Jump to content

Maxwell

Members
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

About Maxwell

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hvordan ser oppvarmingsrutinen din ut før du kjører igang med underkroppstreningen?
 2. Maxwell

  Brettspill

  Bra du kjenner deg igjen, man sier mye man ikke mener i kampens hete. Har sterke vennskap ettersom jeg forsatt henger med de haha.
 3. Maxwell

  Brettspill

  setter vennskapet(ene) dine på prøve. Aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt bakstabbet av venner i det spillet. Har munchkin impossible, conan pluss orginalen i hus. En kamerat pleier av og til å ta med en anne tilleggspakke.
 4. Du har gjort det riktig justering teknisk da, en god plan er å få noen til å filme deg når du tar dips. Mer vertikal overkroppen er i dips så får du nok mer triceps aktivering, men Dips er en flerleddsøvelse så det vil nok ikke være mulig å isolere triceps helt. Sleng ut en film da, så kan vi så hvordan du tar dips, det kan hende at du ufrivelig lener deg mer fremover når du blir sliten. Eventuelt så kan du tyne ut triceps med en annen Triceps øvelse etter dips treningen.
 5. https://www.t-nation.com/training/know-your-ratios-destroy-weaknesses les denne du. Her står det hva styrkeforholdene bør være mellom alle baseøvelser som finnes
 6. Bra=) Prøv litt fremover med forskjellige bønner,linser, erter osv. Har selv spist vegetar middager selv om jeg er en kjøtteter. Finnes masse gode vegetar oppskrifter på nett. Lykke til videre med kosten da JajaJoda og god helg!
 7. Det er lov å ta seg en sjokkis iblant, bare du ikke overdriver. Skal man spise helt reint heletiden så blir livet et langt og kjedelig løp.
 8. Gjerne roter med forkjellige matvarer, da er det vanskelig å bli lei. Lag gjerne noe saus til maten og så den ikke blir tørr og kjedelig . Finn noe som du greier å leve med, det er det viktigste!
 9. Gode protein kilder for vegetarianere er jo Linser, bønner og egg hvis det ike er no go. Meieriprodukter er også gode kilder.
 10. Flott skrevet greit å se at ikke bare jeg er så fantasifull scyther, håper Amba tar utfordringen
 11. Sitte er bra statisk tøyning av Setemusklene
 12. God artikkel, definitivt midt i blinken for alle lavstangbøyere innkludert meg selv. Bra inch Tronaldo

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...