Ulrik Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 "Bris skrev: Stemmer det med kun 15 min i ovnen? yes mam Siter
Aurelius Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 "Lena Ludvigsen skrev: Haha, du og det smøret! Babygirl, you have NO idea;) Håvard Vika, Raptorial, Lena Ludvigsen og 1 annen 4 Siter
Malin Solodden Wiik Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 jeg pleier å ta å kutte de i biter (skrellet) oppi en ildfastform, tar på olivenolje (hjemmelaget fra hellas), strør på salt og pepper og setter de inn i ovnen på 250* i 45-60 min du kan også ta løk, gulrot, paprika, vanlig poteter osv i formen etter ønske. blir veldig godt! Siter
Malin Solodden Wiik Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 "Ulrik skrev: [ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet Steker i 15min på 220 grader Har på litt tacosous og/eller hakka tomater Elsk det. det må jeg så prøve, for det så helt nydelig ut!! men har du på varmluft da? Siter
Ulrik Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 "Malin Solodden Wiik skrev: det må jeg så prøve, for det så helt nydelig ut!! men har du på varmluft da? Go for it! Hakke peil. Settern på den vanlige to streker. Stine smurfine 1 Siter
Aurelius Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 "Malin Solodden Wiik skrev: jeg pleier å ta å kutte de i biter (skrellet) oppi en ildfastform, tar på olivenolje (hjemmelaget fra hellas), strør på salt og pepper og setter de inn i ovnen på 250* i 45-60 min du kan også ta løk, gulrot, paprika, vanlig poteter osv i formen etter ønske. blir veldig godt! To hundre og femti grader. ... i en time?!? Blir det ikke grillkull ut av denslags da? Afterall, FatUnicorn og Emiliemo 3 Siter
Malin Solodden Wiik Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 "Aurelius skrev: To hundre og femti grader. ... i en time?!? Blir det ikke grillkull ut av denslags da? oisann.. mente 225 grader! haha, ja da hadde de blitt til kull Siter
Malin Solodden Wiik Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 "Ulrik skrev: Go for it! Hakke peil. Settern på den vanlige to streker. ok, da må jeg prøve meg på den Siter
Indigo Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 www.veganmisjonen.com/2013/08/oppskrift-ovnsbakt-stpotet-linsetopping.html Siter
Morrissey Skrevet 2. oktober 2013 Skrevet 2. oktober 2013 Skrell og skjær i små terninger. Kan dampes på rist eller kokes. Da det er mindre stivelse i søtpotet enn vanlig så kommer potene til å bli ferdig fortere (ca. 10min). Bruk som stappe til biff, kylling eller laks. Mosen kan lages av smør og litt melk eller olivenolje. Eller bare å mose de uten noe annet enn salt og pepper. Smaker skikkelig godt! Siter
John Smedstuen Skrevet 2. oktober 2013 Skrevet 2. oktober 2013 lar den bli liggende i grønnsaksdisken Siter
Thombr86 Skrevet 2. oktober 2013 Skrevet 2. oktober 2013 Skreller og skjærer det i mindre biter, koker til mørt, moser med gaffel/stavmikser, hiver oppi litt maldonsalt og nykværnet pepper + en dæsj smør eller fløte. Sinnsykt godt til grillmat! Siter
Christian_B Skrevet 2. oktober 2013 Skrevet 2. oktober 2013 Moser den med h-melk, smør, sellerirot e.l, salt og pepper. Spesielt nomnom til entrecote!! Siter
Aequitas Skrevet 2. oktober 2013 Skrevet 2. oktober 2013 Funker det å hvitvinsdampe søtpoteter? Har gjort det med "vanlige" poteter,og det er jo knallgodt når man en sjelden gang skal gjøre noe ekstra ut av barnefrie kvelder. Hadde vært fint å kunne bruke søtpoteter også Siter
Malin Solodden Wiik Skrevet 4. oktober 2013 Skrevet 4. oktober 2013 "Ulrik skrev: Jepp. Er konge Noppe. Den blir saftig og digg (men ikke del den opp med mindre den er giga) jeg laget dette i går, og kyllingen var ufattelig god og saftig! er noe jeg kommer til å lage mer av i fremtiden ! Ulrik 1 Siter
Ulrik Skrevet 5. oktober 2013 Skrevet 5. oktober 2013 "Malin Solodden Wiik skrev: jeg laget dette i går, og kyllingen var ufattelig god og saftig! er noe jeg kommer til å lage mer av i fremtiden ! Så bra at det funka! Venter på en posjon i ovnen as I speek. Malin Solodden Wiik 1 Siter
Senss Skrevet 18. november 2013 Skrevet 18. november 2013 Noen som har tips til krydder for søtpotetene? Siter
Aurelius Skrevet 18. november 2013 Skrevet 18. november 2013 Salt og pepper, smør, timian og rosmarin? Matsb og ielill 2 Siter
ielill Skrevet 18. november 2013 Skrevet 18. november 2013 "Senss skrev: Noen som har tips til krydder for søtpotetene? Smør, urtesalt (fra Helios, det er best!) og dill! Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 18. november 2013 Skrevet 18. november 2013 Hvitløksfedd som stekes sammen med er knallgodt. Ellers er jo søtpotet litt blanding av gulrot og gresskar i smaken (synes jeg) og kler derfor urter og salt godt - anbefaler persille, timian eller oregano:-D Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.