Gå til innhold

SixpackJegeren

Medlemmer
 • Innholdsteller

  451
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om SixpackJegeren

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. juni 1975

Nylige profilbesøk

2 824 profilvisninger
 1. Sier du det? Ja, har hørt at mange "oldies" når høyt opp i konkurransene. Spørs om jeg får så mye tid til trening fremover siden jeg har blitt student igjen, men jeg synes det hadde vært kult...
 2. Du kan jo prøve en ny test med en maskin som heter InBody72, tok den selv.
 3. Du ser da ihvertfall meget smashing ut, unge dame! Og utifra bilder jeg også har sett synes jeg 32 hørtes urimelig ut.
 4. Mus over brukernavnet ditt oppe til høyre på siden og velg "Dine innlegg"
 5. (Beina...det er knebøy og markløft som har gjort underverker)
 6. Tittelen på denne tråden fenget meg fordi som du så synes ærlig talt jeg også at styrketrening er dritkjedelig! Men jeg gjør det allikevel og presser meg alt jeg kan hver gang. Fordi jeg vil se bra ut og bli sterkere. Du sier du merker lite eller ingen fremgang. Jeg vet ikke hvor lenge du har trent, men her tok det ca. 3 måneder (med trening 3 ganger pr.uke) før jeg begynte å merke forskjell. Og det var da motivasjonen slo til. Kan legge til at jeg er 40 år gammel og begynte først å trene i November 2013. Jeg forandrer på rutinene ca. hver 2. mnd. De siste 3 månedene har det kun gått i knebøy,
 7. Et kjapt Googlesøk ledet meg til denne siden, lykke til http://www.suitsyouswimwear.com/
 8. Du kunne jo ha annonsert at du hadde funnet penger uten å nevne beløpet. Den første som hadde sagt 500 kroner og nevnt nærmeste sted der du fant dem hadde fått dem. MEN FOR ALL DEL, KJØP RULLEKEBAB DU! Slemming!
 9. Gjør som meg, sol deg en stund uten noe som helst solkrem og påfør kremen etter en stund Hvor lenge du kan tørre å sole deg uten avhenger jo av strålingen, da men...F.eks. i dag solte jeg meg ca. 45 min. uten, deretter tok jeg solkrem på.
 10. Takk igjen Nå har jeg ordnet meg en trening med en kamerat som skal vise meg hvordan det skal gjøres
 11. Du ser kjempefin ut, kose deg på ferien du og vær glad for at du har så bra kropp
×
×
 • Opprett ny...