Jailin Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Søkte litt rundt, men fant ikke så mye relevant. Så også litt på oppskriftene her inne, men var ikke noe som jeg umidelbart følte at jeg hadde lyst på. Kanskje bare elendig på å søke? Jeg spiser mye kyllingfilet og pleier som regel å lage maten fra skratch! Men begynner å bli rimelig lei de fleste rettene mine, som består av: Kylling, ris og brokkoli (Og en type saus) Div kyllingwok, sweet and sour m nudler/ris Kylling, stekt potet og bernaisesaus med litt grønt Kyllingfilet i aluminiumsfolie med masse grønnsaker(dette får jeg aldri til å bli noe særlig godt). Kyllingsuppe/gryte (er forresten helt forferdelig) Kylling og pasta Mine favoritter er tikkamasala, chickhen tandori og fajitas. Satay er også fantastisk godt, men problemet med disse er at de alltid tar så lang tid, eller at jeg ikke alltid har alle ingridiensene.(som oftes er sist nevnte tilfellet, så dette må jo alltid planlegges, selv om jeg har mye rart i skapene) Uansett, spørsmålet mitt er; har noen en fantastisk god oppskrift som innebærer kyllingfilet? Litt enkel? Hvis den er supergod kan den være vanskelig også Trenger noe nytt. Kjør på med forslag! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 -Stek kyllingfilet i strimler -Stek opp bacon, paprika, løk og evt annet godt du har lyst på -Lettkok brokkoli og blomkål og hell dette i en ildfast form -Bland rømme og matfløte i stekepanna med kjøttet og tilsett akkurat det krydderet du ønsker (jeg liker curry og tandori) -Bland godt og tøm det deretter over brokkolien/blomkålen. -Ha litt revet ost på toppen og sett i ovnen til osten er smeltet og/eller gyllen Megagodt, og server med en frisk salat Jailin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Denne er ikke så vanskelig, men det tar tid. Resultatet er jo fantastisk... men krever vel at du liker de gode gamle klassikerne. http://www.youtube.com/watch?v=LPZ1MiF5IA8 Jailin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jailin Skrevet 11. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2013 -Stek kyllingfilet i strimler -Stek opp bacon, paprika, løk og evt annet godt du har lyst på -Lettkok brokkoli og blomkål og hell dette i en ildfast form -Bland rømme og matfløte i stekepanna med kjøttet og tilsett akkurat det krydderet du ønsker (jeg liker curry og tandori) -Bland godt og tøm det deretter over brokkolien/blomkålen. -Ha litt revet ost på toppen og sett i ovnen til osten er smeltet og/eller gyllen Megagodt, og server med en frisk salat Kan meddele at jeg prøvde denne nå. Veldig god og enkel! Hadde ikke bacon, men av erfaring vet jeg at jeg kan få skinke til å bli litt som bacon, hehheheh.. Ble kanskje ikke helt det samme, men ganske likt. Kommer definitivt til å lage denne flere gang. Den andre her får jeg prøve en dag jeg har god tid Aequitas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Kan meddele at jeg prøvde denne nå. Veldig god og enkel! Hadde ikke bacon, men av erfaring vet jeg at jeg kan få skinke til å bli litt som bacon, hehheheh.. Ble kanskje ikke helt det samme, men ganske likt. Kommer definitivt til å lage denne flere gang. Den andre her får jeg prøve en dag jeg har god tid Han har en kylling supreme med morkler(Morchella deliciosa) som er digg, og som går mye raskere Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Kan meddele at jeg prøvde denne nå. Veldig god og enkel! Hadde ikke bacon, men av erfaring vet jeg at jeg kan få skinke til å bli litt som bacon, hehheheh.. Ble kanskje ikke helt det samme, men ganske likt. Kommer definitivt til å lage denne flere gang. Den andre her får jeg prøve en dag jeg har god tid Jeg har fått dilla på den, og liker at den er så kjapp å lage Skinke er helt legitimt å bruke :happy: Jailin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Fyll fileten med pesto og en type ost du liker, krydre med salt og pepper på utsiden av fileten og bak i ovnen. Enkelt og godt:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikko21 Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Magy Jucy chicken. Bare hiv kyllingen opp i posen, tøm pulveret i posen og kast det inn i ovnen i 30 minutter. Smaker godt og er dritlett. melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chrisemor Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Trinesmatblogg.no Mange knallgode supper med kyllingfilet, de flest er ganske raske å lage også. Linep 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linep Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Anbefaler kyllingfilet med bacon og brie/annen ost (krydderost kanskje?) Skjær kyllingfileten i to på langs (ikke helt gjennom), fyll med brie og evnt noen krydderurter, og surr bacon rundt hele fileten Hives i ovnen i ca 40 min, blir utrolig saftig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PB jellytime Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Superenkelt og godt, kan også passe hvis man er på diett. Mye smak for lite arbeid, og retten lager seg selv: - Legg kyllingfileter i en ildfast form - hell soyasaus og sweet chilisaus over filetene - litt sitron eller lime over hvis du har - kanskje litt vann/væske i formen hvis man vil ha mer saus/kraft. (Tipper forresten at kokosmelk vil fungere strålende her hvis man har det, men har ikke prøvd). Stek i ovn til kyllingen er ferdig (jeg brukte 200 grader) og server med ønsket tilbehør. Fungerer supert med laksefileter også. Jailin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pulverheksa Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Stek opp Kyllingfilet, Stek opp grønn paprika og løk. Kok litt fullkornpasta- Blandt alt sammen etterpå i stekepanna, og krydre med følgende: Chilipuler ( mye om du liker sterk mat) Salt Spisskummen Litt tandori masala Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dita Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Tilberedt med svisker Man må liker svisker...hehe PB jellytime 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonne Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Kutt kylling i små biter. Olje + det krydderet du ønsker. Jeg har alltid hvitløk og chili (på tube) i kjøleskapet. Kan kombineres med hva enn jeg ønsker som tilbehør! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brokkoli Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Har du testet stekeposer? Da får du utrolig saftig kjøtt, samtidig som du får saus som lager seg selv. Bare sleng inni litt olje (om du vil, dette er ikke nødvendig), kanskje litt soyasaus, litt salt og pepper, hvitløk, løk, kyllingfiletene. melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-908981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jailin Skrevet 11. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2013 Ah, så fantastisk. Nå får jeg mye nytt å prøve Trinesmatblogg.no Mange knallgode supper med kyllingfilet, de flest er ganske raske å lage også. Må vel sjekke den ut Magy Jucy chicken. Bare hiv kyllingen opp i posen, tøm pulveret i posen og kast det inn i ovnen i 30 minutter. Smaker godt og er dritlett. Skeptiiiisk, haha.. Men kan alltids gi det et forsøk! Har du testet stekeposer? Da får du utrolig saftig kjøtt, samtidig som du får saus som lager seg selv. Bare sleng inni litt olje (om du vil, dette er ikke nødvendig), kanskje litt soyasaus, litt salt og pepper, hvitløk, løk, kyllingfiletene. Har ikke testet det nei, høres litt ut som magy jucy chicken opplegget, hmm Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-909033 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Broseidon Skrevet 11. desember 2013 Del Skrevet 11. desember 2013 Hei. Jeg har et tips. Det er sikkert ikke det du er ute etter, men det kan kanskje være nyttig for de som synes det er vanskelig å få i seg nok mat. Som f. eks kylling og ris. Bland hele smørja kylling, ris, vann og evt ekstra krydder i en blender til den får en riktig konsistens. Voila du har et, om ikke smakelig måltid, i hvert fall noe som er relativt "enkelt" å få ned. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-909035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 12. desember 2013 Del Skrevet 12. desember 2013 Mariner kylling i sweet chilli. Stek den. Ved siden av har du salat med chilli, mango, melon, limejuice og grønn salar. Ha yoghurt med smak av melon og pasjonsfrukt ved siden av, til å dyppe kyllingen i. Er helt utrolig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-909052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 12. desember 2013 Del Skrevet 12. desember 2013 kylling i vaffeljern...! hihih (kriseløsning da vi gikk tom for gass...!) Krie og melis1988 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-909064 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ove_68 Skrevet 12. desember 2013 Del Skrevet 12. desember 2013 Lag en sterk saltlake, f.eks en liter vann og 4-6 ss salt. Mulig du må koke det opp (og deretter kjøle ned) for å få saltet til å løse seg opp. Når laken er kald igjen, putter du oppi litt soyasaus, Worchestershiresaus, pepper, brunt sukker (den tettpakkede typen), raspet ingefær og en eller annen form for syre (appesinjuice, eplejuice, smaksatt eddik e.l). Ovennevnte lake er asiatiskinspirert (kinesisk?) i smak, men man kan fritt eksperimentere med andre smaksvarianter. (syre/eddik er viktig) Legg kyllingfileten i laken (helt dekket av væske) og sett i kjøleskapet i 15-60 minutter, alt etter hvor mye salt du bruker. Fileten kan så enten steikes i steikeovn, eller grilles på kull/gassgrill på indirekte varme. Steike/grilltid må tas litt på "gefûhlen" siden vi ikke vil ha steiketermometer eller andre ting som kan stikke hull i kjøttet her Teknikken kalles "Brining" Saltet i laken sørger for at porene i fileten lukker seg, og fileten holder på fuktigheten samtidig som den tar til seg smak. 15-60 minutter i laken er ikke lang nok tid til at den tar til seg mye salt. Med denne teknikken er det til og med mulig å få Priors kyllingfileter til å bli saftige Rakker, Brokkoli, Jailin og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26453-nye-m%C3%A5ter-%C3%A5-tilberede-kyllingfilet/#findComment-909114 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.