som en strømpe. Enten så var det å sove eller så var det å få tak i mat. Følte meg som en narkoman nesten. Ikke at jeg vet hvordan det er, men den påfølgende desperasjonen som endret personlighet til å bare gafle inn uten å bry seg om noe som helst annet enn å fylle det store svarte hullet må vel kunne ligne. Enda en staselig bivirkning var at armer og ben begynte å riste og få spastiske utslag. Var interessant når glasset føk ut av handa og knuste på gulvet første gangen. M
×
×
 • Opprett ny...