Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Godt valg av han Tore, apehjerne? :wideyed::sick: No thanks.

Tore har egentlig veldig lyst å prøve det, det e æ sikker på. Den guttungen hadde ikke greid å sagt nei om han fikk tilbude:D Men det kan jo være no me at det kanskje e litt vansklig å bestille inn bare en stk...

Annonse

Annonse

Scottish egg With a twist:

800gr karbonadedeig/viltkjøttdeig

4 bløtkokte egg uten skall

400-500gram bacon

Ymse digg krydder

Pakk inn eggene forsiktig inn i kjøttdeigen slik at det blir en pølselignende dings

Flett på så mye bacon at du sjems, flett på litt til.....(y)

scottisheggwithatwist_zps8727d48c.jpeg

= Wild gainz...:D

På jobben hadde vi en gang baconmarmelade;

Kjøp den billigste oppkuttede drittbaconet du finner(lutefiskbacon passer fint her. Stek i ovn til crispy.hell av alt fettet.

Kjør baconet på blender til det blir ganske farseaktig i konsistensen, imens finhakker du sjalottløk og freser det blankt, tilsett baconet, en god dæsj med hvitvin og brunsukker og la putre. Smak til, smøres på...hvasomhelst egentlig, og nyt:)

Ellers er baconsurrede dadler helt insane bra!

Siterer fordi det fortjener og skrives en gang til!

Syntes det bør komme en brus med baconsmak snart ! Masse kullsyre og baconsmak :love:

Finnes. Er visst ganske fælt. Tror Misjonen på P4 testet det ut en gang.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...