Wooper Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Fikk et glass med trøffelmos (White truffle cream), og har lyst til å lage pasta med trøffelsaus, og evt pizza med trøffelsaus. Har lett litt på nettet men finner ikke så mye brukbart enda, så lurte på om det er noen her med skillz that killz som kunne ha en anbefaling om hvordan man skal gå fremover med en slik saus-plan, og hvilke ingredienser som hører hjemme i en slik saus (i tillegg til trøffelmosen). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Tja, i fare for å få Aurelius til å grine, så et par forslag her fra en amatør. Til pastaen ville jeg egentlig gjort veldig lite. Bland litt av trøffelmosen (man trenger ikke mye og for mye er ikke godt) med litt god olivenolje (en virkelig god olivenolje), litt revet hvitløk (ikke bruk presse men et fint rivjern så du får en slags mos). Bland denne trøffeloljen med nykokt pasta, riv parmesan, litt nykvernet pepper og litt frisk basilikum. En annen variant, og litt mer mektig, er å frese finfinfinhakket løk og hvitløk i litt olje, ha i kremfløte og trøffelmos og la det tykne, og bland dette inn i nykokt pasta (ellers som over). Du kan jo også skjære opp et stekt kyllingbryst. Aurelius, Wooper, CamillaO og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Har igrunn ikke stort å bidra med her, Gamlebyen dekket det mer enn godt nok<2 SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wooper Skrevet 9. september 2014 Forfatter Del Skrevet 9. september 2014 Oh ye, dette blir bra. Takk for svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Neste uke, trøffelsaus med marg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Neste uke, trøffelsaus med marg HNNNNNNNG SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 HNNNNNNNG Neida, ikke lyst på pasta nå (damn you, low carb diet!) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. september 2014 Del Skrevet 9. september 2014 Neida, ikke lyst på pasta nå (damn you, low carb diet!) Pasta? Jeg tenkte bare på sausen jeg. Men hvis du kjører låwkærb, stek deg litt indrefilet, topp med stekt foie, og ha trøffelsaus til(eegentlig skal den være på kalvekraft og svart trøffel men pytt) , og voila, tournedos rossini:) Interbellum, SlayerDad og CamillaO 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1064825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Pasta? Jeg tenkte bare på sausen jeg. Men hvis du kjører låwkærb, stek deg litt indrefilet, topp med stekt foie, og ha trøffelsaus til(eegentlig skal den være på kalvekraft og svart trøffel men pytt) , og voila, tournedos rossini:) Indrefilet??? Har ikke nok fett! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065089 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Entrecôte. Alltid. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blenda Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 En av de beste pastaretter jeg har spist var i Berlin. Pasta. Lettstekt karl johan sopp, sjalottløk, og trøffel. Parmesan strøssel å toppen. Istede for pasta kan man bruke lettkokt strimlet squash. Btw: trøffel er ferskvare og skal has i helt på slutten, rett før severing! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brokkoli Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Du kan også lage trøffelmajones! Lag majones, bland i trøffelmos. Dypp brød i som snack eller lag deg en blings med for eksempel salami, egg og trøffelmajones. Digg, jeg lover. Eller du kan lage risotto. Østerssopp blir også vilt deilig med litt trøffelkoz. Elleeeer... Du kan ha litt trøffelmos på pizza. Eller enda bedre... På ostesmørbrød! Aurelius og wingeer 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wooper Skrevet 10. september 2014 Forfatter Del Skrevet 10. september 2014 Du kan også lage trøffelmajones! Lag majones, bland i trøffelmos. Dypp brød i som snack eller lag deg en blings med for eksempel salami, egg og trøffelmajones. Digg, jeg lover. Eller du kan lage risotto. Østerssopp blir også vilt deilig med litt trøffelkoz. Elleeeer... Du kan ha litt trøffelmos på pizza. Eller enda bedre... På ostesmørbrød! Brukte faktisk østerssopp med sausen i dag. Var digg som bare faan Brokkoli og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brokkoli Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Brukte faktisk østerssopp med sausen i dag. Var digg som bare faan NAM. Tok du bilde av maten, som en god hipster ville gjort? Kjøp deg en god trøffelolje også. Helt nydelig med et par dråper på de nevnte ostesmørbrødene. Blenda og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wooper Skrevet 10. september 2014 Forfatter Del Skrevet 10. september 2014 NAM. Tok du bilde av maten, som en god hipster ville gjort? Kjøp deg en god trøffelolje også. Helt nydelig med et par dråper på de nevnte ostesmørbrødene. Neh, lite hipsterisms her. Har faktisk litt trøffelolje jeg skal prøve ut en annen dag. Aurelius og Brokkoli 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tronaldo Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Tja, i fare for å få Aurelius til å grine, så et par forslag her fra en amatør. Til pastaen ville jeg egentlig gjort veldig lite. Bland litt av trøffelmosen (man trenger ikke mye og for mye er ikke godt) med litt god olivenolje (en virkelig god olivenolje), litt revet hvitløk (ikke bruk presse men et fint rivjern så du får en slags mos). Bland denne trøffeloljen med nykokt pasta, riv parmesan, litt nykvernet pepper og litt frisk basilikum. En annen variant, og litt mer mektig, er å frese finfinfinhakket løk og hvitløk i litt olje, ha i kremfløte og trøffelmos og la det tykne, og bland dette inn i nykokt pasta (ellers som over). Du kan jo også skjære opp et stekt kyllingbryst. SlayerDad og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Entrecôte. Alltid. Passer det med rødt kjøtt? Harmonerer ikke trøffel mer med hvite "lette" matvarer, som pasta, posjert egg, hvit fisk osv? Uansett - noen som vet hvor man får kjøpt (evt hvem som bestiller opp) rein trøffel (altså ikke produkter med x promille trøffelinnhold)? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065349 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Passer det med rødt kjøtt? Harmonerer ikke trøffel mer med hvite "lette" matvarer, som pasta, posjert egg, hvit fisk osv? Uansett - noen som vet hvor man får kjøpt (evt hvem som bestiller opp) rein trøffel (altså ikke produkter med x promille trøffelinnhold)? Det kan jeg ikke noe om, får i så fall ta biffen til dessert.. Ang spørsmålet ditt har jeg sett trøffel hos Gutta på haugen. Myr og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Terje Haakonsen Skrevet 10. september 2014 Del Skrevet 10. september 2014 Myr: Hvit trøffel passer best til "lyse" retter, der vil du ikke konkurrere med hverken aroma eller smak. Sort trøffel er mer robust. På ingen måte like elegant, men myyye billigere. Generelt, hvit trøffel er ferskvare. Den taper seg etter 36-48 timer. Jeg har tatt med fra Piemonte til Norge noen ganger, og om det går mer enn et par dager er det en svært redusert opplevelse. Det finnes å få kjøpt i Oslo, Gutta på Haugen og Maschmans Marked har innimellom hvite trøfler, men jeg ville ikke brukt mye penger på det uten å vite når den er plukket. Prisen er tross alt ca 10-12.000 euro pr kilo.... Hvite trøfler har sesong fra midten av oktober til midten av desember, pluss minus et par uker i hver ende. Utenfor sesongen er det ikke verdt pengene i fersk form. Dag Tjersland på Baltazar får innimellom trøfler flydd opp med kurer, og sikkert flere restauranter. Det kan absolutt være verdt prisen. Aurelius og Myr 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1065386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulrik Skrevet 13. september 2014 Del Skrevet 13. september 2014 Ingen liker tøfler, men å lage mat av de syns jeg er å dra det for langt. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/#findComment-1066083 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.