FrkDiaz Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Begynn på Sats FrkDiaz. Der har de mange sånne No way! Siter
Addict Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Nye 300 har premiere i dag HOLY SHIT! THIS! Nicolai Hildre 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Aurelius : Hvordan posjerer man egg? I vannet skal man vel ha eddik - kan man bruke hvitvinseddik? Du som er kokk og greier må jo klare å lære meg dette hehe Siter
wingeer Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Aurelius : Hvordan posjerer man egg? I vannet skal man vel ha eddik - kan man bruke hvitvinseddik? Du som er kokk og greier må jo klare å lære meg dette hehe Trenger ikke. Det er mange som sverger til å ikke bruke det. Det viktigste er at vannet ikke koker. Bruk noe til å få vannet til å "snurre" så legger du egget oppi og det vil pakke seg rundt seg selv. Fordel om du knekker egget i en beholder først slik at det blir lettere å ha det i kjelen. Hvis du bruker eddik kan man fint bruke hvitvinseddik. Siter
Raptorial Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Aurelius : Hvordan posjerer man egg? I vannet skal man vel ha eddik - kan man bruke hvitvinseddik? Du som er kokk og greier må jo klare å lære meg dette hehe Putt det i et termobad som holder 63 grader, i en time. (ikke ta av skallet) ... etter å ha hatt det der, knekk opp egget og du har et perfekt posjert egg med flytende plomme. Til vanlig posjering så brukes det ofte eddik uten at det trenger å ha noe for seg. EDIT: Det er viktigere at egget er ferskt enn om du har eddik. wingeer 1 Siter
wingeer Skrevet 7. mars 2014 Skrevet 7. mars 2014 Putt det i et termobad som holder 63 grader, i en time. (ikke ta av skallet) ... etter å ha hatt det der, knekk opp egget og du har et perfekt posjert egg med flytende plomme. Til vanlig posjering så brukes det ofte eddik uten at det trenger å ha noe for seg. EDIT: Det er viktigere at egget er ferskt enn om du har eddik. Hehe. Tenkte faktisk på den videoen da jeg begynte å skrive. Bra fyr. Raptorial 1 Siter
Aurelius Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Den enkleste måten er å legge egget med skall og alt i et vannbad, selv liker jeg 64*c i to timer. Den mer klassiske metoden har allerede blitt utførlig forklart over her(: beste måten å lære det på er å kjøpe deg en kartong og prøve til du nailer det. Og feire med toast,bearnaise, bacon og det posjerte egget:) SlayerDad 1 Siter
Raptorial Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Den enkleste måten er å legge egget med skall og alt i et vannbad, selv liker jeg 64*c i to timer. Den mer klassiske metoden har allerede blitt utførlig forklart over her:) beste måten å lære det på er å kjøpe deg en kartong og prøve til du nailer det. Og feire med toast,bearnaise, bacon og det posjerte egget:) Skal vi ta et kompromiss mellom din favoritt og min, og si 63.5 grader? Siter
Aurelius Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Skal vi ta et kompromiss mellom din favoritt og min, og si 63.5 grader? Eller så kan vi nerde oss skikkelig, slå opp i modernistisk cuisine og se på alle de forskjellige mulighetene man kan få ved å manipulere tid og temp,og si ja takk, alt sammen! Har du sousvide-bad/sirkulator? Siter
Raptorial Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Beklageligvis ikke. Men brukte et av vannbada fra labben noen ganger! Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Beklageligvis ikke. Men brukte et av vannbada fra labben noen ganger! Lån med deg ett hjem Evt kjøp ett fra Sansair eller Anova, 1500kr pluss frakt, Vs 3-4-5k fra polytechnic(: Siter
Gamla Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Noen som har en(eller flere) norske varianter av uttrykket "never look a gift horse in the mouth"? Siter
SlayerDad Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Ikke sett videoen over, men her kokkelerer Blumenthal med egg, deriblant posjert egg. Siter
FrkDiaz Skrevet 8. mars 2014 Skrevet 8. mars 2014 Du kan tre en foamroller inn på stanga. Har ikke prøvd det selv, men har sett andre gjør det der:) Har prøvd det. Synes ikke jeg får gjort hele bevegelsen da foamrullen er så stor at jeg får ikke rompa så langt ned som jeg vil :/ Siter
Tonje_86 Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Er det noen andre som blir støl i obliques etter å ha jogget fort/løpt intervall? Siter
AngryJess Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Jeg googla pussy pad for å se om det tilfeldigvis kom opp noe om hvor jeg kan få kjøpt noe slikt da jeg ikke klarer hip-thrust med bare stanga. Av en eller annen grunn kom det opp bilder nå sitter jeg og angrer, og lurer fortsatt på hvor jeg kan få kjøpt en slik sak. Noen som vet ? Jeg har akkurat bestilt meg denne fra x-life.no. Ellers er det mye på ebay også!! http://www.x-life.no/products/bar-pad FrkDiaz 1 Siter
AngryJess Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Hørte noe pussig på fest i går... Det er bedre å blande ut kreatinet sitt i Farris da kroppen tar opp kreatinet bedre da..? Siter
Raptorial Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Hørte noe pussig på fest i går... Det er bedre å blande ut kreatinet sitt i Farris da kroppen tar opp kreatinet bedre da..? Samme logikk som med alkohol, bortsett fra at kreatin ikke fungerer på samme måte Siter
FatUnicorn Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Jaja, føler meg teit som i det hele tatt spør, men det er i rett tråd i alle fall... Så at jeg hadde så grusomt synlige blodårer i hånden mens jeg dusja, dette er fordi blodårene utvider seg ved varme? Lena Ludvigsen 1 Siter
FrkDiaz Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Jeg har akkurat bestilt meg denne fra x-life.no. Ellers er det mye på ebay også!! http://www.x-life.no/products/bar-pad Takk for tipset Men skal prøve den blå balanseputa PhoenixCircle anbefalte først Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.