Lily Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Har du god kraft så kan du lage mange forskjellige sauser sammen med johannesurtkjernemel Hvitsaus: Kraft (feks fiskekraft om det er hvitsaus til fisk). Melk og johannesurtkjernemel, og ønsket krydder. Brunsaus: Kraft (feks kalvekraft) kok opp, tilsett sennep og / eller soyasaus, kok det ned og tilsett johannesurtkjernemel. Der ser du - det gikk tydeligvis Har du prøvd selv Jørgen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-101218 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Der ser du - det gikk tydeligvis Har du prøvd selv Jørgen? Klart jeg har Lager ofte saus sånn. Bare å prøve seg frem. Lagde tidenes soppsaus på nyttårsaften på den måten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-101258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Enn Johannesbrødkjernemel, da? Ser jo at skrives at begge disse er tykningsmidler, så tenkte jo at det må gå an å bruke for å tykne melka litt Ja, jeg pleier bruke johannesbrødkjernemel til å tykne saus og det fungerer utmerket. Trengs mye mindre pulver enn om man bruker hvetemel eller maisenna. Maisenna er vel kanskje det beste om smaken skal bli mest mulig identisk, så den fungerer utmerket om man ikke skal skrelle helt ned på karbohydratene. Ellers så pleier jeg lage brun saus av en buljongterning, vann, jbkmel og 2 skiver ekte geitost. Smakes til med salt, pepper og krydderier etter eget ønske. Synes den blir veldig god. Har jeg sky fra kjøttet så bruker jeg det istedenfor buljong. Smaker nesten som fløtesaus, men mye mindre kalorier. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-101330 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Lagde en veldig god fiskesaus her om dagen... men vet ikke om den er så megasunn :/ 1/2 fiskebuljong, som du smadrer godt. 1 boks lett creme frech. 2 SS vann. litt gastromat, og pepper. Fiks ferdig! Namm! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-101335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Jeg tror ikke det, men det skader jo ikke å prøve? Fiberhusk+væske gir en geleaktig konsistens, mens hvetemel+væske blir mer som en tykk røre... Kanskje mandelmel fungerer bedre,? Det er jo ikke direkte et mel, men malte nøtter Blir litt nøttesmak kanskje da Men det finnes vel ulike typer "nøttemel" også, så kanskje hasselnøtt f.eks. har mindre nøttesmak?! Eller kokosmel? Blir kanskje litt mye kokossmak da...eller en kombinasjon av soyamel eller sånn bakepro kombinert med et eller annet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-101447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stangeland90 Skrevet 12. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. januar 2012 Se her ja , litt å velge å vrake i her takker for svar ;P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-102065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Lagde en veldig god fiskesaus her om dagen... men vet ikke om den er så megasunn :/ 1/2 fiskebuljong, som du smadrer godt. 1 boks lett creme frech. 2 SS vann. litt gastromat, og pepper. Fiks ferdig! Namm! Til saus å være, så er den langt fra usunn wealth_king 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-102087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
magerkesam Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Ein boks mager kesam pluss krydder blir supert til det meste (nb: må ikkje koke!) ninnen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-102100 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Til saus å være, så er den langt fra usunn Meeeen goood Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-102700 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Angående hvitsaus - funker det å koke opp melk og tilsette litt fiberhusk? Bruker vanligsvis hvetemel, men kunne gjerne tenkt meg en hvitsaus uten mel. Har du prøvd Jbk melet som man får på helsekost? Det funker det:) Bland ut litt i vann og hell oppi melka... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-601825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Har du prøvd Jbk melet som man får på helsekost? Det funker det:) Bland ut litt i vann og hell oppi melka... Har gitt opp iHerb og helsekostmat. Alt smaker dritt uansett. Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-601828 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Hva karakteriserer dere som sunt, egentlig? Kalorifritt med masse tilsetning? Eller creme fraiche med krydder? Det lurer jeg også på. En saus med få kalorier? Er det noe galt med kalorier? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-601832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 sunn og sunn, den inneholder i alle fall ikke masse smør eller fløte. Altså en er et lett produkt sammenlignet med bernaisesaus. Men kuttt ut whiskyen og prøv den til biff, fryktelig godt! Eneste jeg syntes er at man må bruke en del maisena for at den skal bli tykk nok.. http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Whiskey-saus Jeg kaller den bare bbq saus:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-601908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Carbonara: Ett egg, en fløteskvett, hvitløk, løk, salt, pepper, parmesan og bacon. Rør sammen og tøm over spaghettien i kjelen rett etter at vannet er silt av. Bruk helst varme tallerkener når du serverer. Bolognese: Hakka tomat på boks, gulrot i terninger, løk, salt og pepper, og kjøttdeig. Stek og server på pasta, eller kjør i stavmikseren hvis du liker det i småbåter. Ellers blir alt godt hvis basisen er noen skjeer currypasta og en boks kokosmelk. Fungerer godt til laks, kylling, svin. Og du kan utvide med mange krydderier på toppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602074 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Lagde et innlegg på bloggen om temaet for en tid tilbake, gidder ikke ramse opp alt igjen så: Det lille ekstra « Maur i buksa Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jannesurr Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Jeg va på en slik asiatisk butikk hvor de hadde mange varianter av sukkerfrie sauser som sweet& sour, sweet & chilli osv, kjempe gode på kylling Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602114 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alamon Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Hellstrøms universal saus Dette trenger du: 1ss ingefær, finhakket 1ss hvitløk, finhakket 1ss gressløk, finhakket 2ss oliven taggiasca, grovhakket 1ss tomatconcasse, tomater i terninger uten skall og innmat 8ss olivenolje 4ss soyasaus, kikkoman (2ss friske urter, finhakket, for eksempel: kjørvel, gressløk, bladpersille, dill, koriander etc…) Salt og pepper Slik gjør du: Bland alle ingrediensene i en bolle, og bland med olivenolje og soyasaus. Smak til medsalt og pepper. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Har gitt opp iHerb og helsekostmat. Alt smaker dritt uansett. Jeg å, men detta smaker ikke noe:p Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lonepone Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Noen som har en oppskrift på chilisaus? Jeg synes chilisaus fra dragon og eldorado smaker rart + at det er litt vel kcal holdig. Jeg tenker at den sausen som minelly skrev inn kan brukes? Tilsett chilli? nom nom Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 13. desember 2012 Del Skrevet 13. desember 2012 Bacon kraft Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2922-sunn-saus-tips/page/2/#findComment-602463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.