Gjest QueenWinther Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 Man kan bruke kylling/andelever i stedet for tradisjonell karbonadedeig? mm, det hørtes godt ut Siter
Raptorial Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 Man kan bruke kylling/andelever i stedet for tradisjonell karbonadedeig? mm, det hørtes godt ut Noen har tydeligvis bedre økonomi enn andre... Du har ikke lyst på en trophy-husband, a? For ande- og gåselever er det mye jeg ville gjort.. SlayerDad 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 Noen har tydeligvis bedre økonomi enn andre... Du har ikke lyst på en trophy-husband, a? For ande- og gåselever er det mye jeg ville gjort.. Lever enda på pengene til mamma og pappa, i og med at jeg bor hjemme - nyter andelever så lenge jeg kan! (ikke at det har noe med taco å gjøre, men risotto med andelever og asparges er megadigg.) Siter
Raptorial Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 ... hater deg. Har to små blokker med gåselever selv... Blei fortalt at jeg kunne bruke dem når jeg hadde besøk jeg ville vise meg litt ekstra for. Ikke faen. Mitt! SlayerDad og Amalyn 2 Siter
Oddis Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 kyllinglever og andelever er jo veldig billig på asiatiske butikker da, men kan vel ikke akkurat sammenliknes med foie gras Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 ok, jeg fikk en flott idee - taco med andelever og stekt gresskar. Det høres så rart og godt ut at det skal testes ut neste uke! Siter
Raptorial Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 kyllinglever og andelever er jo veldig billig på asiatiske butikker da, men kan vel ikke akkurat sammenliknes med foie gras Jo, jo... Men jeg synes ikke det er noen voldsomt høy kvalitet på dem, så jeg gidder som regel ikke kjøpe det. Siter
wingeer Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 hvordan går denne sunnifiseringen (karbonadedig og kesam framfor kjøttdeig og rømme) betydelig ut over smaken? Om en spiser det samme ofte nok blir en lei uansett hvor sunt/usunt det er! Mindre fett. Fett er smak. Smak er bra. => Fett er bra. SlayerDad, Splae og Aurelius 3 Siter
Aurelius Skrevet 17. oktober 2013 Skrevet 17. oktober 2013 Det skal sies at den beste andeleveren/foie gras-en er reservert restauranter/godbutikker med bra connections. Men ja, det er digg. Siter
Aljo Skrevet 18. oktober 2013 Skrevet 18. oktober 2013 Høres kanskje litt rart ut, men koriander og litt fersk lime er godt i taco synes jeg Ikke rart i det hele tatt da dette er vanlige ingredienser i ekte meksikansk mat "Norsk" eller skandinavisk taco er strengt tatt ikke autentisk taco men heller noe som kalles Tex-Mex som er en blanding mellom meksikansk og amerikansk mat. Hvis man er lei av vanlig ekkel santa-maria kryddermiks og er klar for noe spicy så anbefaler jeg å prøve denne oppskriften på enchiladas, sykt godt. Lager denne ofte og er alltid en stor suksess. http://www.skinnytaste.com/2010/02/chicken-enchiladas.html SlayerDad og 02-snapper 2 Siter
SlayerDad Skrevet 24. oktober 2013 Skrevet 24. oktober 2013 Lagde denne varianten i går. Kan vel verken kalles taco, burrito eller ajitas, men digg var det. beinfrie nakkekoteletter (svin, salta dem og la de i kjøeskapet i et døgn), skåret i tynne strimler Tomat, avocado, chili, agurk og rødløk, skåret opp og blandet i en bolle (for å spare plass og oppvask) med litt lime over. Stekte kjøttet, brukte pepper, chili, kjørvel, salvie, lime (og litt Tabasco Habanero-saus) Danderte det i fullkornstortillas med litt ost, salat, creme fraice, salsa og litt lime over. 02-snapper 1 Siter
Amalyn Skrevet 24. oktober 2013 Skrevet 24. oktober 2013 Lagde denne varianten i går. Kan vel verken kalles taco, burrito eller ajitas, men digg var det. beinfrie nakkekoteletter (svin, salta dem og la de i kjøeskapet i et døgn), skåret i tynne strimler Tomat, avocado, chili, agurk og rødløk, skåret opp og blandet i en bolle (for å spare plass og oppvask) med litt lime over. Stekte kjøttet, brukte pepper, chili, kjørvel, salvie, lime (og litt Tabasco Habanero-saus) Danderte det i fullkornstortillas med litt ost, salat, creme fraice, salsa og litt lime over. Vil si det er godkjent som taco altså! Hørtes veldig digg ut! - Taco er en tradisjonell meksikansk matrett som består av en rullet og foldet mais-tortilla fylt med krydret kjøtt og diverse grønnsaker. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 24. oktober 2013 Skrevet 24. oktober 2013 For meg er definisjonen på taco tacokrydder. Har det tacokrydder på, er det taco. Har ikke testet noen andre versjoner enn den vanlige (mais, deig, paprika, agurk, rømme/kesam, jalapeons, ananas,isberg, ost) med har hørt mange som bruker ris i tacoen! Har også hørt makaroni er godt sammens med Siter
Raptorial Skrevet 24. oktober 2013 Skrevet 24. oktober 2013 For meg er definisjonen på taco tacokrydder. Har det tacokrydder på, er det taco. Har ikke testet noen andre versjoner enn den vanlige (mais, deig, paprika, agurk, rømme/kesam, jalapeons, ananas,isberg, ost) med har hørt mange som bruker ris i tacoen! Har også hørt makaroni er godt sammens med (selv om den ikke har tacokrydder) malenesofie og SlayerDad 2 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 24. oktober 2013 Skrevet 24. oktober 2013 (selv om den ikke har tacokrydder) Har den ikke tacokrydder er det bare en dårlig etterligning for show.................. Selv om den der antageligvis er mektig god og ville smakt høgg med tacokrydder Siter
Tiwas Skrevet 25. oktober 2013 Skrevet 25. oktober 2013 En måte jeg *ofte* lager taco på er å lage det som gryte. Jeg bruner 300g karbonadedeig og krydret med hjemmelaget tacokrydder, heller i et glass med salsa og knuste tomater og hiver oppi risen jeg skal ha. Slår panna på 1, setter på lokk og lar det putre til risen er ferdig. Voila! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.